vegyen matgab! Nyomjatok le az árat!
Jövő héten szerintem veszek veszek még, ha odaér a della, addig lehet jóárasítani, nem bánom
szerintem ha beszáll, az nekünk fájni fog... de ne legyen igazam :)
Hát, ha nekünk leesett, talán ideje volt, h neki is leessen :)))!
ez megvolt?
https://index.hu/gazdasag/2019/01/14/vegelszamolas...
szóval a pelenkás vő kiszáll névleg az it-ből... talán vesz 4ig részvényt? vagy már vett?
Hát 1-2 fasza hírecske jöhetne, legalább forgalom is lenne. Ez így uncsi
Arra gondolok, hogy jót tenne a kedélyállapotomnak ha a héten emelkednénk egy 20%-ot...
Pont azon gondolkodtam a hétvégén, hogy miért nem 3500-nál vettem annyi papírt, mint amennyi ma van, akkor lehet már nyugdíjba mehetnék a hét végén.
De ezekkel a 2000 feletti vételeimmel , még ha 2500-at el is éri, akkor is csak 10% nyerőm lesz... Pedig mennyivel jobb lenne ha ilyenkor még mindig többszöröződne 350 forintonként a korábban betett pénzem
nem hiszem. a raffinál bármilyen napot kitudok választani. na már most, ha azt akarom, hogy 12-én menjen és hétvégére esik, azt is beveszi, de a hét legelső napján utalja el... vihar a bilibe...
ez a nyugdíjas mizéria nem azért van, mert üres a kassza, jön az államcsőd? a duma az, hogy valami jóképességű, rossz értéknapot állított be. Na most én ha akarok se tudok rosszat beállítani, mert nem veszi be a banki felület.
már fent a teljes cikk, mai hvg
Szia Zoli!
Mi van a focival, barcaval? Hiányollak. Pedig most nagyon jól megy a csapatodnak, nem <gy mint az enyémnek (ráadásul már CR7 is a Juvéban van)
A pf-en van egy idézőjeles beírás, 18.44-kor, de én nem vagyok oda bejelentkezve, nem tudjátok, hogy mi a forrás? Köszi!
Nézetek a 3 órás Orbán kormanyinfót? Én meg vagyok nyugodva
nekem most magas,számomra ujra 1400-1600on kellene ,itt nem.
felőlem indulhat is.
Nincs kizárva! Opus-t én is nézegetem, de 500-ról mindig pofán Baxák! Így maradok, mert ha ez egyszer megindul, akkor.....!!!
ez így van de hogy még többel lehessen visszajönni meg kell fialtatni a pénzt Az ott egy után még egy Opus kör bele kell férjen
Semmi gond. Nemsokára őrjöngve jönnek ide vissza, új csúcsra repítve minket! Én ma is vettem :)))!
ismerünk , ezért 1600-1700 közti átlagnál tudtam beszallni legutóbb és most 1900 felett ki
Sietek majd vissza, ha ott1-ben gyujtottem egy kis plussz pénzt