Köszönöm, jó reggelt!
Sziasztok, jó reggelt!
Mindenki az USA-Kínai kereskedelmi tárgyalás kimenetelét várja.
Negatív vagy pozitív kiszivárogtatott hírekre fogják lefelé vagy felfelé rángatni.
Tudom, hogy kellene az a 11.850 környéke. Ott található a csatorna alja és ott van a korábbi ellenállás, ami mostanra erős támasz.
Ha 4 óráson megnézitek, ha lesz 11.850-re történő lemenetel, még egy kis időre szüksége van, hogy pont 11.850 környékén érjen le az alsó trendcsatornára.
Továbbá az SP-nél is 3.005-t várok.
Ettől még lemehet 2.815-re. 2.862-vel eddig még csak megközelítette, de nem biztos, hogy lemegy 2.815-re.
Lehet, hogy megelégszik 2.862-vel.
Nekem már túl gyanús ami annyira egyértelmű!
Lefelé várnám én is, de túl egyértelmű a lefelé irány.
Ilyenkor szoktak csavarni az irányon.
A 4 órás Stochasticot meg figyelhetném utólag, hogy ott volt, "kiszúrta a szemem" és nem figyeltem a jelzésére!
Így inkább kihagyom a mostani short lehetőséget, ha lesz.
Most merre fájna a legjobban???
A longokat az intenzív eséssel eldobatták.
Tehát amit nem csináltak meg a 12.500- 12.631-et (vagy esetleg 12.886-ot) most szabaddá vált az út.
Levetették a társakat a nagy befektetők.
A short zárások és a long vissza nyitások pedig eszméletlenül emelnék az árfolyamot.
Mindezt írom, akkor, amikor mindenki 12 ezer alá várja!
Ami lehetséges is, de most nekem gyanús nagyon!
Egyébként a lejövetel akár egy tankönyvszerű a-b-c hullám is lehetett. Emiatt is veszélye a short most.
Mondjuk a 12.320 messze van egy réssel fel nyitáshoz, de a felét reggel már megcsinálhatná.
Kicsit elbizonytalanodtam a 4 órás Stochastic miatt.
Lehet, hogy kihagyom most a short nyitást. Megvárom, hogy mit akarnak.
Ha 12.320 fölé menne (akár egy reggeli réssel való felfelé nyitással), akkor őrült long lehetne és akkor fájna a megnyitott short.
12.138 ellenállás a prompton.
Ott figyelni kell, mert lefordulhat, vagy ha tovább megy akkor 12.210-ig is mehet fel.
----------------------------------------------------------------
Na kérem! Nyitás előtt írtam, hogy akár 12.210-ig is mehet.
Jelenleg 12.207!!!!