Haladunk a mindenkori új csúcsra 2. és 4. hullámos korrekciókkal.
Haladunk a mindenkori új csúcsra 2. és 4. hullámos korrekciókkal.
Nem változott semmit az elképzelés!
A kis kék "iv".hullám épül.
Talán 13.109 környékén lehetne a kis kék "v" hullám és egyben a nagy 1. hullám teteje.
Onnan jöhetne a nagy 2. hullám a-b-c hullámokban lefelé.
Először 12.725 környékére, majd a "b" hullám után 12.563-ig.
Még lehetséges, hogy a fibokat jobban betartja.
A 2. hullám után felfelé kitörés lehetséges a 3. hullám irányába.
-------------------------------------------------------------
13.100-13.109-ről pedig jöhetne lefelé a 2. hullám.
igen..950 az mágnes.. vannak kisebb túllövések..próbálják aktiválni a stopokat.
A kerek 1000esek mindig komoly ellenállások.. de ha átmegy 50ig az sem jelent semmit.. simán visszamehet kerek ezer alá.. a 950 nagyon fontos és nagyon erős. a következő állomás felfelé a 150 felette 186nál eős vételi erő..nyomja 250ig.. lefelé a 800 tart kicsit.. a 750 tart valamennyire ezek TP értékek (tapasztalati :) de mindig a hirek befolyásolnak..azt kell felismerni mi a trend.. trenddel nem érdemes szembe menni.. ha menni akar úgy is megy.. a tőzsde egy lejátszott meccs amire fogadunk..a tisztánlátók keresik a pénzt..ők tudják mi lesz.
Számomra nem kérdés a válság..előtte felnyomják a piacokat.. a válság első lépcsője a DBank bedőlése lesz..sztem.
Én a legtöbbször a futurest nézem.
Nem lesz vám az EU-s kocsikra az USA-ban, jó hangulatú volt a beszélgetés a japán, koreai és európai gyártókkal.
Hátha megreptetik az autósokat.
Jó reggelt!
Köszönjük!
Nekem is az az elképzelésem,hogy még felmegy 13100 > 13300 - ig.
13.050 körül lehetne egy kis lefelé korrekció 13.000 alá, majd fel 13.109 környékére.
12.964-en kellene átmennie felfelé, hogy elkezdje a kis "v" hullámot 13.100 környékére.
Sziasztok, jó reggelt!
Nem változott semmit az elképzelés!
A kis kék "iv".hullám épül.
Talán 13.109 környékén lehetne a kis kék "v" hullám és egyben a nagy 1. hullám teteje.
Onnan jöhetne a nagy 2. hullám a-b-c hullámokban lefelé.
Először 12.725 környékére, majd a "b" hullám után 12.563-ig.
Még lehetséges, hogy a fibokat jobban betartja.
A 2. hullám után felfelé kitörés lehetséges a 3. hullám irányába.