Köszönjük
Most már csak lehet, hogy fáradt vagyok de akkor most innen még felfelé, vagy le?
Már a 11850-ig?
Köszönjük
Most már csak lehet, hogy fáradt vagyok de akkor most innen még felfelé, vagy le?
Már a 11850-ig?
:))) Egyre cudarabb, ezekből mi lesz.
És ne érts félre Lenthor, nem téged akarlak megcáfolni.
----------------------------------------------------------------------
Mindenkinek/
Senki ne felejtse el, hogy a nagy 4. hullámban vagyunk, ami azt jelenti, hogy az SP és a DAX is az 5. hullámban a mindenkori történelmi csúcs fölé új csúcsra fog menni.
A vitatott kérdés csupán:
1.) Nincs még kész a 4. hullám és még lejjebb fogunk menni pld. DAX esetében 9.750 környékére.
2. Kész a nagy 4. hullám pld a DAX esetében 10.280-al, mert ha igen, akkor megyünk felfelé erősen.
Nos, én mind a két lehetőséget szem előtt tartom, de egyre több indok kezd sorakozni egymás után, hogy lehet, hogy láttuk a 4. hullám alját.
Mikor dől el?
Nem mostanában.
Elképzelésem szerint:
1.) nincs kész lefelé a 4. hullám akkor is felmegyünk 11.850 környékére.
2.) Kész a 4, hullám, akkor is 11.850 környékén érjük el az "A" hullámot és akkor is kefelé lesz a korrekció.
A különbség:
1.) Nincs kész a 4. hullám, akkor leeshet 9.750-re
2.) Kész a 4. hullám: 11.850-es "A" hullámról lefelé korrigál a "B" hullám, de 10.936-nál fordul felfelé a "C" hullámra.
Tehát 10.936-nál dől el, hogy melyik.
Inverz fej-váll lehetőségek?
vagy ez:
-------------------------------------------------------------
KB58! Január 24.-én betettem az inverz fej-váll lehetőségeket.
Akkor és azóta nem reagáltál rá. Most találtál egy hasonló rajzot.
:))) Egyre cudarabb, ezekből mi lesz.
És ne érts félre Lenthor, nem téged akarlak megcáfolni.
SP! Mit szólnátok az SP-nél egy inverz fej-vállhoz 2.812-es nyakvonalához.
DAX-nál is 11.563-as nyakvonallal nagyon is lehetséges!
:)) Na igen.
Öcsinek volt ma egy hasonló, menne föl még egy C hullám 11600-11700 körülig és onnan omlana le. Úgy lenne meg egy három hullám A B C korrekció.
Bár nem tudom jelenleg elképzelni, hogy összeomlana minden. Persze pillanatok alatt megtörténhet, de erősnek tűnnek az amcsik.
Oli, köszönöm, láttam. Nyitottam is shortot az SP-re, de kicsit korán, 2694-nél, azt mínuszban zártam, amikor feljebb ment és nyitottam benne longot, amit pluszban zártam, de a mai egyenleg így is mínusz.
A nap nagy részében nem tudtam rendesen követni a dolgokat munka miatt.
Karcsi Szarvasvadász tegnap esti és korábbi rajzait láttad? Célnál van az SP.
Igen, a chartod és a hozzá fűzött magyarázatod is tökéletes volt, teljesen egyértelmű. De ismersz, majdnem mindig megerősítésre várok (ha erre van lehetőség), és éppen a legegyértelműbb helyzetekben blokkolok le, ahelyett, hogy lépnék, pedig kiveri a szemem, hogy mit kellene tenni.
Nagyon sokszor beírtad, hogy pozíció nyitás, zárás, ez nekem segít (valószínűleg másoknak is). Sokszor csak egy impulzus kellene, hogy lépjek, amely lépésért természetesen a felelősség egyértelműen az enyém.
Valóban, többnyire elszalasztott lehetőségnek tekintem, ha ott ülök a gép előtt, és nem az alj körül nyitok. Valószínűleg azért, mert én addig tudok hezitálni, hogy amikor végül lépek, akkor már nem kellene, mert ezek a késői lépések majdnem mindig mínuszt eredményeztek. Ha jó helyen sikerülne nyitnom, akkor tudnám a stopokat is jól használni.
Én szeretek nyitni támaszokon vagy más okból fontos értékeknél, pláne beesések után.
Így hogy Usa emelkedni kezdett reméltem nem esik be a DAX tovább, bár nem zártam ki, de szerintem ilyenkor lehet nyitni jól longokat.
Én MOST már viszont nem mernék pláne péntek este venni longot, hétvége előtt, és nézve, hogy egyre közelebb az SP napos kritikus értékei.
Na nem zavargok a topikban ma már többet, JÓ HÉTVÉGÉT mindenkinek !!!
EUR /USD !!!!!!!!!
De, ha jól tudom, akkor ha nem nyitottál a totális lokális aljon, akkor Te már egy elszalasztott alkalomnak tekinted.
Pedig még most is lehet nyitni, sőt még egy jó ideig.
Stop alá és kész.
Jó lett volna.
-----------------------------
??????
Betettem, hogyha lemegy 11.050-re, akkor onnan elindul felfelé.
Lement?
Le!
Elindult fel?
El!
Ennél jobban nem fogom beírni!
Arra ne várj, hogy KB58 nyissál már!
A felelősséget senki nem veszi át Tőled!
11070 ?
Nekem ennél sajnos 30 ponttal feljebb indult /11 098tól/ ahogy írtam is, de most már jó lesz.