Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Balazska

#844667 prfecó Előzmény: #844659

Hmmm vallási csoport , hadsereg tipikus arisztokrata családra jellemző és fiúkat szerető emberke. Persze apja árnyékában elég nehéz.

diplomás csajok vs nem diplomás csajok vagy/és férfiak

#844658 TrendMan Előzmény: #844656

Mondjuk az, hogy a férfi és a női megjelenési/viselkedési formák közelednek egymáshoz, régóta ismert.

Másfelől én tapasztalok egy törésvonalat diplomás nő/nem diplomás nő dimenzióban is.

Már megint ezek az amerikai tanárnők...

#844642 prfecó Előzmény: #844623

Erdekes nálunk kitalálják az arcot és monogrammot használnak.

női és férfi teljesítmények a hőmérséklet függvényében

#844641 TrendMan

Tudományos kutatás:

https://www.spiegel.de/wissenschaft/mensch/kaelte-...

Férfiak és Nők (diákok) teljesítményét vizsgálták háromféle feladat megoldásában, miközben a hőmérsékletet változtatták.

1. Egyszerű számolási feladatok

2. Szórejtvény szerű verbális feladatok

3. Reflexionsaufgaben (ezek olyan feladatok, ahol kínálkozó, intuitív megoldások sokszor bizonyulnak tévesnek)

Fokozatosan 16 fokról 33 fokra emelték a hőmérsékletet.

--------------------------

A számolási és a szórejtvény megoldások során a hölgyek teljesítménye a hőmérséklet emelkedésével párhuzamosan folyamatosan javult, a férfiaké csökkent.

A számolási feladatoknál végül 33 fokon a nők csaknem olyan eredményt értek el, mint a férfiak.

A szórejtvénynél a nők már 21 fokon megelőzték a férfiakat.

Az intuitív feladaknál a két nem teljesítménye közötti különbség stabilan megmaradt és a férfiak javára billent - hőmérséklettől függyetlenül még 33 fokon is.

A mért különbségeket anyagcsere folyamatokra vezetik a kutatók visza.

Szerkesztőségi helyesbítés:

Sajnos cikkünk előző kiadása tévesen ezzel a címmel jelent meg:

"A nők a melegben jobb tejesítményt nyújtanak, mint a férfiak."

Valójában azoban arról van szó, hogy a nők teljesítménye javul, a férfaiké pedíg csökken a hőmérséklet emelkedésével.

Ezért cikkünk új címe:

"A nők melegben jobb teljesítményt nyújtanak, mint máskor."

:-)




Már megint ezek az amerikai tanárnők...

#844625 TrendMan Előzmény: #844623

Már a szeme sem áll jól!

Látszik, hogy csak 'AZT' akarja! :-)

Hacsak nem egy MI által tervezett fake-tanárnő, aki a kattintásszámra gerjed.

neymar

#844482 TrendMan Előzmény: #844479

Osztom a nézetet.

Ha mondjuk te sztárfocista vagy, ő meg egy maneken, aki szereti a pénzt, kizárt dolog, hogy nem lásson téged sétéáló pénztárcának.

neymar

#844479 matgab Előzmény: #844470

ez a Neymaros sztori már csak a felvétel alapján is hitelrontás. Simán bújik oda a csaj hozzá és a műhiszti amit levág, az is jellemző párocskáknál a másik figyelmének a felkeltésére, egyfajta incselkedés.

Ez olyan, mintha az ember szexel egy nővel és egyszer csak a nő hirtelen két ütem között bejelentené, hogy innentől fogva ez erőszak...

neymar

#844470 Koffein

ez a neymaros sztori is elég érdekes https://index.hu/sport/futball/2019/06/06/neymar_nemi_eroszak_rejtettkameras_felvetel/

elvileg megerőszakolja a nőt (majd kiderül, hogy igen, vagy nem), majd másnap ismét találkoznak és dugni akar újra a nő. amikor nem akarja megdugni, hiszti rohamot kap és elkezdi ütlegelni neymart. ha előző nap erőszakos volt neymar, akkor a felvétel időpontjában is pofán vágta volna, az első ütés után, de ez alapján nem történt ilyen... hát nem tudom, úgy gondolom, ha egy nőt megerőszakolnak, nem szívesen találkozna másnap újra ugyanazzal a pasival, na meg home videót készíteni... lásd a holland lány esetét https://index.hu/kulfold/2019/06/05/noa_pothoven_eutanazia_hollandia_tinedzser/

-- Új választás Ausztriában ??? -

#843696 TrendMan Előzmény: #843690

Filmbe illő, kalandos úton jutottak hozzá a Süddeutsche Zeitung újságírói a Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt leleplező és lemondásra kényszerítő videóhoz. Mint megírtuk: a bevándorlásellenes Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) vezetőjéről egy olyan titokban készített videó szivárgott ki, amelyen a politikus a 2017-es ausztriai parlamenti választás előtt egy ibizai luxusvillában azt ígéri egy orosz nőnek, hogy ha megveszi a legnagyobb osztrák napilapot és a választási kampányukhoz támogatást ad, cserébe zsíros állami megbízásokat kaphat.

Három órát kellett autóznunk a videó átvételéhez, majd egy benzinkútnál kellett várnunk. Onnan tovább irányítottak minket egy másik helyre, majd egy elhagyott hotel épületében adták át az anyagot. Az egész olyan volt, mint egy rossz filmben

- mondta Bastian Obermayer, a Süddeutsche Zeitung újságírója. Kollégája, Leila Al-Seori arról beszélt, hogy a videót a közzététel előtt alaposan feldolgozták és ellenőrizték. Megnézték, nem manipulált felvételről van-e szó. Az ibizai luxusvillában készített, rejtett kamerás felvétel hangminősége nagyon rossz volt, nem mindig tudták, ki beszél éppen. A német újságírók azt is bevallották, hogy sokszor ők sem mindig értették a cigiző, szusit, Red Bullt és vodkát vedelő politikusok osztrák dialektusát.

Az újságírókat meglepte, hogy a két politikus mennyire kendőzetlenül beszél az ellenfeleik táborába tartozó politikusok személyes ügyeiről egy olyan nőnek, akit nemrég ismertek meg, és ők sem tudhatták, hogy tényleg az-e, akinek kiadta magát.

A laza beszélgetésben például a későbbi osztrák alkancellár arról pletykált, melyik politikus drogozik vagy melyikük homoszexuális. Ilyenekről az ember csak a legbelsőbb bizalmasainak szokott beszélni, mondták az újságírók. A kényelmes ibizai kanapén cigizgető Strache például arról fecsegett, hogy Sebastian Kurz osztrák kancellár is részt vett "drogos hátsó szobákban rendezett szexpartikon".

Még érdekesebb, hogy ki az a csinos fiatal nő, akivel a vodkát iszogató politikusok beszélgetnek. Erre persze senki nem tudja a pontos választ, csak azt, hogy ő mit mondott magáról.

A Süddeutsche Zeitung azt írja, a 7 órás videó elején látható, ahogy Strache és bizalmasa, Johann Gudenus akkori bécsi alpolgármester találkozik a karcsú, szőke, hosszú hajú, magassarkú cipőt és elegáns dizájnerruhát viselő nővel, aki Aljona Makarova néven mutatkozik be.

Az ő arccal nem látszik a videón, csak egy villanásnyira tűnik fel, amikor belép a terasz ajtaján. Aki Strache mellett ül, az párttársa felesége. Jelen van még a beszélgetésen az állítólagos orosz milliárdosnő szintén orosz kísérője is.

www.sueddeutsche.dewww.sueddeutsche.de

A fiatal nő neve alapján egy Putyinhoz közelálló oligarcha, Igor Makarov unokahúga. A gázüzletágban érdekelt Igor Makarov vagyonát a Forbes 2,2 milliárd dollárra becsüli. Makarov a kilencvenes években kapcsolatban állt a Bécsben élő ukrán oligarchával, Dmitrij Firtasszal is.

Strache megtévesztéséhez feltehetően a csinos szőke nő volt a csali, aki néhány hónappal korábban ismerkedett meg Gudenusszal, akinek apja nem sokkal azelőtt halt meg, és a férfi éppen érzelmi mélyponton volt. A nő már akkor felvetette neki, hogy át akar települni Ausztriába, és megvenne egy vadászterületet magának. Később a nő vetette fel Gudenusnak, hogy szívesen megismerkedne Strachéval is. Így jött létre a találkozó az ibizai luxusvillában 2017-ben.

Az állítólagos Aljona Makarovának lett állampolgársága is van, így szabadon utazhat az Európai Unióban. A videón azt mondja, szeretne Ausztriába költözni, ahol 250 millió eurót akar befektetni. A videón az is elhangzik, hogy a tőkéjét nem akarja a bankban tartani, az ugyanis "nem egészen legális". A nő azt mondja, meg akarja szerezni a legolvasottabb osztrák lap, a Kronen Zeitung 50 százalékát, és a lapot az Osztrák Szabadságpártnak kedvező irányvonalra állítaná át, cserébe viszont ellenszolgáltatást vár.

Erre ajánlja fel neki Strache, hogy ha a nagy befolyással rendelkező újság támogatja az FPÖ-t, a választások után kormányra kerülve zsíros állami megbízásokkal tudják meghálálni a segítséget. Strache több lehetőséget vázolt fel. Ezek között szerepel például az osztrák közszolgálati televízió, az ORF részleges privatizációja a Red Bull segítségével. Elhangzik az is, hogy Strache számára példa az Orbán Viktor által kialakított médiakörnyezet, ami a kormány hatáskörében áll és a kormányt szolgálja. FelajánlottaHeinrich Pecina osztrák üzletember közvetítői szolgálatait, aki annak idején bezárta a Népszabadságot és a Mediaworks-öt átjátszotta kormányközeli köröknek. (Pecina az ibizai videó kiszivárgása után tagadta, hogy bármi köze lett volna a videón tervezgetett akcióhoz.)

Strache beszél az osztrák szerencsejáték-üzletág és az ivóvízszolgáltatás lehetséges magánosításáról is, amelyben az állam és a privát szolgáltató is jól járhat. Strache azt javasolja az állítólagos orosz milliárdosnőnek, hogy kormányra kerülésük esetén alapítson egy Strabaghoz hasonló céget, és onnantól minden olyan állami megbízást ő kap meg, amit addig a Strabag kapott - természetesen alaposan túlárazva.

Úgy tűnik, ez az osztrák közvélemény számára nem elfogadható. Az alkancellárnak szombaton le kellett mondania. Azóta az osztrák kormánykoalíció is felbomlott, szeptemberre írnak ki új választásokat.

Orbán Viktor szombaton az Index kérdésére azt válaszolta: Strache alkancellár lemondását osztrák belügynek tartja, így nem kívánja kommentálni. Azt pedig több alkalommal világossá tették, hogy a magyar kormány nem foglalkozik üzleti kérdésekkel, így a médiatulajdonosok döntéseivel sem.