a tőzsdén semmiben sem lehetsz biztos
Zárás előtt nem sokkal vettem piacin, ha már nem öntötték rám.
Ez a cafka már kb. harmadszor indult meg akkor, amikor nem tudtam figyelni. Ilyenre még nem is emlékszem a múltból. Amikor kitört 1000-nél, akkor kb. 3 percen múlt és mintha a 2000-es szint átvitelénél jártam volna így másodszor. Ma meg szintén 2-3 percen múlt, hogy elszaladt előlem. Amikor visszaértem, láttam, hogy 2020 volt a csúcs.
Jó a 2020-as záró. Azt hittem lekötik, annyira osztották a papírt 1990-en.
Gyakorlatilag az 50 milliós öntésüket visszavették a végén! Ebből holnap UP lesz! Ha jól számolom, akkor hétfő környékén tudsz venni! Addig jó lenne két limites nap! Hétfőn reggel 2900, és akkor benyomom piacira! :))
Bízunk benne! Én 3 de még 4K-nál is szívesen bővítenék (mondjuk februárban :D)!
rajta vagyok... Megnyitottam a 2019 TBSZ számlámat, átkonvertáltam a dolláromat forinttá.
Beadtam a megbízást vételre. És mivel T+2 nap a konverzió , de mivel hétfőn bank szünnap van az USA-ban, ezért fizikai pénzkészletem csak 22.-én jelenik meg a BÉT-en, és csak T+2-es fizikai pénzkészletből tudnék vásárolni, ezért azt írja a rendszer, hogy 0 forint a rendelkezésre álló egyenlegem...
Beszarok...
Na ilyenkor biztos vagyok benne, hogy el fog szállni a 4IG árfolyama már holnapra...
Igazad lehet...tököm se 3k-nál akar darabszámot "felkerekíteni" :D:D!
Faszt, vegyen csak, kell. Még 1700-on egy adag
Az összes 4ig kisrészvényes nevében köszönjük, h nem vettél! :D
tegnap írtam:
"akarnék venni, van is rá pénzem, de szívesebben vennék olcsóbban...
Na ilyenkor mindig ki szokott törni ez a szemét! "
Ha meg is néznéd a kötéslisták időpontját, nem mondanál ilyet! Pár perccel előbb tépték ki 4ig-et, mint adtak bele App-ba!
hät engem ez nem gyözött meg....inkább app-ot növeltem ebben a percben, 4ig-ben kivárok
pedig nem :) rám akarod terelni a figyelmet magadról :)