11.190 (1 pont)
22 óra 4 perckor volt a minimum 11.190
Ez teljesen jogos, de olyan hirtelen mozgások tudnak néha lenni, hogy ez ember nem tudhatja mindig, hogy mikor indul el egy nagyobb.
Meg kell keresned a támaszokat és ha azt töri, akkor lehet esésről beszélni. De, azt ne 5 percesen keresd.
SP 4 órás számozva:
---------------------------------------------------
Nálam, még a 3. hullám megy felfelé a kis (v) hullám hiányzik hozzá.
Lehet, hogy az SP elindult lefelé?
https://invst.ly/9x1-d
Csak for info:
kexelo az Elliott PF topik 15 óra utáni beírása alapján DAX shortban van. Nem találtam, hogy milyen chartja alapján (ezért rákérdeztem), talán annak azon SP chartja alapján, amivel a múltkor nem értettél egyet:
Nekem igen, mert kivágja a longomat nullában, amit 80 EUR-nál is zárhattam volna ma (ilyen is ritkán van nálam), ha 11270-re beteszek take profitot, ami fel is merült bennem.
Számít?
Ha lejjebb megy, akkor nyitok még longot.
11.445-öt várok felfelé.
Ha ezt ma az SP megcsinálja, akkor a DAX bőven alá fog menni a 11202-nek szerintem.
Érdekes lehet!!!! Ha most is megcsinálja.
----------------------------------------------------
Még ezt is megcsinálhatja ma!
Ha 17:35-ös zárásig itt oldalazgatunk a csatornaalj és 11.240 között, akkor holnap reggel megint réssel nyitás felfelé lehetséges!
-------------------------------------------------------------
Na! Erről beszéltem! Sejtem miben mesterkednek! Tartották a csatorna alján az árfolyamot. Holnap megint esélyes egy réssel felfelé nyitás.
Lenthor, alámehet a 11202-nek? Az 5 perces chartomom eléggé úgy néz ki.
Reggel nyitottam longot 11188-on, stopom nullában, nappal nem tudtam figyelni, így nem zártam 11250 felett, hátha felmegy 11350 környékére.
Még 11.202-ig is lemehet, ha akarják!
----------------------------------------------------------------
Eddig 11.216