Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#837498 KB58 Előzmény: #837496

Sziasztok, jó reggelt!

Lenthor, köszönjük az elemzéseket és a rövid távú itinert.

dax

#837485 olika78 Előzmény: #837484

Csak piszkálódom, ne haragudj.

Kellene egy korrekció. 11400 körül megálló lehet, három hullámban fog fölmenni, ha fölmegy oda.

Szerintem.

dax

#837480 KB58 Előzmény: #837458

Az alábbi hetes charton a mostani emelkedés hasonlíthat a 2016 június környékén kb. 9200-ról indult és kb. 10700-ig tartó 1500 pontos emelkedésre. Ha ez így lesz, akkor a 118XX szintig emelkedhet a DAX, ami szintén egybevág az általad írt 11865-ös szinttel.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

dax

#837458 Lenthor Előzmény: #837319

Lenthor Előzmény: #837314

Még dolgoznom és gondolkoznom kell a következőn.

Ha kiépítenek egy támaszt, azt sohasem ok nélkül teszik !

Később ezt a támaszt ellenállásnak szánják.

Tehát: Nagy gondot fordítottak egy hosszú, erős 11.865-ös támasz kiépítésére, ami most már ellenállás.

Elképzelhetőnek tartom, hogy mindenki lefelé várja, köztük én is, de nem az valósul meg, hanem kb. április végi határidővel visszateszteli a 11.865-t. Persze, addig 100-200 pont le és fel mozgások lesznek.

11.865-ről viszont év végére 10.052-ig eshetne.

Ezen még dolgozom, de én sem örülök neki, mert maradt egy kis shortom beragadva.

https://invst.ly/9tldn

-----------------------------------------------------------------------

Legyen egy helyen a DAX és az SP, ezért beteszem ide is!

S&P500

#837457 Lenthor Előzmény: #837430

Sziasztok, jó hétvégét.

Ha, már feltettem a DAX-ra a 2019 évi előrejelzésem (durva előrejelzés, mert a főbb irányokat mutatja a rövidtávú finomabb mozgásokat nem) akkor megnéztem a lehetőségeket az S&P500-ra is.

A rajzhoz kommentár:

1. Most hamarosan kellene egy lefelé korrekció! A lejövetel mértékében nem vagyok biztos.

2. A lefelé jövetel mértéke és ideje dönti majd el, hogy az éves csúcs, ami 2.800-2.815 között lehet áprilisban, vagy inkább július elején lesz. Lehet, látni 2.800-2.815 szintről rendszeresen többször lepattant.

3. 2019 decemberére érnénk el a mélypontot 2.200 és 2.300 között.

https://invst.ly/9txq5

dax

#837430 Lenthor Előzmény: #837319

Lenthor Előzmény: #837314

Még dolgoznom és gondolkoznom kell a következőn.

Ha kiépítenek egy támaszt, azt sohasem ok nélkül teszik !

Később ezt a támaszt ellenállásnak szánják.

Tehát: Nagy gondot fordítottak egy hosszú, erős 11.865-ös támasz kiépítésére, ami most már ellenállás.

Elképzelhetőnek tartom, hogy mindenki lefelé várja, köztük én is, de nem az valósul meg, hanem kb. április végi határidővel visszateszteli a 11.865-t. Persze, addig 100-200 pont le és fel mozgások lesznek.

11.865-ről viszont év végére 10.052-ig eshetne.

Ezen még dolgozom, de én sem örülök neki, mert maradt egy kis shortom beragadva.

https://invst.ly/9tldn

------------------------------------------------------------------

Hallgat rám Rocco. Elolvassa az elemzésemet és már reagál is rá és Ő is írja!

16.33-kor írtam és most nézem, hogy 17:23-kor már Ő is írja:

"

• A medve-piaci módban, ahogyan azt már gyakran írták, bármikor megengedettek a nagy DAX 11850-es sorok közti közbenső gyűlések, az októberi középtávú felsőoktatás sora."

https://www.godmode-trader.de/analyse/dax-ueber-11...

-------------------------------------------------------------------------

Na, akkor nem is olyan rossz a meglátásom!

dax

#837412 olika78 Előzmény: #837410

Persze, emelkedjenek a tőzsdék. De legyen már egy egészséges korrekciója évtizedes emelkedéseknek, ne ilyen lófütty méretű.

Jó hétvégét.

dax

#837411 big-ebuy.eu Előzmény: #837410

Itt a videó rá,olyan ko jön mint soha ezek szerint ! Jó hétvégét !özzététel: 2018. nov. 15.

Egy másik pénzügyi válság - amely az Egyesült Államok történelmének legrosszabbá válik - úton van.

„250 milliárd dollárnyi globális adósság van, és a kamatok emelkednek. Ez lesz a legrosszabb piaci összeomlás a történelemben - egy gazdasági 9/11. Rosszabb lesz, mint a nagy depresszió. Amikor ez a dolog összeomlik, ez eltűnt. ”-Gerald Celente, a Trends Research Institute alapítója és igazgatója, és széles körben üdvözölte, hogy mindenki figyelmeztet arra, amit előrejelzett lenne a„ 2008-as pánik ”.
Https://youtu.be/Zy3GtedPn6Q

Az illékony amerikai részvénypiac 967 ponttal csökkent ezen a héten közel, és újra le van írva. A korábbi befektetési fokozatú GE-s részvényár soha nem látott adóssággal sújtotta 2018-ra több mint 50% -ot. Ebben az évben a Dow más hatalmas merüléseket szenvedett, mint például az 1,375 pontos összevonás október 10. és 11. között, a 424 pont április 24-én, az 1 033-, 1 175- és 666-os pontok pedig február 8-án, ötödik és második alkalommal. https: //money.cnn.com/2018/02/28/inve ...

Minden csepp után sokan a veszteségeket a megnövekedett kötvényhozamokhoz, illetve a kamatemelésekhez követték (a rövid lejáratú kamatok még mindig kevesebb, mint a 2007 elején elért kamatok fele). A közelebbi vizsgálat során azonban a legjobb befektetők és közgazdászok felsorolják a szisztémás repedések listáját, amelyek az oka, beleértve a globális történelem legnagyobb adósságbuborékát, és a feltörekvő piacokat. Görögország gazdasága 2011-ben majdnem kudarcot vallott, de most Olaszország olvad, és ez a világ kilencedik legnagyobb gazdasága. Míg Lehman 2008-ban csődbe ment, a mai leggyengébb túl nagy sikertelenség jelenleg a Deutsche Bank - háromszorosa a Lehman méretének, és 47 billió dollár derivált.

A legendás befektető, Jim Rogers, aki a Sorummal közösen alapította a Quantum-alapot, és több mint 4200 százalékos hozamot ért el tíz év alatt, 2018 elején azt mondta, hogy „egy 68 billió dolláros bibliai összeomlásra számít, hogy elpusztítsa az amerikai embereket.” A Fox Business-ben tavaly áprilisban megismételte: „Amikor azt mondtam, hogy ez lesz a legnagyobb piaci visszaesés az életemben, ez nem olyan furcsa számomra. 2008-ban adósság miatt problémánk volt. Az adósság 2008 óta rohamosan emelkedett. ” Https://youtu.be/WbwZfwSlmY0

Olvassa el a blogbejegyzés többi részét (és ellenőrizze a frissítéseket): https://wp.me/p6OXMG-pp

FAIR USE: Ez a videó szerzői joggal védett anyagot tartalmaz, amelynek használatát a szerzői jog tulajdonosa nem mindig engedélyezte. A politikai kérdések, az emberi jogok, a gazdasági kérdések, a társadalmi igazságosság kérdéseinek megértése érdekében tett erőfeszítéseket teszik elérhetővé. Úgy véljük, hogy ez egy olyan szerzői jogi védelem alatt álló anyag „méltányos felhasználását” jelenti, amint azt az Egyesült Államok szerzői jogi törvényének 107. cikke előírja.

dax

#837410 KB58 Előzmény: #837404

És sem. Inkább gondolom úgy, hogy minden elromlott. Optimista vagyok: lehet ez még rosszabb is :-)

dax

#837409 big-ebuy.eu Előzmény: #837404

Nem kéne , medve rally az gyors-heves ,meg Trump beragadt, parancs is volt :) 11450 felett lenne érdekes Dax

ezt teszteli vissza , dow30 ma200 24968.....300pontra !!!!

Dax sztem 11350 megy,én 9k várom 4. be ! de ha megvolt a "A" pont akkor még szórakozhat 2-5 hétig felfelé magasabbra is a "B" pontig 12k is akár , oldalazó szar jön , akkor most , ha nincs új alj

-Egy biztos a havi trendbe , ha 2. is ez ,akkor most jön a utolsó le még !

dax

#837408 KB58 Előzmény: #837403

Nem nyitottam, mert tényleg lehet hétfőn bármi, felrántás is.

Az 1-1 ellentétes pozim közül kellene hamarosan és jól zárni valamelyiket.