a milliárdos már megérkezett csak ő a saját szabályai szerint játszik,ami nem biztos hogy összevág a mi elképzelésünkel..
a milliárdos már megérkezett csak ő a saját szabályai szerint játszik,ami nem biztos hogy összevág a mi elképzelésünkel..
ez speki papír, egy rendes papír funda alapon áll fel.
no tessék Bud koma is azt mondja, mint Én :)) jót tenne a papírnak is illtő is jól járna :))
hát ez igaz..ennyire lassan tisztuló papír nem sok van..ide egy milliárdos kéne még...aki pénzt nem sajnálva megvenné a "lehulló" darabokat akkurátusan..akkor egy idő után már magától emelkedő pályára állna az árfolyam..
persze, az egyértelmű..:) olyan, mint a párt :) beszél és azzal ellentétesen cselekszik :)
azt nem is ,de hogy ad és közben vételt prédikál, affelől semmi kétségem:)
nehogy elhidd már, hogy van 2millió darabja :D:D
Ez jó volt.:-)))
De különben meg Volga lesz az szerintem. :-)))
Bocs a többiektől az offért.
az má' nincs meg ,most vizsgáztatják az apport moszkvics variantot:)
Aztán jól nézd ám meg, kit veszel fel söfőrnek a piros zsigulira! :-))
Üzit is olvassál közben! :-))
játszunk, játszunk????
Vagyok Johny, csak interjúztatok 40 kádert... Hétvégén írok. Addig menekülés! :_))
ez tényleg fenomenális,ezt minden krémnek frissnek,rohadtnak meg kell fogadni még akkor is a Jenő úr a nykába önt vagy 2 m-t
Kedvenc topikbeírásom:
Szeretném megköszönni a sok mailt, távíratot, szeretetet, amit töletek kaptam a napokban, mindenkit ölelek.
Aki tud és akar az a realizálás után az extra haszonból kérem segítsen a környékén, ha van egy szegény családon!
Legyünk jók! Üdv L.Tamás.
rubel
Mi lesz így a szegény családokkal, akiket támogatni kellett volna az óriási nyereségből?
végül is egy 16-os záró sem törvénybe ütköző,még reggel volt is olyan gondolatom ,de elég messzire elszállt
Azt nem tudom, hogy ki az a gyökér és mit ér vele, hogy belead a 13 Ft-ba 10 db-ot!
Talán azt élvezi, hogy megmozgathatta a chartot és milyen tökös gyerek?
a 15-el együtt :))
azon sem lepődnék meg ,ha még ma kivennék újra a 14-et
Valszeg a tegnapi vevő, aki spekizeni akart nagyban, számítva az Orosz hírre!
Nem baj, majd visszaveszi a jövőhéten:-))))