Oldalunkon a felhasználói élmény javítása és egyes szolgáltatások elérhetővé tétele érdekében
HTTP cookie-kat (sütiket) használunk.
További információk
a kisbefektetőknek kedvező kártyaleosztásos allokáció nm azt jelenti, h először a kicsik kapnak. körökre van osztva a jegyzés, minden körben minden jegyző kap egy darabot. ha az illetőnek összegyűlt az igényelt darabszám, akkor a következő körben nm vesz részt.
Az RFV bejelentette, hogy az előzetesen rendelkezésre álló adatok alapján, az összevont tájékoztatóban foglaltak szerint, a jegyzési időszak 2009. július 15-én 16:30-kor lezárásra kerül. Már most jelentős a túljegyzés.
Az RFV bejelentése szerint 2009. július 14-én 11:30-ig a maximálisan kibocsátani szándékozott 400,000 darab részvényre vonatkozóan 508,304 darabos jegyzett mennyiség gyűlt össze.
Mivel a túljegyzés esete áll fenn, a jegyzési időszak a törvényi előírások szerint kötelezően megtartandó szerdai legkorábbi határidővel zárulhat.
Re: RFV tőkeemelés: megfontolná a részvételt az OTP Alapkezelő
Nekem meg a kezdők topikjában lévő gondom van, hogy elszámolás alatt van a pénz, addig nem tudok jegyezni (még többet)... És nem tudom mennyi az az idő, amíg elszámolódik..
Erste amúgy, és netbróker pro.
Re: RFV tőkeemelés: megfontolná a részvételt az OTP Alapkezelő