Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

Mindig ugranak egy szint…

#838395 matgab Előzmény: #838393

Mindig ugranak egy szintet, aztán porszivoznak. Aztán amikor már mindenki csalódott, akkor ugranak egy szintet. Aztán amikor több szintet ugranak hirtelen és már mindenki rózsaszín ködben leledzik, akkor visszaküldik 30%-kal. Ott elveszik a panikoloktol és indulhat az egész egy szinttel magasabbrol.

Csak annyit mondtam, hog…

#838343 Bendeguz Előzmény: #838307

Csak annyit mondtam, hogy a forgalomban szerepe volt a hírnek, ami nyilván csak azoknak új, akik nem követik a papírt.

Várom a valódi híreket, q4-et, stb

A cegegyesules milyen sz…

#838307 matgab Előzmény: #838265

A cegegyesules milyen szempontból volt hír ma? Az h a bíróság bejegyezte, az csak egy technikai jellegű eljárás volt.

Hír ez már pár hónappal ezelőtt volt. Akkor sem volt nagy értéke, max annyi, h ez a lépés nyilván egy előkészítő lépés ahhoz h a cég nagyobbá váljon.

Szóval a forgalom ma szerintem csak a szokásos volt- generálták a szokásos 100 milliót (Jézusom, ha valaki tavaly azt mondta volna, h a 4ig-nel ez lesz a szokásos, akkor kértem volna tőle abbol amit ő is használ!), ami néhány hónap múlva élvezet ahhoz, h "A" kategóriás papírrá váljon. De akkor sem az lesz a hír, amikor bejelentik, ez a hír ez most alakul, előre számítható. Mert ugye itt sok legyet ütnek egy csapásra. Létrejön a legnagyobb IT cég, erős hazai tőzsdei cég lesz, magas forgalommal, akvizíciók során növekvő kozkezhanyaddal, folyamatosan szép lassan könyv szerint emelkedő árfolyammal és persze egyre növekvő árbevétellel és profittal. Azért mert a nemzetközi piacok nagy halait így lehet becserkeszni.

Egy megkerülhetetlen gazdasagi-politikai erőcentrum kialakítása a cél , olyan eszközökkel, h az irányítás könnyen megvalósítható és infrastrukturális legyen. Azaz ne legyen kitéve esetleges parton belüli esetleges rebellis személyek kockázatának.

1 órája nem volt kötés! …

#838251 Kiss Zoltán

1 órája nem volt kötés! Mivel gondolom, nem mi raktunk, de több 10k mennyiségeket, egymásnak feszülve, ezért, gondolom, egyik oldalról ki fogják venni!

Limites napok

#838141 Koffein Előzmény: #838140

Gondolj bele, mit lehet csinálni egy óriási holdingal? Mit és/vagy ki(t)ket lehet finanszírozni? de még hosszú az út...

https://en.wikipedia.org/wiki/PPF_(company)

Limites napok

#838135 Koffein Előzmény: #838133

Nem lehet kizárni ezt a forgatókönyvet sem. Szerintem a cseh PPF csoport szerű céget akarnak csinálni, amcsi megfelelője Buffett cége, csak az sokkal nagyobb... amúgy nagyon előre szaladtunk...

Limites napok

#838133 Bendeguz Előzmény: #838131

Még egy gondolat. Lölő a privát magántőke-alapjával szállt be 600 körül. Ugye? Mi van, ha majd idővel az opuszum fogja felvásárolni és beolvasztoni a forevert? Ez esetben tudna egy magas felvásárlási ár mellett hatalmas privát vagyont növelni. Vagy hol tévedek?

Limites napok

#838131 Koffein Előzmény: #838130

így legyen, vaskos oszti bármikor jöhet :)

szerintem, a nagybüfi alapok oposszumba fognak menni...

Limites napok

#838130 Bendeguz Előzmény: #838114

Azon agyalok épp, hogy szerintem itt nem lesznek sose limites napok és a 10% körüli emelkedés is ritka lesz. Tanultak az opus konzum dologból, a roadshown biztos reklamáltak páran, hogy a heteken belül 10x-ezés stratégiai befektetésnek nem mutat jól. Ezek miatt itt fegyelmezetten rajzolják a chartot, sok éves stabil emelkedés fog látszódni rajta, lesz osztalék, nyugodt részvény lesz, marad. Ez a külföldi befektőknek azt üzeni, hogy megéri venni, lesz banki kamat feletti osztalékhozam, az árfolyam meg nem esik. Ezek után magasra pumpált árfolyam mellett lehet saját részvénnyel cégeket akviralni, nagyybüfiket, alapokat bevonni.

Az alacsony forgalmú nap…

#838107 Kiss Zoltán Előzmény: #838101

Az alacsony forgalmú napokon mi, a magas forgalmú napokon ők kereskednek. Csak, azt lenne jó tudni, mi a tervük, dupla csács, vagy új ATH 3000 felett, na valahol ott húzódik az én nyugdíj korhatárom is!:))