estben érdemes napizni...4% simán fogható, ha most indítjátok
estben érdemes napizni...4% simán fogható, ha most indítjátok
pedig vki hallgatott rám, mert majdnem egy órás kötés szünet után szépen összeszedték a kis pakkokat, de sajnos ez sem bizonyult elégnek semmire
csak pénteken?? Hol van az még?
én is azt néztem, hogy szépen beállt erre a szintre. gondolom kivárás van, hogy milyen hírek jelennek meg..
Nyugi vazze, pénteken, vagy hétfőn fogok tudni venni, csinálok nektek támaszt :)
de nagy a csend....miert nem állítjátok meg a lecsorgäst és kapjátok a kis elado pakkokat?
inkább Amerikának van rettegnivalója.... átszállok Houstonba is, remélem nem lesz egy kis problémánk... de , hogy addig meg fognak bénulni, az zicher,... Még soha nem tettem személyes látogatást az USA-ban... Na de utána...-Ha túlélik... Akkor egyből megindul az élet!
ide jön hozzám, és mivel nekem is van részvényem, ezért ez nekem is fájni fog. ne örüljön még senki előre! februárig pangás lesz, meg lecsorgás 1850-ig.
Gyerekek, most foglaltam egy jegyet a MÁV-nál Bécsbe holnap reggelre...
Hát úgy látom hogy a MÁV-ra is ráférne eg nagyon átfogó informatikai fejlesztés. Az egész honlap olyan soo 90' feeling.
Azt meg végképp nem értem, hogy az interneten vásárolt jegyet miért kell egy MÁV ATM- szerűségből kinyomtatni, miért nem elég egy mobilon felvillantani, amit a kalauz egy scanner-rel leolvasna.
De a legnagyobb meglepetés akkor ért, mikor rákattintottam arra, hogy mégis a kis Keleti épületében hol találom meg a gépeket...
Mit gondoltok, mi jött fel?? Egy térkép? Nem bammeg, hanem egy kép az ATM-ről valamelyik épület sarokban... Meg egy másik kép, ami félig lemaradt az oldalról... Hát ez mi a WTF?? Utoljára ilyen képeket ott láttam, amikor a négy -öt éveseknek való képes kiskönyvben kellett megkeresni a két kép között az 5 különbséget!
Mondjuk az ár korrekt 13 EUR (ahhoz képest, hogy visszafele kell utána a bécsi HBF-ből általuk mindenhol leírva, hogy baromi kedvezményes áron 6EUR-ért vonatozzak Schwechat-ig...
Tehát ha úgy vesszük, van az út Schwechat-ig, 7 EUR, utána Schwechat Bécs 6 EUR és Bécs Schwechat megint 6. Nem csoda, hogy a magyarok visszafordultak 1848-ban Schwechatnal, látták, hogy inentől jönnek a drága mulattságok...
Mondjuk a bécsi reptérnek és pályaudvarnak fullos magyar nyelvű honlapjuk van... No de el is várom ezt 6 EUR-ért...
Azt tartom, a kaszinókkal, tv2-vel ez nem lehet kérdés. Az megint más kérdés, hogy ő nem csak stromann volt, hanem végzett értelmes munkát és sikereket ért el
Szegény Andy báát legutóbbi borozáskor lestrómanoztad, erre mi történt szegénnyel! Még ez is megsínyli!
Elvesztettem a fonalat, vagy talán sose volt meg. Majd egy bor mellett megbeszéljük... :)
KZ felvetésére írtam, h 1000-1500 lesz, ha az amit ő leír bejön. Erre Te, egy laza P/E-vel megmagyarázod a kettőnk beírását, majd "követeled" a magyarázatot! Háááát minden ottan vagyon!!! :)))