Németországban ittam igazi rajnai rieslinget. Nem voltam elájulva. Esőben meg északi lejtőkön nehéz jó szőlőt termeszteni :D
Németországban ittam igazi rajnai rieslinget. Nem voltam elájulva. Esőben meg északi lejtőkön nehéz jó szőlőt termeszteni :D
Akkor legalább tudsz véleményt mondani, mi a különbség! Ennek örülök:-)
Szegedi borfeszten (egyébként az is egy kva jó program lehetne) ittam pár éve egy nem túl ismert pincének a rajnaiját! Beszartam olyan jó volt! Kíváncsian várom ! :)))
Még egy meglepi van! Vettem rajnai rizling szőlőt, kiváncsi vagyok milyen bor lesz belőle! Ti?
Mennünk kéne, h ne csak közgazdászok meg bölcsészek legyenek.. :-)
Reméljük Ő is jön, lesz édes bor is:-) Akkor jövő év elején egyeztetünk az időpontról, hogy mindenkinek jó legyen:-))
valamikor jövő év elején, de legkésőbb tavasszal mennék szívesen hozzád Keri! :)
hoppá,jol hangzik,mint rumos....
Szépek:-)
Szürkebarát, ezefürtü forr:-) Kékfrankost ma du. szedjük, csak rosé lesz belőle. Csak nektek lesz egy kissebb kísérleti tartály:-))
Én meg beszereztem a békésszentandrási meggyes sört. Egész jó, nem édeskés, inkább savakány kesernyés. De 650 ft 3,33 deci, úgyhogy árban a Soproni nyer. :-)
Idei brnoi termésem, amiket most hoztam:
A legegyszerűbb Diplomatico-t, 12 éves El Dorado-t,15 éves Matusalem Grand Reserva, Zapaca 23 éves többszörösen év rumja kitüntetett , Hennessy és egy Courvoisier VSOP!
Nagyon szép tételek, kóstolás után írok róluk bővebben!