Bayer-Wirecard- és a BMW az élen az emelkedésben, azok, amelyek rendkívül rosszul teljesítettek az elmúlt hetekben.
Bayer-Wirecard- és a BMW az élen az emelkedésben, azok, amelyek rendkívül rosszul teljesítettek az elmúlt hetekben.
Most lesz érdekes!
- Lesz 11.823 vagy sem?
- Megáll 11.823-nál és esik, vagy tovább megy felfelé 11.865 vagy 11.910-ig?
---------------------------------------------------------------
Sziasztok, jó reggelt!
Tegnapi költői kérdés. Egyébként furcsa volt, hogy az előző körben nem értük el a nagyon fontos ellenállást a 11.865-öt.
Hát úgy néz ki, hogy csak fel fog oda menni és esetleg túlhúzással 11.910-ig.
Még a 11.956-os szint lehet érdekes.
Meglehetős türelemmel (ki)vártam máig daxban, de ma lassan építkezek.shortokkal. Holnap frissen átnézem kell-e ellentétes megbízás (long) vagy hagyjam futni ellenkező irányban is.
Kíváncsi leszek a következő napokra, negyedév megvolt, felfutás is. sokat jelentene és átgondolást, ha MOST nem csak egy meghúzás lenne felfelé.
Én egyébként (tévesen) néhány hete max eddig láttam csak a daxot most fel. Sajnos benne van még a fel.
Nem tudom maradt-e rés még fent. :))))
Következő short csomaggal várok kb 120 ponttal feljebb már ha...
Lefele vártam, de lehet felhúzzák.
Shortba álltam, ezen szinten megkockáztatom, első vásárlás.
De nagyon sokan várnak már esést, ez mindig rossz jel, mindig arra megy ami jobban fáj.
-----------------------------------------------------------
Euwax sentiment -60-as értéken.
A kisbefektetők áttértek full shortba.
Látják a nagyok és meghúzhatják felfelé.
-----------------------------------------------------
Már 14 óra után írtam, hogy a kisbefektetők már átálltak a sötét oldalra, amit a nagyok kihasználhatnak - eldobatják a shortokat.
Lefele vártam, de lehet felhúzzák.
Shortba álltam, ezen szinten megkockáztatom, első vásárlás.
De nagyon sokan várnak már esést, ez mindig rossz jel, mindig arra megy ami jobban fáj.