Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

De30 (GDAXI)

dax

#855389 Ddavid Előzmény: #855378

Hetesen látható csökkenő csatorna tetejét holnap teszteli. Ha nem jön semmi necces hír akár ki is oldalazhat belőle.

S&P500

#855385 KB58 Előzmény: #855383

SP 15 perces:

https://invst.ly/p-qvp

Bűnözők (Trump, Powel és az összes többi szarházi) által mozgatott orosz rulett itt már minden. SP délelőtt 120 pont le, délután 120 pont fel. Mi a k anyjukra?

dax

#855378 Lenthor Előzmény: #855377

Ne sajnáld, hogy kimaradtál!

Ahogyan a nagyok mondják: " ötödik hullámot nem játszunk!"

A harmadik indulásakor kell pozícióban lenni és akkor lehet hagyni az ötödik hullámot, hogy kiteljesedjen --- vagy nem!

Neked, most a felfelé irányuló korrekciót kellene figyelni- óvatos stoppal.

Ha felérünk az elképzelt 2. hullám tetejére - bárcsak így lenne- akkor az év legnagyobb lehetősége még előttünk van a nagy 3. hullám lefelé.

ha, megvalósul, akkor abból nem lenne jó kimaradni!

De, a nagyok mindent elkövetnek, hogy a kisbefektetők, akkorra elbizonytalanodjanak!

dax

#855377 KB58 Előzmény: #855364

Én pontosan ezt vártam, várom, ezért is kérdeztem rá, hogy kimaradhat-e az v hullám. Hát nem maradt ki...

Irtam, hogy ez az v hullám egy nagyon jó short lehetōség lehet Nem akartam volna kimaradni belőle, hanem nagy poziciot nyitva benne akartam lenni. Ma éjfélkor szembesültem vele, hogy lejárt a jelszavam és nem tudok semmit lépni, se akkor, se reggel, ráadásul egész délelőtt mostanáig hivatalos ügyeket kellett intézni, ìgy számomra megint kimaradt ez a mai óriási lehetōség is, amivel minimum 1 év veszteségeit vissza tudtam volna nyerni.

Ahogy szoktam írni, nekem mindig valami közbejõn és mindig a legrosszabbkor, amikor esetleg nagyot is nyerhetnék.

Most indulok haza a gép elé, hátha ki lehet hozni még ma valami nyerōt már az ùj jelszó birtokában.

dax

#855373 Lenthor Előzmény: #855372

Már nem, mert legrosszabb esetben a csonka 'v" meg van. De nem erre számítok, amikor villámok hasítanak és az ég mennydörög!

Hú ez irodalmira sikeredett!

Közben főzök - Brassói apró pecsenye!