13.500 környéke a csatornatető miatt akadály lehet.
Ha felmegyünk oda, onnan vissza kellene pattannia.
Ugyan a Futures nem mérvadó, de a Stochastic nagyon fent van egy kitöréshez felfelé.
Mindenki felfelé várja, de én most óvatos vagyok. Az a kör még lefelé elképzelhető és akkor nem 12.880 környékén állna meg, hanem lemehetne 12.800 fölé kevéssel.
Naposon a támaszok: (ha esetleg úgy dönt, hogy még megy egy kört lefelé:)
- 13.234 Tenkan
- 13.156 Kijun
- 13.099 felhő teteje
- 12.626 felhő alja
Ha felfelé megyünk, akkor ellenállások:
-13.425 december 16.-i csúcs
- 13.444 127%-os fibo
- 13.596 ATH
- 13.865 már korábban betettem 161.8%-os fibo (lehetne a végső cél)

Ichimoku naposon pink nyíllal jelöltem, hogy amikor a 3. hullám után találkozott a Kijun és a Tenkan vonala, utána erős emelkedés kezdődött.
Most kicsit hasonló a helyzet.
A 4. hullám után ismét találkozott a Kijun és a Tenkan vonala.
Óráson viszont a felhő színe pirosra váltott és elvékonyodott, ami jelezheti, hogy még mehet lefelé.
Mindenesetre a fő cél: minden idők új csúcsára emelkedni!
Csak nem kapkodják el!
Sziasztok, jó reggelt!
Mindenkinek köszönöm a jó kívánságokat.
Ma teljes kereskedés lesz. Hétfőn úgy tudom, hogy csak 14 óráig van kereskedés.
A jelenlegi helyzet:
A DAX csinálgatja a hullámokat, de csak csínján.
A két lehetőséget még továbbra sem tudom kizárni.
1.) Nincs kész a 4. hullám és még lemegyünk 12.800 fölé a hsz. aljára. De, az idő múlásával egyre csökken az esélye.
2.) Kész a 4. hullám 12.884-el (12.800 fölé vártam kevéssel)
és azóta elkészült az 5/i felfelé és lefelé az 5/ii.
Ha elindulunk erősen felfelé, akkor az 5/iii hullámot építenénk.
Köszönet Lenthornak az egész éves segítséget!!
Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!
Nagyon Boldog Békés Meghitt Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a fórum minden tagjának!
Sikerekben és profitban gazdag új esztendőt!
És én is szeretném megragadni a szót, hogy köszönetet mondjak Lenthornak, aki megosztja velünk chartjait, elemzéseit és főként idejét és tudását és teszi mindezt önzetlenül, nagyon szépen köszönöm!
Szép reggelt kívánok!!!! Szeretnék én iis csatlakozni az előttem írokhoz, megköszönve a sok megosztásokat a kereskedéssel kapcsolatosan. Külön szeretném megköszönni Lenthornak, hogy önzetlenül megosztja velünk gondolatait, ezzel segítve abban, hogy tudjunk gazdagodni tudásban és persze ..........Köszi!!!!!!
ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánok a Fórumtársaknak és persze szeretteiknek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok, köszönöm mindenkinek az egész éves tanácsokat különösen Lenthornak a rengeteg munkát amit megosztott velünk!
Nagyon Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek!
Pontos, mint mindig.:)
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves forumtársnak.
Lenthor, köszönjük a karácsonyi jókívánságod és az ünnepi időszakra szóló jó tanácsod.
Neked és a többi fórumtagnak is áldott, boldog Karácsonyt kívánok.
Boldog és Békés Karácsonyt Kívánok minden fórum tagunknak.
Mindenki pihenje ki az elmúlt időszakot, töltse az időt a szerettei között, hogy újult erővel kezdhesse a kereskedést az ünnepek után!

Az S&P egyelőre nem törte le az éket:
Lehet, hogy nem fogja letörni?