Napos S&P500 -DJI -DAX
DAX kemény lemaradásban.
5 perces fej-váll
--------------------------------------------------
A fej- váll túl lőtt a célon egy kicsit.
Mindenesetre figyelmeztetett a fej-váll az esésre. Megpróbálta a nyakvonalat vissza tesztelni, ezt be is írtam!
Figyelni kell ilyenkor, ha a cél árnál nem pattan vissza, akkor jobban be akar esni.
Mégpedig itt:
---------------------------------------------
nyakvonal vissza teszt?
Óráson a Tenkan 11.133 és a Kijun 11.179.
Ha gyorsan mennénk fel, akkor a Kumo is el van vékonyodva 11.179 környékén.
Napos Ichimokuban csúnya volt, hogy a tegnapi gyertya belement a Kumoba, de lassan kezd kapaszkodni a Kumo fölé.
11.063 után már felette leszünk.
Köszi, igen láttam sokszor eltalálja de legalább annyiszor mellélő.
Én támogatnám a tegnapi várakozásodat. Longban vagyok, short megbízások lent
Majom Úr:
Tehát a Dax egyértelműen újra megteheti a 11000-10960-at. Ha ez nem elég neki, még 10922 és 10800-10760 zóna is vonzó és reális célpont,
Persze a többiek is, de azok eddig is, főleg a déliek gyengusok voltak, mivel itt mi DAxosok vagyunk azért fontos a német gazdaság "nem várt" visszaeső növekedése.
Ami sajnos ránk is hatással lesz.......
Nem csak a németek, az olaszok(pláne), franciák is szarok, angolok.
Pont a legnagyobbak.
Aztán ahogy írod lehet ellenkezőleg reagálnak.
A számozás végülis teljesen mindegy.
Ahogy a kolléga írja a gyenge gazdaságok, problémák miatt várják, várjuk inkább lefelé.
Amúgy szerintem ha túl sokan kezdik lefele várni, akkor biztos fel fog menni...:))))
Nézve külföldi elemzőket fórumokat, nagy esés még nem MOST, majd az évben igen, de nem most várnak.
A rossz hangulat és a jelentősen gyengülő német gazdasági növekedés miatt várják most, hogy azért komolyabb esés is lehet de most még nem a nagy amiről sokan beszélnek.
Az nem lehetetlen, számozhatnánk a 11850-et egy hiányzó 4.-nek vagy egy flat B-nek. Flat-nél mehetne sokkal magasabbra is.
Korábban ezt már betettem, hogy korábban kiépítettek 11.850 környékén egy támaszt, ami most ellenállás.
Nem véletlenül. Emiatt ragaszkodom a 11.850-es szinthez.
De, most már befejezem.
Tudom, mindenki az esés után armageddont jósol.
Néztem az elemzőket és mindenki nagy beesést vetít előre.
Mindenki döntsön saját belátása alapján.
Maradok a tőzsde területén az "utolsó mohikán", akinek hiányzik a 11.850 környéke.
Ha 11.850 környékére várom a nagy "A" hullámot, akkor nagyon is elképzelhetőnek tartom, hogy a nagy "A" hullám a-b-c hullámból épül fel.
itt lehet látni az elképzelést:
Sziasztok, jó reggelt?
Korábban raktam egymás mögé két elképzelést, mely nem dőlt el.
A legfontosabb lényege a két elképzelésnek, hogy 10.278-nál meg volt-e az 5. hullám alja, vagy csak a 3. hullám.
Most, sincs eldöntve a kérdés.
1.) Ha 10.278-nál csak a 3. hullám alja volt, onnan ment fel a 4. hullám. Az elért 4. hullámból, most indul lefelé az 5. hullám 10.000 alá is, ha akar.
2.) Ha 10.278-nál kész volt az 5. hullám, akkor további kérdéseket vet fel:
a.) ninns kész felfelé a nagy "A" hullám, mert annak csúcsa, majd, amint vártam 11.850 környékén lesz. Jelenleg, akkor az öt hullámos nagy "A" negyedik hullámában vagyunk.
b.) Kész felfelé a nagy 'A' hullám és most megyünk lefelé a nagy "B" hullámban lefelé.
SP-nek szerintem emelkednie kellene. Még egy leszúrás lehet, de már mélyebbre nem kell mennie, hanem esetleg egy dupla alj beállítására.
Cél: 2.790- és amit korábban már betettem az SP (A) hullám csúcsának 2.790-2.812