Én is figyelem a beìrásaid.
Azt írja az irodalom, hogyha az "M" betű második szára alacsonyabb, akkor nagyobb az esélye az esésnek.
Lássuk!
Jó reggelt! Itt vagyunk :-) és köszönjük.
Én a longokat pénteken a csúszon zártam.Szép fogás volt köszi. Ha lemegyünk építek egy újabb csomagot. Nézzük mi lesz és főleg hogy mikor.
Szép napot!
Felfelé még a felső vonalat vissza tesztelheti 13.450 környékén, de nem biztos.
RSI alapján is kellene még egy kis lefelé:
Na és meg kell nézni naposon, hogy mekkora "divergencia" van. Ekkor mindig az RSI húzza magához az elszabadult árat, tehát lefelé kellene még mennie.

A következő képen látható, hogy miért fontos támasz még 13,100 környéke.
Ha 13.105 alá megyünk, akkor megcsináljuk a 12.800-12.842 körüli értéket és utána mehetnénk fel az új minden idők új csúcsára, akár 13.865-re.
Kérdés, hogy még lemegyünk-e előtte 12.800 környékére?
Pár nap és eldől, de lehet, hogy már ma!

Nézzétek meg a Bull piacon a bal oldali legalsót!
A negyedik hullámra jellemző háromszög valósul meg és erre írtam, hogy "trombita formáció vagy ahhoz hasonlító alakzat"
Sziasztok, jó reggelt!
Közeledünk a naphoz, amikor elindulunk az új csúcshoz.
Jól lehet látni, hogy az MA(50) és az EMA(50) 4 óráson kiépített egy támasz szintet 13.156-13.176 környékén.
Felette: bármikor elindulhat az új csúcsra!
13.156-13.176 alatt viszont lemehetne az MA(200) és EMA(200) 12.800-as értékeire.
Van még egy fontos támasz 13.100-nál is.
Ha az SP azt fogja csinálni, mint 2019. március 8 után (az MACD, RSI, Stoch és az MA Cross is elég hasonló), akkor a következő csúcs 3200, majd 3300 körül lesz, ahogy látom.
Lenthor, az utolsó SP csúcsról milyen árfolyam mozgás várható legvalószínübben a következő 1-2 napban (esetleg alternativák)?