Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mészáros részvények

Budapest Airport

#840739 matgab Előzmény: #840687

minden befektetése a tőzsdén meg tíz húszszorozodott. Hogy hogy miből?? Lassan én is azon gondolkozom, hogy mit ne vegyek meg, nemhogy ő!:-)

így kell befektetni

#840414 Bendeguz Előzmény: #840413

Simán, ingyen reklám, tudna mindenki, mit kell venni a tőzsdén, ki van írva az utcán

így kell befektetni

#840408 Bendeguz Előzmény: #840274

Na mibe, hogy az opus konzum fúzió után a ticker nem OK lesz, hanem OG? :)

Opus Global. Opus global one! OG1! O1G :)

hell energia ital

#840217 banyaiz Előzmény: #839468

Több olyan hír volt mostanában ahol ezt kihasználva szélhámosok próbáltak lehúzni cégeket. A szélhámost pontosítva, olyanok akik nem rendelkeztek kapcsolatokkal de úgy tálalták mintha rendelkeznének.

Tiszta Nagy idők tanúja mikor felhívja a helyi akárkit a miniszter nevében és utasítja ki nyerje el a megbízást, és közben a kivitelező céget lenyúlja a közreműködésért :)

Hát még ha ez mögött valódi kapcsolati rendszer is van, nem csak kamu.

De nem lepődnék meg rajta ha a teljes kamu is bejönne sok esetben ha nem túl mohó. Ennyi és annyi pénzért valamit elsimít, vagy megbízást szerez erre arra. Sőt még a megbízás megszerzésénél is ha a nagy ember nevében felhívja, találkozik vele és az meggyőző nem kizárt, hogy bejön . Ahhoz azért már sok tényező együttállása kell még az állami apparátust is átvágja, de nem egy esélytelen próbálkozás vsz.

Mondjuk megkeres egy helyi hivatalnokot ő Mészáros nevében tárgyal és ezt + azt kéri annak van e ahhoz vér a pucájában ezt lecsekkolja ez a figura tényleg Mészáros nevében kéri e ezt + azt. :) Nem tudom de nem eleve esélytelen kísérlet. :) Cégeknél meg végképp nem az ha nincsen olyan kapcsolatrendszerük amivel ezt ellenőrizni tudják, vagy egyáltalán mernék.

Nem véletlen megszaporodtak az ilyen mókák. Ha már lúd legyen kövér alapon.

hell energia ital

#839468 Bendeguz Előzmény: #839455

én is tudok egy konkrét példát... 10 éven át épített vállalkozás idén fordul végre nyerőbe, megjelentek a táskás emberek és két út volt: eladni, vagy mindenféle nav meg egyéb vizsgálat, inkasszó, kamu büntetések, számla zárolások, stb. plusz jokernek ott volt a "még akár börtön is lehet" kártya.

hell energia ital

#839455 Peti84 Előzmény: #839453

Ha tenyleg kineztek akkor meg is fogjak szerezni. Ha a tulaj nem akarja eladni par honap es rá fogjak ugy is kenyszeriteni. (Sajna tobb ceg gusztustalan megvasarlasarol tudok a kornyezetemben, kb 1/3 piaci aron "vittek".) "Amolyan fiad lesz vagy abortuszod" jeligevel.

megabank

#838434 banyaiz Előzmény: #838413


Talán még köze lehet az Opus-Konzum fúzió , nemzetközi kibocsájtás műsor gyorsított tempójának is ehhez a bb vételárhoz.

Mkb-t is mostanában hozzák a tőzsdére abból is jöhet egy kis lé.

Mondjuk ezzel a minimum 200 mrd környéke jöjjön be sztorival eléggé megnehezítették a haveroknak leosztást. Ez nem kis összeg. De könnyen lehet már megvan erre valahol a fedezet, és arra vártak ez összeálljon és akkor írták ki a pályázatot.

Megint kizárják belőle a kárpót jegyet is akkor morcos leszek. Mkb-ál is fű alatt dolgoztak. Ahhoz tőzsdei bevezetés kellene , mintha nem ebbe az irányba menne. Vagy legalábbis nem úgy néz ki.

Andy után

#837514 rbbj11 Előzmény: #837510

a nagy különbség, hogy nem egy szemlytol függ a mészáros részvények sorsa

De ezért kell pannit venni: OTP is emelte celarat benne.