KT-t nehogy beengedjék 500 alá!!!
Én nem tudom, hogy máshol ez hogy megy, de az összes többi tőzsdén is ekkora KT ingadozások mennek egyik napról a másikra? Ráadásul a semmire szerintem... Így nem lehet rendesen kereskedni.
imádni fogom, ha majdani short zárásomat követőe n 300as KT lesz:)))
azért még rányitottam erre az ótvar hatira..
POntosan!
Nagyon támasz környékén vannak a papírok, bármi megtörténhet!
Yo reggelt!
Mintha adni kellene ma a hatit.. mit szóltok?
Gondolkodom nyitóban egy limites eladáson.. vagy várjunk pár percet..
ezt csak azért gondolom, mert ha már 1-2% mínuszban nyit, akkor vissza korrigálhat.
illetve kérdés az OTP viselkedése is
Hello srácok..nézzétek csak a NIkkeit----ma nem érek rá nyitóban meglehet..de shortok miatt szerintem nem kell aggódnunk.
hmmm, elég bánatos lett a hétvége kint is
szépen lecsurogtak a trendvonalak alatt
dow és s&p esetében a 38.2 fibo talán a megálló, ha jól nézem
Akkor 500-on zárunk, mindig előtte fordul, senki nem bírja kivárni :))
A vicc az, hogy náluk nem hoz lázba szinte senkit a német v. az angol piac, hiszen ezek mindig a zamerikai történésekhez igazodnak.
20pontot csak hasra ütésbő írtam :))) felette zárt :)
ok, kizoomoltam, tényleg nem ér hozzá
viszont ezt az érintést és a 20 pontot nem látom :S
ugye a promtról beszélünk és naposon?
mindig ezt csinálják....zárás előtt vagy eljátsszák a nagy halált. vagy a nagy feltámadást....minket meg az őrületbe kergetnek ezzel.. :D
Egyébként üdv a fórumban.. :-)))
Megfigyeltétek ? Újabban a CNN -en alul a sarokban nem mutatják a DOW, SP, és a Nasdaq pillanatnyi értékeit...csak a Dax, SMI, és a FTSE villog folyton....ez a CNN akkora egy nagy mutyi nép befolyásoló egy cég hogy nemigaz...
Mindig úgy mutatják a dolgokat, ahogy nekik , vagy a mögöttük levő érdekköröknek jó legyen...nyilván ennek is megvan az oka..
abból, hogy nem ment alá, csak érintette és felette zárt 20ponttal kb, ennyi, semmi kül :)