Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tozsdefigyelo.com fejlesztései

törölném a cikkeim

#840269 Hírküldő Előzmény: #840158

Szia!

Egyelőre ismerkedem, tájékozódom, egyeztetem az informatikussal a javítani valókat. Nincs "csapat", egyedül vagyok, és hobbiból csinálom :)

Megkerestem több ismerőst, felvettem a kapcsolatot különféle pénzügyi cégekkel, hogy minél szélesebb körből tudjak híreket adni a honlapnak (ne csak az MTI legyen, bár ahogyan látom, sok nagy profi portál is az MTI anyagokból dolgozik). Bízom benne, hogy lassan beindulnak a dolgok, és egyre több lesz az olyan hír, amit csak nálunk olvashatnak az érdeklődők. Ha érdemes lesz, akkor akár üzleti alapokra is fektetném az oldal portál-hír részét. Meglátjuk :)

Ahogyan az elején írtam, a honlap legnagyobb értéke a fórum. Ezt mindenképpen meg kell tartani. Ha lesz találkozó, és nem ütközik más programmal, akkor szívesen elmegyek, személyesen is megismerkedni, beszélgetni kicsit :)

törölném a cikkeim

#840158 Bendeguz Előzmény: #840154

Mesélsz kicsit a célokról, illetve hogy kiből áll a csapatod? Mire lehet számítani? Vagy egyelőre van minden, ahogy átvetted, kis bugfix, aztán majd lesz valami? Ha lesz megint találkozó, borozás, eljössz, eljöttök?

törölném a cikkeim

#840154 Hírküldő Előzmény: #840148

Összeszedtem a javaslatokat és továbbítottam az informatikusnak. Most már rajta a világ szeme :)

törölném a cikkeim

#840151 Bendeguz Előzmény: #840150

jó ez a kognitiv disszonancia, ugye? ősszel költözöm vissza budapestre, hogy helyben bomlasszam a rendszert. közben meg várom a forever osztalékot. lol :D

törölném a cikkeim

#840150 matgab Előzmény: #840149

Jah, könnyű annak aki ott él ahol még a kerítés is kolbászból van (és nemzeti ellenállóként amellett 4IG-ből gazdagszik! :-))

törölném a cikkeim

#840149 Bendeguz Előzmény: #840148

Egyelőre örüljünk neki, hogy ingyenes maradt és nem szűnt meg :) Egyébként minden javaslat jogos, valid és szükségszerű. Én fizetnék is érte, ha lenne fejlődés és felhasználóbarátabb lenne.

törölném a cikkeim

#840148 matgab Előzmény: #840147

a keresésnél amikor meg kijönnek a találatok, nem lehet az adott post-ra kattintani (csak vagy a felhasználóra, vagy az adott topickra, de akkor a topik elejére és nem a hozzászólásra fog vinni a kattintás...

Ez meg kifejezetten amatőr vagy mondjuk úgy egy mindenképpen szükséges fejlesztendő funkció.

törölném a cikkeim

#840147 matgab Előzmény: #840144

hs én lennék az oldal üzemeltetője, akkor a Fórum friss részt a főoldal tetejére tenném, ahol most a Kedvenc témáid vannak. És a fejlécben is a Tudástár helyére előre venném. Ennek az oldalnak a fóruma a legnagyobb értéke.

A Fórumban viszont a keresés funkció elég amatőr.

Nem lehet szűrni adott topicra, adott felhasználóra, adott időszakra. Ez a mai világban azért nem lenne egy megoldhatatlan feladat.

törölném a cikkeim

#840143 archenius Előzmény: #840140

Nem vettem ilyet észre, én már nem tudom szerkeszteni őket.
A CCI cikkből mondjuk elvesztek a képek az idők során, de mindegy. Nem akarok duplikált tartalmat, egy részük a saját oldalamon is megvan.

törölném a cikkeim

#840141 Hírküldő Előzmény: #840136

Jeleztem a kérést az informatikusnak, mert jelenleg én nem tudom törölni a Tudástár cikkeket az admin felületről.

törölném a cikkeim

#840136 archenius

Töröld kérlek a tudástárba beküldött összes cikkem!
A korábban bekapcsolt szerkesztés csak a hozzászólásokra vonatkozott. Köszi!

Pár zavaró dolog, amit s…

#840133 Bendeguz

Pár zavaró dolog, amit szeretnénk kijavíttatni. Köszönjük :)
1. óra
2. több eszközről nem lehet belépve maradni