Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#853523 Lenthor Előzmény: #853522

Az Egyesült Államok B-52 bombázókat küld Diego Garcia brit területre, amint Iránnal a feszültség erősödne

Az Indiai-óceán bázisa 2400 mérföld távolságban van Irán déli részétől, ami azt jelenti, hogy repülési távolságban van a stratégiai amerikai bombázók számára, de a legtöbb iráni rakéta nem éri el.

dax

#853517 Lenthor Előzmény: #853515
Kína nem emeli a gabonára vonatkozó behozatali kvótáit, ami megnehezítheti az amerikai-kínai kereskedelmi konfliktus lezárását célzó, várhatóan jövő héten aláírandó részmegállapodásban foglaltak teljesítését - olvasható a South China Morning Post (SCMP) című hongkongi lap internetes oldalán.

dax

#853515 Lenthor Előzmény: #853514

Elvileg ma kellett volna visszajönniük a nagy befektetőknek.

Úgy néz ki, hogy elfelejtettek nekik szólni!

dax

#853511 Lenthor Előzmény: #853509

De a legjobb az volt, amikor egy független ország parlamentje Irak felszólítja a területükön állomásozó idegen országok hadseregeit, hogy hagyják el országukat.

Erre USA és Trump kijelenti, hogy súlyos szankciókat vezet be Irak ellen, ha el kell hagyniuk az országukat és dollár milliárdokat fognak követelni tőlük.

Nálunk is állomásoztak ideiglenesen katonai csapatok.

Gondolom, hogy akkor ezt USA rossz szemmel nézte. De, most róluk van szó!

dax

#853509 KB58 Előzmény: #853507

Meg kell hogy mondjam, van is benne valami. Ha végignézzük, hogy mit művelt Amerika Vietnámtól kezdve, Afganisztánon, Líbián, Irakon (és még hosszasan lehetne sorolni) keresztül szerte a világban, ahol csak káoszt, destabilizációt, szenvedést, pusztítást okozott a "demokrácia" exportja (de gyakorlatilag csak a saját anyagi és hatalmi érdeke) nevében, akkor nem tudok mást mondani.