Még gyűjtik, ez elég jól látszott 2000 alatt.
Szerintem ma egy picit felengedik, majd visszamegy kb. 2040-ig és kiporszívózzák ezt a tartományt is 2100 alatt.
Még gyűjtik, ez elég jól látszott 2000 alatt.
Szerintem ma egy picit felengedik, majd visszamegy kb. 2040-ig és kiporszívózzák ezt a tartományt is 2100 alatt.
Aha, persze, bemész a tengerbe, a túlparton meg kijön a cunami. Kösz faktor!
Amúgy az csak nekem tűnik fel, hogy teljes a csend a papír körül? Nulla hír a cégtől, nulla hír a sajtóban és még a fórumok is ki vannak halva, pedig ment fel sokat november óta. Nincsenek kicsik!
Jo reggelt!
Gyerekek, bazzeg, akartam venni 1800-on, mert a múltkor is leöntötték odáig. Elő is készítettem a lovet, ott van a szamlan, erre kirantjatok sunyiban amíg nem vagyok otthon?
Itt ahhoz képest h januárban statisztikailag csak 3 esős nap kellene hogy legyen, már a hatodik napja minden nap esik, tegnap meg akkora trópusi vihar volt, h akkora fákat tépett ki, amiknek a gyökere felszakitotta a beton járdát...
Na ez a faktor!
Most viszont végre kisütött a nap, uh lecsúszok a strandra csobbanni egyet! Addig légyszi ne toljatok tovább az árfolyamot, mert olcsóbban szeretnék még bővíteni!
Csók
Nem nem, a Faktor nem erről szól. Hanem arról, hogy ott van USAban, ahol a héten emiatt vád alá helyezik Trumpot, illetve nem messze Venezuelában megbukik Maduro. Na ez a faktor hatás! Részvénye továbbra is van, nem bővített, mehet feljebb.
Esküszöm beszarok! Matgab el egy az országból erre Új ATH? A faktor él és működik :D
Szerintetek lehet a kormány/MNB célja, hogy állampapír mellett magyar részvényekbe is áramoljon a készpénz? Ha igen, miképp tudják megoldani? Bejönne csak 1000 mrd a bétre, triplázna minden
Havi 2400 eur? Max a kőműves segéd... De csak ha lusta! :-)
jesszus, mit számoltam én??? :D még jó, hogy a munkát befejeztem mára, mert abban se lenne köszönet :D
Nem! Egy hónapban átlag 20 kereskedési nap van! Az 20x20= 400 forint, havonta, de még egyszerűbb, ha a hiányzó 7980-at elosztom,20-al. Az 399 kereskedési nap, azt azért mondjuk növelem 30-al, munka szüneti napok! Így lesz 429 nap! Azt elosztom 20-al, kijön 21,45 hónapra jön ki! Akkor kb. valamikor 2020 október végén vagy november elején leszünk 10k-nál! Akkor majd, haverok, buli, fanta:))
Ma is feljebb került 20 Ft-tal. Ezzel a tempóval kell legalább 4 év, hogy meglegyen a 10k :D
Ja jó, mert azért ennél én bőven jobban keresek, per pillanat itthon dolgozom pizsamában :)
A hidegben, koszban térdepelni 2400€-ért nekem jelenleg nem pálya
attól függ melyiké: én ha kőműves lennék , csak magán családi hazaknal , katas egyéni vállalkozóként
Úgy havi 3000 euró szakithato. Ebből jön le, amit adózik, max 2% iparuzesi és a havi 75, konyvelese, eszközök , autó. 2400 megmaradhat neki tisztán
De egyébként csak huztalak....