Ez igaz, de eddig se nagyon törekedtek erre, láttunk már napon belül többször alsó és felső limitet az elmúlt 3 hónapban. Ez most technikailag is kezd szarul kinézni, ami megint nehezen eladható. Nyilván itt a technika lényegtelen, csak megjegyzés
Ez igaz, de eddig se nagyon törekedtek erre, láttunk már napon belül többször alsó és felső limitet az elmúlt 3 hónapban. Ez most technikailag is kezd szarul kinézni, ami megint nehezen eladható. Nyilván itt a technika lényegtelen, csak megjegyzés
egy nagy befektetőnek ha el akarod adni majd a céget, akkor sokkal szebb egy nagy kilengésektől mentes stabilan növekedő árfolyammal rendelkező céget eladni, mint egy naponta +/-20%kal mozgó részvényét...
Nemde?
Ez a ledugózás teória min alapszik? Mire kell várni? Miért nem engedik el, legalább napi pár százalékkal? Egy éve folyamatosan veszik, mit akarnak még?
Jogos, egész hónapban ez ment.
Ma is 2000 alá nyomják szvsz, kihasználják a Wallis rallyt, ami miatt eldobta sok kicsi. Én is kimaradtam belőle, mert betoltam mindent ide. Rossz nézni, hogy mi maradt ki. :-/
Vissza van fogva napok óta, egyértelműen látszik.
Sebaj, nagyobbat szól, ha elengedik.
Még lehet venni.
Szépen megetették ma is a népet.
Megint 2000 alá engedték, a vége szvsz min. 2060 lesz.
bazzeg, elmentem az országból +5%, visszajöttem, erre -4,4%...
Nem akartok befizetni engem egy másik útra??
ez tök átlagos , jól bővülő cég...folyamatos napi 1%-ot kéne emelkedjen, teljesen alaptalan a napi limit napok óta :s
Szerintem ma a teljes speki tőke kivándorolt foreverből, már csak befektetők maradtak. Ha visszajönnek a 100 milliójukkal, kisebb rally lehet belőle, de nem komoly.
http://azuzlet.hu/hasznalt-autokkal-kereskedo-webo...
Gondolom, ilyen kemény hírekre megy!:)
mit tud az Auto Wallis 4ig-gel szemben?néhány nap alatt 50% emelkedés Mészáros részvénytől is extrém lenne!
ma már volt is haladt a forgalommal öntötték ki amin nem is lehet csodálkozni ,hisz Auto Wallisban 30 perc alatt 300 millió forgalom
Úgy veszik mintha nem lenne holnap most már minden segítő kell oda megy és ez ezen a részvény n is látszott a ma reggeli nyitásban