Regisztráció Elfelejtett jelszó

4IG fórum

pedig vki hallgatott rám…

#837580 rbbj11 Előzmény: #837575

pedig vki hallgatott rám, mert majdnem egy órás kötés szünet után szépen összeszedték a kis pakkokat, de sajnos ez sem bizonyult elégnek semmire

csak pénteken?? Hol van az még?

én is azt néztem, hogy s…

#837579 Koffein Előzmény: #837574

én is azt néztem, hogy szépen beállt erre a szintre. gondolom kivárás van, hogy milyen hírek jelennek meg..

Nyugi vazze, pénteken, v…

#837575 Bendeguz Előzmény: #837574

Nyugi vazze, pénteken, vagy hétfőn fogok tudni venni, csinálok nektek támaszt :)

de nagy a csend....miert…

#837574 rbbj11

de nagy a csend....miert nem állítjátok meg a lecsorgäst és kapjátok a kis elado pakkokat?

4ig

#837549 matgab Előzmény: #837542

inkább Amerikának van rettegnivalója.... átszállok Houstonba is, remélem nem lesz egy kis problémánk... de , hogy addig meg fognak bénulni, az zicher,... Még soha nem tettem személyes látogatást az USA-ban... Na de utána...-Ha túlélik... Akkor egyből megindul az élet!

4ig

#837542 Bendeguz Előzmény: #837538

ide jön hozzám, és mivel nekem is van részvényem, ezért ez nekem is fájni fog. ne örüljön még senki előre! februárig pangás lesz, meg lecsorgás 1850-ig.

4ig

#837528 matgab Előzmény: #837505

Gyerekek, most foglaltam egy jegyet a MÁV-nál Bécsbe holnap reggelre...

Hát úgy látom hogy a MÁV-ra is ráférne eg nagyon átfogó informatikai fejlesztés. Az egész honlap olyan soo 90' feeling.

Azt meg végképp nem értem, hogy az interneten vásárolt jegyet miért kell egy MÁV ATM- szerűségből kinyomtatni, miért nem elég egy mobilon felvillantani, amit a kalauz egy scanner-rel leolvasna.

De a legnagyobb meglepetés akkor ért, mikor rákattintottam arra, hogy mégis a kis Keleti épületében hol találom meg a gépeket...

Mit gondoltok, mi jött fel?? Egy térkép? Nem bammeg, hanem egy kép az ATM-ről valamelyik épület sarokban... Meg egy másik kép, ami félig lemaradt az oldalról... Hát ez mi a WTF?? Utoljára ilyen képeket ott láttam, amikor a négy -öt éveseknek való képes kiskönyvben kellett megkeresni a két kép között az 5 különbséget!

Mondjuk az ár korrekt 13 EUR (ahhoz képest, hogy visszafele kell utána a bécsi HBF-ből általuk mindenhol leírva, hogy baromi kedvezményes áron 6EUR-ért vonatozzak Schwechat-ig...

Tehát ha úgy vesszük, van az út Schwechat-ig, 7 EUR, utána Schwechat Bécs 6 EUR és Bécs Schwechat megint 6. Nem csoda, hogy a magyarok visszafordultak 1848-ban Schwechatnal, látták, hogy inentől jönnek a drága mulattságok...

Mondjuk a bécsi reptérnek és pályaudvarnak fullos magyar nyelvű honlapjuk van... No de el is várom ezt 6 EUR-ért...

4ig

#837505 Bendeguz Előzmény: #837504

Azt tartom, a kaszinókkal, tv2-vel ez nem lehet kérdés. Az megint más kérdés, hogy ő nem csak stromann volt, hanem végzett értelmes munkát és sikereket ért el

4ig

#837504 picirigo Előzmény: #837503

Szegény Andy báát legutóbbi borozáskor lestrómanoztad, erre mi történt szegénnyel! Még ez is megsínyli!

4ig

#837494 picirigo Előzmény: #837482

KZ felvetésére írtam, h 1000-1500 lesz, ha az amit ő leír bejön. Erre Te, egy laza P/E-vel megmagyarázod a kettőnk beírását, majd "követeled" a magyarázatot! Háááát minden ottan vagyon!!! :)))

Néztem, és az hogy beírt…

#837482 Bendeguz Előzmény: #837476

Néztem, és az hogy beírtál egy számot, meg hogy split, az csak ott van. Nincs mögötte érv, hogy miért. Na én ezt szeretném látni tőled (is) :)))