Sziasztok, jó reggelt!
13.500 kulcsfontosságú, mert ha szignifikánsan áthalad rajta, akkor 13.600-ig mehet.
De, még most is hiányolom a 13.285-13.335-ös szintet.
Durva esetben még a 13.170-13.244-re is leeshetne)
Sziasztok, jó reggelt!
13.500 kulcsfontosságú, mert ha szignifikánsan áthalad rajta, akkor 13.600-ig mehet.
De, még most is hiányolom a 13.285-13.335-ös szintet.
Durva esetben még a 13.170-13.244-re is leeshetne)
Van erre esély "3316, 3327, 3357" utána korrekció és ismét fel.
Még lehetne egy "c" hullám lefelé az 5/3 hullám "ii" hullámában lefelé.
A rúdja lehet hosszabb is.
Még a zászlóban bolyongunk.
Kellene az a 13.285-13.335 környéke, de nem nagyon akarják leengedni.
Nagyon jó lenne, mert kriminális ez a szenvedés, amit művel.
Lehet, hogy 6-a óta egy zászlót épített a DAX. Ma reggel volt a kitörés, és mostanra talán kész a visszateszt is. Irány 14ezer környéke?
13.383-nál megint nyitottam longot. Majd kiderül.
Holnap nem leszek. Ugyan 13.335 környékén tettem be vételi ajánlatokat, de jó lenne, ha a rés nyitva maradna.
piacok meg sem mozdultak, mert be volt árazva és nagy dolgok nem történtek.
Donald Trump elnök szerdán írta alá az Egyesült Államok és Kína közötti megállapodás első szakaszát, amely fegyverszünetet képvisel a hosszú távú kereskedelmi háborúban Washington és Peking között, és ezt „mindkét ország számára nagy ügynek” nevezte.
Köszönöm. Azért is kérdeztem, mert látom, hogy a DAX-ban az 5/3 hullámban még jelentősebb emelkedést vársz, az S&P-ben viszont az általam írt szinteken sokan (pl. Pomperj, Elliotthullam, Rocco) az S&P emelkedésének végét várják (3350 körül te is az egyik jó kis chartod alapján). Számomra meg a 3124-en nyitott S&P shortok és a 3138-on nyitott S&P longok miatt érdekes a kérdés (mit, hol zárjak vagy ne zárjak).