Nem nyitottam, mert tényleg lehet hétfőn bármi, felrántás is.
Az 1-1 ellentétes pozim közül kellene hamarosan és jól zárni valamelyiket.
Nem nyitottam, mert tényleg lehet hétfőn bármi, felrántás is.
Az 1-1 ellentétes pozim közül kellene hamarosan és jól zárni valamelyiket.
Nem hiszem, nem tudom elhinni, hogy minden megjavult a világban és ralli újabb hónapokig, évekig?
Nem szabad,ilyenkor általába tépik tovább ész nélkül , short repíti fel,majd fordul :) Én szívtam így régen sokszor
A-B-C A c a 2 résig menne de a Havi-Heti eső trend 11400-11450
A rutin,és a bölcsesség :)
Azért van olyan érzésem a chartomat is nézve, hogy a DAX-ra esetleg rá kellett volna tolni egy kis shortot (aztán persze fene tudja, hogy merre lesz egy esetleges hétfői rés).
Igen, amióta olvasom, az utóbbi időben nagyon nyitottnak tűnik. Nem ragaszkodik egyik irányhoz sem, tetszenek az elemzései.
Egyetértek, széles körű áttekintéssel bír. Régebben valószínűleg jobban beleélte magát a saját elképzeléseibe, és időnként túlságosan ragaszkodott hozzájuk. Úgy látom, már rugalmasabb.
Te 1978-as vagy ? én is csak késtem így 77.okt. :)
11400 körül 11% lesz
Sokat látott tőzsdés. Marhaságot biztos nem beszél.
Legfeljebb a piac csinál mást.:)
Teljesen 100% ta nincs, csak lehetőséget térképezünk fel vele ! Ehez kell még jó stratégia, money menedzsment !
Én a résre szavazok nyitva marad a shortot erősítve fentebbről, a shortosok kivégzése pluszba 14% jött a spx fel,lentebb javítottam a képet
Dax meg 9%
Pomperj alternatívái a következő SP csúcsra 2700 körül (PF Financial Forecast fórumról):
Érdemes figyelni az ő meglátásait is (bár régebben sokan folyamatosan kritizálták)
apostól felfelé nézd a napos trendet ,szinteket ....jó tanács
http://schrts.co/pVyZwFqr 2740 a ma 200, dow ma 200 24968
Nyomi ellliott :) na mínusz 520-ból, -260 jöttem vissza ez így marad ma :( mellé nyúlás gombbal
Mert short gyilok van, hétfőn pápá még több