Sziasztok, jó reggelt!
Egy kis érdesség! 86 nap-86 nap.
Az előző nagy emelkedésnél a 86. nap után volt a trendváltás és elkezdett esni.
A jelenlegi emelkedés 86. napja tegnap volt.
Persze ez nem jelent semmit.
Sziasztok, jó reggelt!
Egy kis érdesség! 86 nap-86 nap.
Az előző nagy emelkedésnél a 86. nap után volt a trendváltás és elkezdett esni.
A jelenlegi emelkedés 86. napja tegnap volt.
Persze ez nem jelent semmit.
Boole ma délutáni hozzászólása a Financial Forecast PF fórumon
SP500 rövid célár 3211, majd 3300.
Órás tüske is elfogadható - megtolta a Donchian vonalat egy kicsit és hagyott hátra egy kis tüskét.
Számítok rá, hogy holnap ebből lefelé megy (lehetne akár réssel lefelé nyitás is)
Ebből mi lesz, továbbra is lefelé a csökkenő csatornában vagy kilép belőle felfelé?
--------------------------------------------
1 perces? Itt pillanatok alapján bármi lehet. Nem szoktam csatornát nézni ezen az időintervallumban. Kereskedem elég sokat az 1 percest, de én az Ichimoku vonalakat figyelem, mert azokat nagyon jól betartja.
Nekem az a véleményem, hogyha van 0%-tól 100%-ig egy emelkedés, akkor a 100%-tól kell felfelé mérni 61.8%-ot így lesz meg a teljes emelkedés 161.8%.
Hogy közben kalandozott az árfolyam hát az szerintem nem kellene befolyásolnia a 161.8%-os magasságot.
Valahogy így:
De, lehet, hogy én tudom rosszul!
Ja és Rocco az esést vette 100%-nak, de szerintem az emelkedés 100%-át és a további emelkedés 61.8%-a adja ki a teljes emelkedés 161.8%-át.
Ugyanakkor, ha Rocco az "a" hullám emelkedését vette 100%-nak, akkor lehetséges amit írt célárnak.
Ebből mi lesz, továbbra is lefelé a csökkenő csatornában vagy kilép belőle felfelé?
Köszönöm az SP-re vonatkozó beírásaid. Próbálom majd figyelni, bár holnaptól két napig nem leszek (nagy valószínűséggel gép előtt sem).
Furcsa!
A 100%-os fibo kb. egyezünk Rocco-val.
A 0%-os fibo egy vitatható kérdés.
Rocco az aljat vette 2.313-nál, én pedig az első emelkedő hullámot vettem 100%-nak 2.529-től -2.944-ig és innen számítottam a 161.8%-ot.
Nem foglalkoztam, hogy közben csinált egy új aljat, mert az akár fals leszúrás is lehetett.
Minden lehetséges, de én most már lefelé várom legalábbis egy korrekció miatt.
Mivel a DAX-ot majd várom új csúcsra és nem megy az SP nélkül, ezért a korrekció után majd az SP is mehet felfelé, de ezt majd meg kell nézni, hogy mi viszi fel és meddig.
Ha esetleg az SP-nél, ha ez lenne a 5. hullám, akkor a Flat "B" hullám is mehet új csúcsra, de mint írtam ezt meg kell nézni.
Az SP előbbre tart, mint a DAX.
Lehetne itt valahol az SP csúcsa, de esetleg még nem zárható ki a 33XX célárfolyam (lásd ezt a hétvégi elemzést) és nemrég Rocco is a 3306-os SP célár eléréséről írt.
https://www.elliotthullam.hu/spx-hetvege-84/
161.8%-os fibo-nál nem nagyon szokott feljebb menni.
Korrekció kellene szerintem, ami lezárja a 161.8%-os fibo-t.
3.202-ig még talán felhúzhatnák.
----------------------------------------------------------------------
Igen a 161.8%-os fibonál 3.202- nél!!!!!
Építenek egy "M" betűs dupla csúcsot?
-------------------------------------------------------
Igen!