Csak a short.:)
Köszi Karcsi. De a kettő cikk ugyan az.:)
Ami amúgy nagyon jó. A December 24-it belinkeled?
Több TF-re vonatkozó hasznos elemzések az Elliotthullam szerzőjétől (szerinte is elég nagy még a bizonytalanság az iránnyal kapcsolatban):
Egy érdekes cikk az SP500-ról, még 2018. december 24-i dátummal (2250-2335 között várja most az alját):
https://www.marketwatch.com/story/stock-market-inv...Igen elképzelhető a 11300, akár.
Egy új aljnak jönnie kellene még, nincs divergencia egyik idősíkon sem.
:-)
Holnap sztem:
Le ~ 620-ig aztán föl.
Vagy rögtön föl.
A felpattanás teteje sztem 11k-11300 között lehet.
DAX 10939-on áll!
Most vakarom a fejem.
A fekete iv. hullám után , ha a pink "i". hullám nagyságát rámérem a jelenlegi feltételezett pink iv. hullámra, akkor a pink v. hullám a
9.878 környékét adja ki.
Ugyanis az "v" hullám mérete gyakran megegyezik az "i", hullám méretével.
-------------------------------------------
Most akkor mi lett a fekete, illetve lila V-vel?
Egyébként euwax beszédes, egész nap shortolták a daxot, lesz még muníció bőven a tovább emelkedéshez..
Miért nem tartottad, ha annyira longos, hagy menjen?
----------------------------------------------------------------------------------------
Nagyobb időtávokon még shortosnak tűnt, de kicsin már nem volt az. A változások a kis idősíkokon indulnak és terjednek tovább a nagyobbak felé. Én csak úgy tartok meg pozíciókat, ha tudok rá figyelni, tudom managelni, és fél-egy óránál tovább nem kell magára hagynom. A délutáni programom már nem volt előre tervezhető, ezért inkább lezártam egy jelentősnek vélt ellenállásnál. Powel beszédére viszont meglódultak a piacok. Majd legközelebb!