inkább eladok... nehogy már a kolbászosok még itt extra haszonra tegyenek szert a mi bőrünkre! :-)
inkább eladok... nehogy már a kolbászosok még itt extra haszonra tegyenek szert a mi bőrünkre! :-)
Matgab vegyél légyszíves pár darabot, mert jövő héten bővíteni szeretnék 1800 körül
Az első vételem 220-on volt, aztán eladtam 180-on egy évvel később. Az volt életem első vétele is egyben :D
NEM RÖHÖG!
bezony, 3hónappal ezelőtt még csak 1000volt, 3,5hónappal ezelőtt meg csak 400 :))
Na jó! De inkább egyezzünk ki 4k-ban idénre! :)
az év eleján még 1600 körül voltunk, egy hete 1800 körül.
Ma 2000 és afelett.
Ha te ilyen fejlődés miatt sem vagy boldog, akkor téged a 6000-es árfolyam sem fog boldoggá tenni! :-)
Én azt mondom teljesen jó. Érjük el idén a 3000-et és akkor bőven teljesül az idei éves cél...
habár én akkor lennék igazán vidám, ha faja tender elnyerésekről jönnének hírek :)
Én mondjuk nem vagyok vidám...az majd 6-8k körül leszek :)
abban igaza van rbbj-nek, hogy amikor túl vidám a fórum, akkor (ha valamikor) a kiszállót érdemes keresni, amikor túl szomorú, akkor a beszállót.
rosszul tudod...
A türelem az rózsát terem... A rózsát meg hova máshova tudnék stílusosabban ültetni, mint a Rózsadomb tetejére...?
illetve 60.000 db eladási limiten állót...
régi dakota mondás szerint, "türelem rózsa dombi villát terem" :-P vagy valami ilyesmit..
lehet eladom, és abbol is appenint veszek...nagyon öntésre vár ez a 4ig azzal a rengeteg elado limittel...ötös könyv teljesen fel van borulva eladók javára
http://profitline.hu/4IG-elemzes-388286
Mára várok egy kezdeti örömködést,majd egy hintát 1900-2000 között, végül egy min. 2000 Ft-os zárót.