Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#855462 KB58 Előzmény: #855458

A k... anyjának magyarázza. Magyarázná el szemtől szembe azoknak, akik esetleg óriási veszteségeket szenvedtek az ő áldásos tevékenységük miatt.

dax

#855461 KB58 Előzmény: #855457

"Még ezzel a hírrel maximum behúznak embereket longba, hogy még nagyobb legyen a kisbefektetőknek a veszteségei."

Erre mondom, hogy ez a mérhetetlen nagy szemétség, ezek mind akasztófára való gazemberek, ha a kezembe kerülnének, minden lelkiismeret furdalás nélkül kibelezném őket mind egy szálig vagy ha jogileg is polkorrekt módon akarunk eljárni, akkor bíróság elé állítanám és halálra ítélném őket, amennyi kárt, veszteséget és szenvedést okoztak és okoznak folyamatosan a világnak.

Remélem, hogy ez nem fog így folytatódni sokáig.

dax

#855459 KB58 Előzmény: #855454

Lenthor, OK, hogy írtad, sajnos nem tudok minden ilyen infot megjegyezni, meg a lehet, az lehet. Bullard egy-két nappal ezelőtti benyögéséből én még azt szűrtem ki, hogy ez még nem aktuális.

Most olvasom, az alábbit az Erste ma reggeli hírlevelében, amelyben március 18-i dátumot írnak a lehetséges, 25 bázispontos kamatcsökkentésre:

"Mindeközben a jegybankok lazítása megkezdődött azzal, hogy az ausztrálok ma hajnalban 25 bázisponttal csökkentették az alapkamatot 50 bázispontra, újabb rekord alacsony szintre. A Fed esetében is kamatcsökkentést vár a piac, összeségében 25 bázispont jöhet március 18-án és egy további csökkentés áprilisban, hogy azután szeptemberben még egy 25 bázispontos csökkentés jöjjön."

Erre ma csökkentenek 0,5 bázispontot!!!

Ezt már 1-2 napja tudták azok a nagyok, akik 1-2 nap alatt kb. 30%-kal húzták fel az indexeket. Ez a mérhetetlen szemétség.

dax

#855458 Lenthor Előzmény: #855457

Magyar idő szerint ma délután 5 órakor sajtótájékoztatót tart Jerome Powell Fed-elnök, hogy elmagyarázza a mai rendkívüli 50 bázispontos kamatvágás hátterét és az amerikai gazdasági-pénzügyi kilátásokat.

dax

#855457 Lenthor Előzmény: #855454

Aminek le kell mennie, annak le kell mennie.

Lehet itt kamatot csökkenteni, akkor is előbb-utóbb le kell mennie.

Még ezzel a hírrel maximum behúznak embereket longba, hogy még nagyobb legyen a kisbefektetőknek a veszteségei.

dax

#855454 Lenthor Előzmény: #855355

Lenthor Előzmény: #855354

Jerome Powell Fed-elnök pénteki közleménye erős jelzés arra, hogy a márciusi ülésen, vagy akár már előbb is kamatcsökkentésre készülhet a Fed – vélik a Goldman Sachs elemzői.

-----------------------------------------------

Pénteken már jeleztem, hogy lehet egy gyors kamatvágás!

Lenthor Előzmény: #855292

Elmondta a Fed döntéshozója, mikor kerülhet szóba a kamatvágás

Ha a koronavírus globális továbbterjedése eléri az influenzajárványok mértékét, akkor valószínűleg kamatvágásra kerülhet sor – mondta a St.Lous-i Fed elnöke, James Bullard a Marketwatch beszámolója szerint.

----------------------------------------------------------

KB58 Pénteken és tegnap írtam!

dax

#855453 Lenthor Előzmény: #855451

Brutális lépés a Fedtől, elképesztő mozgások a tőzsdéken

-----------------------------------------------

Portfólió! Elképesztő mozgás a tőzsdéken!

Ezek nem láttak még elképesztő mozgást!

SP-ben 30 pont sem volt!

dax

#855452 KB58 Előzmény: #855448

Volt arról szó, hogy ma FED kamatdöntés lesz? Vagy csak Trumpnak és a többi gazember nem kaszált még eleget a longon és a shorton?

Csökkentsenek kamatot minden nap, ez a megoldás mindenre, oszt a hétvégre vigyék ATH-ra az indexeket, mintha mi sem történt volna. Ez a normális ebben a tökéletes világban.

Akasztófára való gazemberek mind. Ez a véleményem. Bocs az indulatért,,,,

dax

#855444 KB58 Előzmény: #855442

Majdnem egy ilyen rövid komment beírása alatt esett a DAX kb. 100 pontot. Ez nem az én tempóm.

dax

#855442 KB58 Előzmény: #855441

Idegbeteg rángatózás van. Még arra sincs időm, hogy a chartokon a vonalaimat behúzzam, a munkáról már nem is beszélve. Az előbbi egy kollégám jött be vagy 20 percre, szóval számomra nem ideálisak a körülmények.

dax

#855440 KB58 Előzmény: #855435

Köszönöm. Néztem (ahogy szoktam...), de mivel 12050 felett volt, ahonnan elvileg mehetne még jóval feljebb, nem nyitottam shortot (ez 12200 körülről jó lett volna).

Ha innen lefelé fordulna és lefelé áttörné a 12050-et, akkor valóban nagyon jó lehetőség lenne. Nekem nem csak a gyors nyitás, hanem a gyors zárás, fordítás is probléma szokott lenni, mert akkor is lassan döntök, sokat hezitálok. De a melóhelyen nem is tudok folyamatosan a gép előtt lenni, ami plusz zavaró tényező számomra.