Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#855435 Lenthor Előzmény: #855428

Lenthor Előzmény: #855423

https://invst.ly/p--73

betettem egy képet!

-----------------------------------------------------

Nem véletlenül!

KB58! Neked szólt a figyelmeztetés.

Mindig írod, hogy a jobbnál-jobb lehetőségeknél lemaradsz.

Kell ennél jobb lehetőség! Erős ellenállás, melyről már kétszer lepattant.

Itt illik shortot nyitni. Ha esetleg áttörné, akkor kis stoppal meg lehet úszni és fordítani longra.

De, kiszokott tartani.

https://invst.ly/q015i

dax

#855434 KB58 Előzmény: #855433

Talán akkor kellett volna "sürgetnie", amikor az SP nem 500 pont felett esett. De egyébként eleget sürgette már, azért kellett végre beesnie az árfolyamnak, mert az égbe húzták.

Ha azon múlna, hogy ez a vadorzó elhúzzon, tőlem lehetne az SP 1000 is.

dax

#855433 Lenthor Előzmény: #855432

Trump "nagy kamatvágást" sürget a koronavírus miatt

Nem ez az első eset, hogy Trump kritizálta a jegybank kamatpolitikáját. Trump számára a gazdaság második negyedéves teljesítménye különösen fontos, hiszen az szoros összefüggést mutat a regnáló elnök megítélésével a választási évben.

dax

#855430 KB58 Előzmény: #855427

Sokszor nem tudom megmondani, hogy merre fog menni (pl. akkor, amikor úgy tököl az árfolyam, mint én).

Viszont ma pl. az a néhány pont (11950, 12050, 12100) az tényleg kristálytisztán látszik a chartomon, ahogy szokta írni "kiveri a szemem", de a legtöbbször mire eldönteném, hogy lépek, már megváltozott vagy megváltozhat a helyzet.

Én azt nem tudom az esetek többségében megmondani, hogy meddig mehet az árfolyam (ellentétben veled, aki nagyon jó vagy a hullámelméletben, TA-ban és óriási tapasztalattal rendelkezel), de elég sokszor jól megérzem, esetleg jól látom a várható mozgásirányt a charton, csak nem lépek annak megfelelően, mintha tudat alatt nem akarnék nyerni, csak stresszelni, hogy megint jól láttam és megint kihagytam....

dax

#855427 Lenthor Előzmény: #855425

Ne utólag, hanem most mond meg, hogy merre megy és meddig.

Nyissál rá pozíciót és akkor nem mondhatod, hogy jól láttam és nem léptem.

Hidd el utólag mindenki nagyon jól gondolta, hogy merre fog menni.

Most írjál, hogy merre és meddig!

dax

#855425 KB58 Előzmény: #855424

Megint láttam, hogy a DAX 12100 körülől jó lenne longra, de mire eldönteném, már elment a vonat. A hócipőm tele van ezzel a döntésképtelenséggel. Így csak a stressz marad.

dax

#855423 KB58 Előzmény: #855419

11950-nél láttam, hogy valószínűleg felfelé fordul, de mire longba léptem volna, már 12050-nél járt. Ott már nem mertem belépni, hátha lefordul. Aztán 12050 fölé gondoltam betenni long megbízást, de erről is sikerül lemaradnom.

https://invst.ly/p-zwy

Ez nem az én tempóm egyelőre, gyorsal és nagyok a mozgások. Ez neked való Lenthor.

Sajnos sokszor nem tudom levenni a szemem az árfolyam grafikonról, semmi mást nem látok ilyenkor, mint a gyertyákat és nem tudok az egyéb indikátorokra koncentrálni, amik alapján valójában a döntést kellene hozni.