Korábban 11.500 kellett volna.
Egy durva beeséssel még most is lehetne.
Mindenesetre érdekes alakzat!
Korábban 11.500 kellett volna.
Egy durva beeséssel még most is lehetne.
Mindenesetre érdekes alakzat!
Az emelkedő csatorna tetejét is vissza kellene tesztelnie, szerintem.
Sziasztok, jó reggelt!
Talán, lehetne!
12.370 vagy 12.264-ig lehetne egy lefelé korrekció (iv.hullám) onnan fel az "v." hullám 12.600-12.650-ig.
Viszont 12.264 alatt folytatódna az esés.
2019. október 11. 22:40
A megbeszélések első fázisában "nagyon fontos" megállapodásra jutott az Egyesült Államok és Kína a két ország kereskedelmi vitájában - jelentette be pénteken Donald Trump amerikai elnök.
A megbeszélésen szintén részt vevő Steve Mnuchin amerikai pénzügyminiszter rögtön be is jelentette, hogy az Egyesült Államok eláll attól, hogy október 15-én 25-ről 30 százalékra emelje mintegy 250 milliárd dollár értékű, az Egyesült Államokba irányuló kínai export vámtarifáját.
Liu Ho a tárgyalást követően számos területen lényegi előrelépésről beszélt, és elégedettségének adott hangot. Robert Lightizer, az Egyesült Államok külkereskedelmi főképviselője fontosnak tartotta ugyanakkor hangsúlyozni, hogy a decemberre kitűzött vámemelés halasztásáról vagy törléséről Trump egyelőre nem hozott döntést.
----------------------------------------------
---- egyelőre nem hozott döntést. Majd megint kitalál valamit, esés legyen.
Beesik innen 12500 környékéről a DAX október 14-én hétfőn 11600 irányába, mint ahogy tette 2018. június 13-án (a két időpontban szerintem a charton minden kísértetiesen hasonló) vagy folytatja tovább felfelé az emelkedő csatornában?
https://invst.ly/jfpgz
MetalHeart (Accept) ma délután 15.16 órai hozzászólása és napos chart-ja a Portfolio BLUE topik fórumról:
DE30:
Ha kitörés lesz a down trendcsatiból és persze sikeres
amcsi-kínai ker. megállapodás és lightos brexit, úgy a 2018-as januári
csúcs elérhetővé válik...
https://kepkuldes.com/image/eSTDYq
AZ 5. hullám után az A és B elfogadhatóbb lenne, de ezt majd át kell gondolnom.
Nem érvényesűlnek az alacsony idősíkok, mindenen átvitték az összes indexet.
Napost, hetest esetleg a négy órást kell kuksizni.
Sziasztok!
Na, erre nem számítottam nem is tudom, hogy mi az oka.
12.260-ra számítottam, de erre nem. Még 12.360 is elfogadható lett volna, de új csúcs, csak akkor ha most értük el az 5. hullám tetejét. Újra kell értékelnem!
A dax-ot nem merik tovább venni, túl sok lenne egy napra, nagyon feltűnő lenne.:)
12550-ig így is felbökött.