DAX 10939-on áll!
Most vakarom a fejem.
A fekete iv. hullám után , ha a pink "i". hullám nagyságát rámérem a jelenlegi feltételezett pink iv. hullámra, akkor a pink v. hullám a
9.878 környékét adja ki.
Ugyanis az "v" hullám mérete gyakran megegyezik az "i", hullám méretével.
-------------------------------------------
Most akkor mi lett a fekete, illetve lila V-vel?
Egyébként euwax beszédes, egész nap shortolták a daxot, lesz még muníció bőven a tovább emelkedéshez..
Miért nem tartottad, ha annyira longos, hagy menjen?
----------------------------------------------------------------------------------------
Nagyobb időtávokon még shortosnak tűnt, de kicsin már nem volt az. A változások a kis idősíkokon indulnak és terjednek tovább a nagyobbak felé. Én csak úgy tartok meg pozíciókat, ha tudok rá figyelni, tudom managelni, és fél-egy óránál tovább nem kell magára hagynom. A délutáni programom már nem volt előre tervezhető, ezért inkább lezártam egy jelentősnek vélt ellenállásnál. Powel beszédére viszont meglódultak a piacok. Majd legközelebb!
Big-E..
Regi tag vagy. Ne foglalkozzal senkivel. Ne masnak tegyel jot itt, hanem kepviseld amit szeretnel. Fejtsd ki nyugodtan velemenyed, neked is lehet velemenyed.
Ígértem nem írok ide :(
Értem.
Akkor az a nagy hullám tök alja.
Az nálam 9000 körül van.
De előtte nálam 11k fölé kellene menni.
Jelenlegi aljról 11300 körüliig és onnan le 9000 körüliig.
9.784-9.747-nél komoly mennyiségű longot nyitnék, mert ott már teljesülhet a nagy 4. hullám, mert ott van a 38.2% -os fibo.
Onnan az 5. hullám mehetne felfelé igen magasra.
Azt a 9700-9800-as célt a felpatt kezdetére gondolod vagy a nagy hullám aljához és onnan mennénk 13k fölé?
Ha még megyünk fel, mert még az sem biztos, akkor szerintem elakadhat az emelkedés a Dochian középvonalánál 10.923-nál.(addigra a Stochastic is felérne) Ráadásul ott van a 23.6%-os fibo is 10.895-nél.
10.895-nél már nagyon sok eladó ott várakozik, hogy nyithassa a shortjait a nagy nyereség reményében.
Ezért nem is szokták oda felengedni!
Még egyszer leírom, ha még hétfőtől megyünk felfelé.
Erről írok napok óta.
Naposon a 4. hullámban vagyunk.
Ahhoz, hogy a napos 5. hullám le tudjon menni 9.700-9.800-ig a havi chart nagy 4. hullám aljához, mindenféleképpen fel kell tölteni az indikátorokat.
Jelenleg most a feltételeket teremtjük meg a későbbi eséshez.
Ok.
Ha dax olyan precíz, ahogy állítják, annak a 9700-800-nak illene meglenni. És utánna is szivathatná a nagyérdeműt különböző alakzatokkal. Jó sokáig.
Ha nincs forgalom az emelkedés mögött, akkor egyértelmű, hogy a nagyok csak úgy vettek részt benne, hogy hagyták az árfolyamot hagy menjen fel és közben a kicsik által visszavett shortokat összeszedték és növelték a shortjaik számát.
Ha a nagyok longot nyitnak és zárják a shortjaikat az komoly forgalmat generál.