igen, mint írtam 650ről nagy arányban felfelé megy..és ott a 950 mint mágnes.
igen, mint írtam 650ről nagy arányban felfelé megy..és ott a 950 mint mágnes.
Talán lehetne:
De, szerintem a kis kék "iii" hullám felmehetne 13.000 környékére, (esetleg 12.960-ra).
---------------------------------------------------------------------
12.985
Talán lehetne:
Furcsa a kék vonallal berajzolt oldalazás. Mintha már a kis kék "iv" hullámot csinálná és meg akarná spórolni a lefelé korrekciót.
De, szerintem a kis kék "iii" hullám felmehetne 13.000 környékére, (esetleg 12.960-ra).
Az emelkedés előtt még a kék vonalas sáv aljára 12.820-ig lemehet.
Két cikk, amelyek egy esetleges kitörés, emelkedés mellett érvelnek:
Lehet-e esés ilyen pesszimizmus mellett?
http://concordeblog.hu/2019/10/08/lehet-e-eses-ilyen-pesszimizmus-mellett/
A Massive Stock Market Break Out May Be Near If History Proves Correct
Ha, majd valóban 13.100 környéke lesz a 3. hullám, akkor a 4. hullám lemehetne 12.641-ig 38.2%-os fibo) vagy 12.497-ig (50%-os fibo)

100%-os emelkedés 13.100 környéke. (lehetne a 3. hullám)
Utána megnézem, hogy mennyit ad ki, majd a 4. hullám után az 5 hullám teteje a 161.8%-os fibon.
A 161.8%-os fibo valahol 13.860 környékére jöhetne ki. Itt lehetne az 5. hullám teteje.

Kivételesen jó irányba szálltam föl a vonatra, és igen, hol kellene leszállni?:)
Egy DAX hetes chartom néhány vonallal. Lehet, hogy irány a 14000 környéke (ha igen, milyen korrekciókkal)?
https://invst.ly/n1d2a
A DAX TOPIC - komolyaknak fórumból feketemelos-tól egy lopott DAX hetes chart sok vonallal és Fibo szinttel:

Nagy erőt mutat, 50 pontot engednek rajta, semmi többet.
A csatorna közepétől ugrott el, neki futhat megint a tetejének?
Japán gyertyák alapján: 'három fehér katona" gyertya alakzat!
Árnyalja a képet, hogy a második gyertyánál talán egy kicsit hosszú a felső árnyék (tüske)
Hetes jól mutatja a kitörést. Az 1. hét elérte a felső trendvonalat. A 2. héten megtörtént az áttörés, míg a 3. héten (a jelenlegi) meghozta a megerősítést.
Az irány új mindenkori csúcs!
Kérdés: engedik-e a felső áttört trendvonal vissza tesztjét?
12847 lezártam, el kell mennem
stop nullában