Sziasztok, jo reggelt!
Igen, emlékszem erre a beirásodra, ezért irtam, hogy a német elemzö (is).
Remélem, hogy réssel fel, és nem réssel le nyit a DAX. A határon billeg most.
Sziasztok, jo reggelt!
Igen, emlékszem erre a beirásodra, ezért irtam, hogy a német elemzö (is).
Remélem, hogy réssel fel, és nem réssel le nyit a DAX. A határon billeg most.
Sziasztok, jó reggelt!
Még az emelkedő csatornában vagyunk és tartunk a cél felé.
A német elemző szerint (is), csak akkor van esélye holnap 11330, 11430 környékére menni, ha 11250 fölé sikerül mennie.
Ellenkező esetben a 11140-10960-as tartományba is eshet.
Hát igen :-)
Csak mindig ilyen szerencsém lenne. Ez a pozi akkor már megérdemelné legalább a 11350, esetleg a 11450 környéki nyerő kiszállást.
Gondoltam még nyitni 11200 körül, a 11190-as aljat már 22:00 óra után csinálta meg, de a Portfolio Global Go platform 21:59-kor bezárt.
Ha holnap réssel fel nyit, akkor a rés felett még érdemes lehet nyitni, ha nem megy alá.
Köszönöm a mai hozzászólásaid, chartjaid is. Sajnos nagyon korlátozottan tudtam követni a mai napot.
Ez teljesen jogos, de olyan hirtelen mozgások tudnak néha lenni, hogy ez ember nem tudhatja mindig, hogy mikor indul el egy nagyobb.
Meg kell keresned a támaszokat és ha azt töri, akkor lehet esésről beszélni. De, azt ne 5 percesen keresd.
SP 4 órás számozva:
---------------------------------------------------
Nálam, még a 3. hullám megy felfelé a kis (v) hullám hiányzik hozzá.
Lehet, hogy az SP elindult lefelé?
https://invst.ly/9x1-d
Csak for info:
kexelo az Elliott PF topik 15 óra utáni beírása alapján DAX shortban van. Nem találtam, hogy milyen chartja alapján (ezért rákérdeztem), talán annak azon SP chartja alapján, amivel a múltkor nem értettél egyet:
Nekem igen, mert kivágja a longomat nullában, amit 80 EUR-nál is zárhattam volna ma (ilyen is ritkán van nálam), ha 11270-re beteszek take profitot, ami fel is merült bennem.
Számít?
Ha lejjebb megy, akkor nyitok még longot.
11.445-öt várok felfelé.
Ha ezt ma az SP megcsinálja, akkor a DAX bőven alá fog menni a 11202-nek szerintem.