Jövő héten Alsóörs! Megyünk ugyanúgy, ahogy szoktunk, nem baj, h idén nem szabad megtartani.. legalább este lehet aludni a zajtól. Ti? :-)
Jövő héten Alsóörs! Megyünk ugyanúgy, ahogy szoktunk, nem baj, h idén nem szabad megtartani.. legalább este lehet aludni a zajtól. Ti? :-)
Már le is foglaltam a nagy luxus túra Harleyt tesztre. :-)
Én is holnap reggel megyek, mint mindig. A többiek már tegnap este lementek sátorhelyet foglalni. Megtartjuk az idei első talit :-)
Mikor mész?
Mi csak csütörtök reggel tudunk indulni! He felérünk megcsörgetlek!
Iszuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunk!
Lehet, h onnan kell mennem majd pénteken vizsgázni Győrbe, de akkor is megyek. :-) Megnézek hétvégén egy CBR900-at bár nix időm motorozni, csak nem akarom, h elvesszen a bonusom. Az az említett édes bor lehet, h érdekelne.. :-)
készülünk mi is asszonykával, remélem találkozunki!
Ha ott vagyunk, mi meg is verjük.. :-)
https://444.hu/2017/06/10/oriasi-hibat-kovetett-el...
Csokival ti is aktivizáltátok magatokat? :))
Jövő héten Alsóörs, remélem Keri, Csoki jöttök. Amúgy meg kapják be, h szombatra nem tudtak egy értelmes zenekart szervezni, s az Edda lesz (meg utána Tankcsapda)..
Az télleg jó. Anno Londonban nagyon tetszett, h 5 foknál nem volt hidegebb télen, motoroztam is végig. :-)
A szezonon meglepődnél, nyáron senki nem motorozik, csak ősztől tavaszig. Gondolom, annyira erősen süt a nap, hogy jobb a klimás autóban. Napozni meg a tengerpartra járnak, nem motorozni.
Télen itt a minimum nappal (mármint nem éjjel), nem nagyon ment le 15 fok alá, így az már tökéletes motoros idő.
Nem, sztem a zasszony fészkelődött hátul. :-)
Feléd én biztos motoroznék, sokkal hosszabb a szezon, s több az autó is. Más nem, robival. Honda SH300 vagy Yama T-max
Olyan stabil volt, megállt az magától is, csak te elkezdtél dőlni :)
Akkor volt gáz, amikor először le akartam tenni a lábam, s nem tudtam. :-) De nekem a hangja sem tetszik, 2 henger csak V alakban jön be.
Nekem is sokáig útban volt, a sípcsontom egy ideig kék-zöld volt, de azzal vigasztaltam magam, gondolom a rendőrök sem törik össze folyamatosan a lábukat. Aztán egyszercsak átálltam, onnantól jó volt.
Állítólag a vizes boxernek már jobb a hangja, de az én lábamnak akkor is útban van. Maradjunk a K1600-nál. :-)