Nekem jó, akkor már úgyse tudok betonozni.. :-)
200-asnál meg még rájön pluszban a leszállítási költség is :))
Ő nagyon sokat utazik. Bényén találkoztunk most a bornapokon. Még megvannak azok a régi pálinkák (már amelyik) amiket Rigóval küldtem fel mikor nem tudtam menni. Az egész családja ott volt, nagyon aranyosak. Azért üzenek Neki is. Sose lehet tudni:-)
Csoki ha valaha hazjon Afrikából, jöhetne ő is, 3 éve nem láttam
Oké 14-re fókuszáljunk. Bazsy, Sumér, Joe, Fornit.....
Nekem jó, természetesen fogadóban alvással. Herceggel most erőszakoskodok, h jöjjön!!!
Munaknapon napközben? ;)
Nekem jó a dec 14! Aki szeretne sörös osztrák adventi naptárt, írjon, nagyker áron megszámítom. 2000-es 4ig árfolyam esetén féláron viszem :)))
Javaslom foglaljuk szállást, kényelmesen, nyugisan legyen mindenki, Keri családnak se csináljunk plusz munkát
Akkor 14. Lőjük be. Fornit haver próbáld már meg! Hencivel konzultáljatok. Sumér, Joepappa?
Nekem yo, addig már csak befejezem az építkezést.. iszuuuuuunk! :-)
dec 6 céges buli lesz, tavaly valami 1600 eurót mulattunk el 10-en :D utána meg ment saját zsebből a kocsmatúra :D
A 3 hónap Thaiföldre gondolsz??? :))))
Komikám, nekem mindegyik jó!!!
Nem tudom a meló miatt hogy jön össze. Nekünk a november nagyon necces lesz...Október meg sajnos abszolút nem jó.....
A Dec nekem beleesik az éves rekreációs időszakba, Okt - Nov első 2/3-a viszont jól hangzana.
Látom szépen megy a zsongás. A forigba ne offoljunk, mert kapunk a többiektől.
Szerettem volna dec 7-re de Bence (email visszament) felhívta a figyelmemet, hogy 7 is és 14 is munkanap. Végül is délutáni érkezéssel megoldható egy laza borkóstoló vasárnapi hazamenetellel.
Vélemény?
Csak halkan, mint művelt alkesz megjegyezném: a világ talán leghíresebb rizlingje (Riesling) Ausztriában van (bár te ott még sosem jártál...mármint osztrákiában :D), Wachau régióban! Ritkán a Lidl-ben lehet kapni, megéri megkostólni! Ja, és nem édes :)))!
Továbbra is támogatok egy gyors, karácsony előtti délutáni előkóstolást!