Viszont a Futures már előbbre tart.
Prompton kellene egy 11.992-ig tartó lefelé irány és csak utána jöhetne a 12.140 környéke.
(nem lehet tudni, hogy a prompt figyelembe veszi-e, hogy a Futures már a fele munkáját elvégezte)
Viszont a Futures már előbbre tart.
Prompton kellene egy 11.992-ig tartó lefelé irány és csak utána jöhetne a 12.140 környéke.
(nem lehet tudni, hogy a prompt figyelembe veszi-e, hogy a Futures már a fele munkáját elvégezte)
Talán azt a 12.140-et megpróbálhatjuk, ott már az eladók lehetnek és eshetünk is utána.
Napos Ichimokuban a Tenkan is és a Kijun is 12.140-en található.
Nem szeretném, de ha nagyon akarják, akkor oda felmehetnek.
---------------------------------------------------------------------
Kedden tettem be, hogy a Kijun és a Tenkan is 12.140-en található.
Nos azóta volt mozgás lefelé is és felfelé is, ennek ellenére a két vonal most is ott várja 12.140-nél, hogy felmennek-e értük.
Most már közel lennénk hozzájuk.
Nem álltak le a Kínával való kereskedelmi tárgyalások, Steven Mnuchin pénzügyminiszter hamarosan ismét az ázsiai országba utazik, hogy "szabad és fair kereskedelemről" egyeztessen a kommunista országgal - írja a Wall Street Journal.
Legfeljebb Trump holnap reggel beírja, hogy az autók helyett milyen termékeknek emeli a vám tarifáját!
Szerintem csak egy pillanatnyi örömködés volt.
11.733-11.750-ig várom le.
(a-b-c) hullámba kell oda lejutnunk.
"a" hullám kész, lett egy durva Flat "b" és mehetünk le a "c" hullámmal.
Úgy gondolom HA lendületből nem megy ma még feljebb /napos 50es közelébe/ akkor holnap már esik le
Sp-t napos 50esig várnám.
na ja ...200 naposig levártam volna a söpöt , a daxiból meg egy rés töltést minimum 770 köré....kíváncsi vagyok meddig lesz örömködés
Alapvetően shortban voltam SPben és a Trump bejegyzésig nyerőben, okozott kárt, de szerencsére átálltam még longba.
Véleményem szerint ha ma Trump nincs ma akkor nagy esés jött volna délután.
Magam SP longban vagyok, az amcsik szeretik túlhúzni a jó és rossz híreket is.
Sp 2870 jó lenne lendületből.
a vaklongosok és a vakshortosok is ismét értékes leckét kaptak a stopról a 100+ pöttyös dax gyertyák által....ráadásul nagyon tele lett shorttal így van esély , hogy felballag 12200 köré...részemről kivárás
vicces, egy beírás és a tőzsdék megugranak. beragadt longom legalább zártam. shortot, meg vitte a stop, igazi kiszámíthatatlanság...