Éppen akartam írni, hogy te is írtad az SP 2643-at. Ide is gondoltam beállni szűk stoppal shortba, de ezt sem csináltam meg...
Éppen akartam írni, hogy te is írtad az SP 2643-at. Ide is gondoltam beállni szűk stoppal shortba, de ezt sem csináltam meg...
itt a jó hír :D
reggel nyitottam 10815, időm nem volt hagytam csináljon amit akar, most néztem rá, 10960 ....
Hát én bezártam, most már mehet amerre akar
Szép volt Lenthor
2.638-2.643-ig túlhúzhatják
---------------------------------------------------
2.645 eddig
2.589-nél tettem be!
Egész délelött meg akart halni a mocsok SP, gondoltam, hogy 2600 felett szük stoppal azért longot kellene nyitni, de ezt sem tettem. Most meg valoszinüleg be fog zuhanni?
A Netflix az oka az emelkedésnek.
Hamarosan beteszik a gyorsjelentését is.
Lenthor, szerinted a holnapi 3. heti határidö várhatóan hogy befolyásolja a DAX árfolyamát? Esetleg profit realizálás jöhet és ezért irány lefelé?
Azért érdemes figyelni a 4 órás Ichimokut.
Hasonló helyzet volt novemberben.
Akkor is a Tenkan felül volt és akkor is elvékonyodott a kumo.
Majd beesett az árfolyam.
Ha a Tenkan felülről keresztezi a Kijunt, akkor lehet nyitni a shortokat.
Lehet, hogy ez a nagy négyes jó elnyújtott lesz.
A nagy kettő zuttyos volt, ez meg jó elnyújtott lesz. Hetekig, hónapokig?
Mi a helyzet Ichimoku fronton!
Kisebb változás figyelhető meg már a napos charton is.
Már itt is gyenge long jelet adott be, de ez már hosszabb ideje az első alkalom.
Tehát a Tenkan (piros) vonala alulról felfelé keresztezte a Kijun (kék) vonalát.
Azért gyenge a longos jel, mert mindezt a Kumo alatt tette.
Négyóráson is longos jelenleg, de itt már a Tenkan , a Kijun és az árfolyam is a Kumo felett van.
Óráson hezitál, de talán most adhatna be egy kissé erősebb long jelet.
Nem túl erős az emelkedéshez. Egy kisebb csatorna alsó élét tesztelgeti vissza, egy meredekebb felső éle állította meg.
Ha összeszedi magát meglehet a nagy csati közepe, aztán tűz lefelé.