Órás Futuresen még felmehetne a Kijun vonaláig 12.712 vagy a Kumo tetejéig 12.733-ig, de utána lefelé kellene tovább korrigálnia.
Órás Futuresen még felmehetne a Kijun vonaláig 12.712 vagy a Kumo tetejéig 12.733-ig, de utána lefelé kellene tovább korrigálnia.
A 3. hullám lehetne akár 13.100 környéke. Most a 3. hullámon belüli korrekciónak kellene lennie 12.400-12.450-nek.
A 13.100-as 3. hullám után egy nagyobb korrekció lehetne a 4. hullámhoz.

Ma este 8 óra után két kulcsfontosságú szavazást is tartottak a brit alsóházban, ezek közül az egyiket megnyerte Boris Johnson, a másikat viszont elveszítette, ez pedig azt is jelenti, hogy az eredeti menetrendben szereplő október 31-én az Egyesült Királyság nem lép ki az Európai Unióból. A hírre a font gyengül, a tőzsdék pedig esnek.
---------------------------------------
Kellene az a 12.400-12.450!
Szia Lenthor.
Szép cél és mehetne még sokkal feljebb.
Hetesen, havin a MACD most kezd vételt jelezni, az RSI is csak maszatolt eddig.
A hírek szerint recesszióban vannak a németek, mint 2012-2013- ban. Szépen emelkedett akkor is a dax.
Sziasztok!
Inverz fej-váll, durva célárral: 13.800.
Egy 12.400-12.450-es nyakvonal vissza teszt jó lenne. (itt lehetne a 2. hullám alja)

vissza visszatér a 650emhez..kiszórtam shortokat.. nem érdeklik DAXot a hirek.
irányváltás, vissza a sávba, daráló, kis tételekkel lehet operálni, rövid időtávon
short stopok kiszedése folyamatban
Jó reggelt! Sziasztok!
12650 a kulcs, ha sikerül felette stabilizálódni, akkor 12700-30 közötti ellenállási zónát áttörve irány a csúcs, én inkább lefordulást várok innen, 12650 alatt leszánkázhat 12500, később akár 12340-ig is. Szóval oldalazás 12630-12730 között, illetve, ha elhagyja a sávot akkor iránynak megfelelő célárak, mindenképpen sávoznia kell, Brexit hírek kilengést okozhatnak.
Bár a brit parlament alsóháza ma 322:306 arányban egy olyan képviselői módosító indítványt támogatott, amiből az következne, hogy 3 hónapos, 2020. január 31-ig szóló Brexit-halasztás kellene kérnie Boris Johnson kormányfőnek az EU-tól
Bizsergető érzés..nem számoltam fel a dax shortomat..hanem bővítettem teljes pakkra..nem egy logikus döntés.. tiszta rulett..eszem azt súgta GB parlamentben megszavazzák a brexit javaslatot...akkor kiverik a shortokat...megérzésem azt hogy nem... akkor hoz a konyhára..
itt tekereg a 650emnél.. mint mondtam innen nagyobb eséllyel megy fel 950ig mint le..
Ez megint rulett... ha átmegy a brexit szavazás szombaton angoloknál, akkor 950ig elreppen a DAx ha nem akkor vissza 500-450 környékére.. majd a 250..
Jó reggelt!
Köszönjük az elemzéseket Lenthor!