Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

S&P500

#843248 Lenthor Előzmény: #843197

Lenthor Előzmény: #843011

SP500-nál minden Trumptól függ, hogy éppen mit talál ki amivel a tőzsdét összezavarja!

Jelen állás szerint, szerintem az SP lemehetne 2.816-ig.

https://invst.ly/apvaa

------------------------------------------------------------

2.914-nél írtam, hogy lemehet 2.816-ig.

-----------------------------------------------------

Jelenleg 2.826.

https://invst.ly/ar9zo

Sziasztok! A mai nap kivételesen dolgoztam, vagyis legalább úgy tettem mintha dolgoznék. Hétfőn szintén számítanak rám.

Az SP. ráérzésem megint kezd bejönni.

Legalábbis már 88 pont nyerő annak aki 2.914-nél meglépte a shortot.

dax

#843217 Lenthor Előzmény: #843216

Trump hozza a formáját! Most a jó híreket kommentálja. Valószínűleg már longba lépett:

----------------------------------------------------------

Trump levelet kapott "Xi-től kiváló alternatívával az ügylethez"

A befektetés.com - Donald Trump amerikai elnök azt mondta, hogy nem fogja engedélyezni, hogy Kína újratárgyalja az üzletet, de hozzátette, hogy „csak kapott egy levelet Xi-től, amely kiváló alternatívával rendelkezik az ügyletre.” Hamarosan telefonon beszél a kínai kollégájával.

Trump azt is elmondta, hogy lehetséges, hogy kereskedelmi megállapodást kötünk Kínával ezen a héten.

dax

#843215 Lenthor Előzmény: #843214

BMW-nek és a Daimler-nek már így is rossz a diesel környezet károsító kibocsájtás hamisítása miatt.

Egyébként 2025 környékén leállnak a belsőégésű motorok gyártásával és villamos autókat gyártanak majd.

dax

#843214 olika78 Előzmény: #843209

Kína emeli a vámokat, akkor a német cégek közül a BMW-t és a Daimler-t érinti leginkább, ami a DAX-nak nagyon rossz lesz.

dax

#843203 Lenthor Előzmény: #843195

Lenthor Előzmény: #843194

11.964-nél nyitottam longot, majd kiderül, hogy megcsinálják-e erőből a 11.850-et vagy most megy fel egy kicsit.

-------------------------------------------------

12.015-nél zártam a longokat.

S&P500

#843198 Lenthor Előzmény: #843197
WASHINGTON (dpa-AFX) - Az Egyesült Államok hivatalosan is bejelentette, hogy Donald Trump elnök elrendelte a Kínából származó áruk behozatalára vonatkozó tarifák növekedését. A szövetségi nyilvántartásban csütörtökön közzétett nyilatkozat - az Egyesült Államok Szövetségi Közlönye - azt mondta, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Képviselője végrehajtotta Trump elnök irányelvét és úgy döntött, hogy 10–25 százalékra emeli a tarifákat. Az érintettek pénteken 200 milliárd dollár értékű áruimportra vonatkoznak. Ugyanakkor egy szakaszban megemlítették, hogy bizonyos áruk kérelem alól mentesíthetők

.

Megjelent a Kínai vámáru emelése a Közlönyben.

Közben meg tárgyalnak?

Milyen tárgyalás folyhat?

dax

#843195 Lenthor Előzmény: #843194

11.964-nél nyitottam longot, majd kiderül, hogy megcsinálják-e erőből a 11.850-et vagy most megy fel egy kicsit.