A dax long szépen hoz, 12750 a következő cél, ma jó nap van, usa nyitásra vagyok kíváncsi, de ott is kell a korrekció. Aztán meg kitudja holnap mi lesz.
A dax long szépen hoz, 12750 a következő cél, ma jó nap van, usa nyitásra vagyok kíváncsi, de ott is kell a korrekció. Aztán meg kitudja holnap mi lesz.
Mindenesetre az SP visszament a csúcsról indult csökkenő csatorna felső szára fölé és 3117 felett (rózsaszín sáv) van.
Akár longos is lehetne (óráson is mintha kezdenének úgy kinézni az indikátorok). Netán megcsinálják a tegnapi lefelé 100 pontot ma felfelé, kb. 3190-ig? Nagy aljasság lenne.
Szerinted van esély, hogy ma felfelé átlépi a DAX a 12630-as szintet vagy elindul lefelé a 122XX irányába?
Itt az 5 perces chart:
Az óráson szerintem lefelé mutatnak az indikátorok (?):
Végül is az akkori ATH-ról egy A-B-C hullám ment lefelé.
Most az új ATH-ról is A-B-C hullám lefelé????
Szerintem pont erről írtam neked a múltkor charttal, hogy nem ugyanaz lesz-e erről a csúcsról, mint 2018. januárban, februárban volt.
Itt a chartom róla SP-ben:
Csak átrajzoltam az akkori mozgást (2018 február)
Ne kereskedjen erre senki. Csak érdekességként!

Érdekes!
Nézzétek meg, hogy legutoljára 2018 februárjában volt nagyobb Volatilitás mint most.
2018. februárjától a DAX mit csinált?

Szia Lenthor!
12526 az kb. a lila vonalam. Most határeset az DAX, de különösen az SP. Vagy innen lefordulnak, vagy megvolt egy forduló, és innen egyelőre még fel.
DAX napos:
DAX 1 perces:
SP 5 perces (az Elliotthullam mai elemzés színes sávjaival)
Az SP 3117 alatt lefele 3060-ig, longos csak akkor lesz, ha a rózsaszín sávot 3162-nél áttöri felfelé.
Ma sikerült nyernem DAX és SP shortokkal kb. 45000 Ft-ot. Sokkal többet is sikerülhetett volna, ha időben figyelem és gyorsan lépek.
De ez is valami végre.
Sziasztok, hazaértem!
Alakul! 12.370! Az első cél már túl teljesítve.
Valószínű, hogy jön a 12.229!
------------------------------------------------------------
12.526 vagy 12.229 lehet az alja!

felfelé indult, elkaptam a fordulót 12438-ról, 12640 jó lenne mára
Vagy egy kis felfelé volt, aztán újra elindulnak még rendesen lefelé.
Jó reggelt!
Esős nap, tegnapi longokat 12680-on stoppoltam szép veszteség, onnét short, hibáztam.
12.526 vagy 12.229 lehet az alja!
-------------------------------------------------
12.229-nél már jó a long. Gyanús, hogy oda leviszik.
Akkor, hagyják már lekorrigálni a 11 év emelkedését a semmire, amit ōk idéztek elō, azt hadd kaszáljon minden shortos is.
Csak pislogok és várok, hogy lenyugodjanak, longot szeretnék, szerintem temetni nem kell még a piacokat, aztán ki tudja, persze.
De hogy senki sem nyekereg ilyenkor, hogy nyugtassanak.
Most lennék nullában a shotjaimmal (azért is tartottam ōket, mert gondoltam, hogy még nyerōk is lehetnek, de akkor nem gondoltam, hogy a g...k felhùzzák kb. 3400-ig, csak 3167, esetleg 3200 környékéig. Ha fent eladom a longokat, ahogy terveztem, akkor most 1300 dollár pluszom lenne, ha a 10 shortot is megtartottam volna, akkor meg kb. 4000. Ez kb. a 2018. évi veszteségem.