Majd nézd jövő héten :) a szigetet, ez short gyilok 2700 repülhet
Majd nézd jövő héten :) a szigetet, ez short gyilok 2700 repülhet
11.121-ről nyitottam longot.
Most nem tudom, hogy zárjam-e.
Emiatt a short nyitás is kérdéses.
Az a valószínűleg nem túl gyakori eset van, hogy miközben pl. 5 perces charton az RSI csökken, addig a DAX árfolyama 100 pontot emelkedik.
Ezt hogyan tudják megcsinálni a charton?
Mai sp rés marad , hétfőn még egy rúgás és sziget :) a spx is szinte korrekció nélkül jött fel 13% , ez így abnormális, bár a medve csapda ilyen,ezt regéltem a maci ilyen,heves fel-le
Pontosan most érte el az egy évvel ezelőtti emelkedés mértékét, az aljról 900 pontot (akkor utána 2018. év elején elindult rendesen lefelé):
Igen, arra én is felfigyeltem, hogy a DAX időben túlteljesítette Rocco várakozását, pedig amikor (talán ősszel?) beírta, akkor még az is hihetetlennek tűnt.
Ha jól emlékszem, még valamikor tavaly év vége felé Rocco (https://www.godmode-trader.de/autor/rocco-graefe,5) is írt olyant a DAX-ról, hogy kb. 2019.őszére 9500-10200 (?) környékére le fog menni szerinte.
Egy ilyet eddig fej-vállnak néztél, és egyébként kb teljesült is a célára.
most biztosan megrémült mindenki.
Pont ez fájna most a legjobban.
Pomperj mester (aki legutóbb már a longra hajlott) legutóbbi hozzászólása a PF Financial Forecast fórumban:
Az SPY azzal, hogy 2630-nal tegnap mar zarasi szinten is atfedest csinalt, kizart egy lehetoseget.
Ez az emelkedes NEM lehet wave(iv of 3).
Maradt az alabbi 2 lehetoseg: ez most wave(ii of 3) a BEAR piacban.
Vagy a piros ALT ervenyes, .es akkor kesz egy primary meretu nagy a-b-c korrekcio, es SPY uj ATH-ra megy.
Ennek azert meg kicsi a valoszinusege, de lehetsegesse valt..
Még dolgoznom és gondolkoznom kell a következőn.
Ha kiépítenek egy támaszt, azt sohasem ok nélkül teszik !
Később ezt a támaszt ellenállásnak szánják.
Tehát: Nagy gondot fordítottak egy hosszú, erős 11.865-ös támasz kiépítésére, ami most már ellenállás.
Elképzelhetőnek tartom, hogy mindenki lefelé várja, köztük én is, de nem az valósul meg, hanem kb. április végi határidővel visszateszteli a 11.865-t. Persze, addig 100-200 pont le és fel mozgások lesznek.
11.865-ről viszont év végére 10.052-ig eshetne.
Ezen még dolgozom, de én sem örülök neki, mert maradt egy kis shortom beragadva.
Csak most tudok a DAX-szal és az S&P-vel foglalkozni, iddig meló volt.
A napokban én is betettem az alábbi chartot, amelyen kb. 11190 környékét jelöltem meg, ha hasonlót emelkedik, mint 2018. elején.
Lenthor te is írtad ezt a szintet többször és azt is, hogy pl. hétfőtől beeshet pl. réssel le. Nekem is van olyan érzésem, hogy ma esetleg nem engedik esni, mindenkit longba próbálnak ültetni, aztán tényleg hétfő reggeltől réssel le a 11600 irányába.
Persze, ha a felfelé irány fájóbb a többségnek, akkor esetleg még megpróbálhatják felfelé erőszakolni.
Persze: Lehet itt okoskodni, úgyis USA dönti el az irányt!
USA irányát meg Trump!