ha vígasztal én vettem :) csak diszkréten.
ha vígasztal én vettem :) csak diszkréten.
Építsünk közösen egy társasházat, legalább jó arcokkal lehetne együtt lakni. Igen, én is odaköltözöm, nem ússzátok meg :)
10k árfolyamnál teeeee...!!! :)))
Egyébként meg matgabot meg herceget akarom csak db számban utolérni! :D:D
Hogy kapnák be... Ma jött meg a "périum", de 1600 alatt jobb lett vol a venni! Na de mind is... 10k-nál ez már nem nagyon fog érdekelni :)))!
4ig ma 20 milliós forgalom? Nincs eladó, nincs vevő? Ilyenkor mi van, mindenki hírre vár?
Talán Hofi mondta, hogy Magyarország kicsi ország, csak egy csőcselékre futja.
Ő mondta azt is, hogy itt az egy főre eső bunkók száma kettő.
Meg a régi pártházas vicc, két figura anekdotázgat:
- Emlékszel, amikor együtt lőttük a pártházat?
- Mikor? Melyiket?
- Mikor melyiket! :)
Belegondolva, mi a jobb? Fidesz uralom alatt ezt a rendszert fenntartani minden negatív illetve kevés pozitív hozadékával, vagy hatalomra segíteni egy tapasztalatlan, inkoherens társaságot és lesz ami lesz? Kizárt, hogy bármit el tudnának érni a fidesz ellenében, mindenhol ott vannak, mindent uralnak.
https://www.vadhajtasok.hu/2019/01/05/a-liberaliso...
Na most tök mindegy, hogy igazuk van vagy nem! Annyira bunkók "irányítják" őket, hogy itt nálunk, még a keményen Fidesz ellenes emberek is azt mondják, hogy ezek menjenek a pi......ba! Hát a Fideszeseknél, meg már nagyon kemény a hangulat, pedig vannak dolgok, amelyek, nekik sem tetszenek, de most sikerült újra mozgósítani a bázist, nem néhány ezer libsit, hanem több 100 ezer embert!Szombathelyre mentek tőlünk is, kik? A megyei pártbizottság oszlopos tagja is, aki 30 éven át volt MSZMP tag!
Az én tapasztalatom is az, mit írtok. Nagyon fel vannak turbózva az ellenzéki oldalakon, zakatol a gépezet, de bárkivel beszélek, köpködni kezd a tüntetések hallatán. Gondolom ők csak m1-et meg tv2-t néznek. Na de ez van, ez az új világ
Ezek mögőtt nincs érdemi támogatottság. Nézd meg a fotókat, melyik korosztály támogatta ezeket.
https://www.portfolio.hu/vallalatok/utak-hidak-lez...
Utakat meg hidakat? Nyilván mert egy hidat 20-30 ember le tud bénítani. Érzik, hogy kevesen vannak.
Majd a rendőrségen jól megkardlapozza őket (remélem !!), ha feltolják pofájukat a hídra engedély nélkül.
láttál te már télen forradalmat??
Télen nem olyan hülyék az emberek, hogy tömegével kimenjek az utcára (hacsak nem fizet érte valaki jó sokat).
Kimennek egyszer 2 órára, aztán kimennek fele annyian, harmadszorra meg ahogy Fletó mondta hazamennek.
Szakszervezetek? Hol vannak ma már szakszervezetek? A tanároknál... Meg a vasutasoknál. Az ha a vasutasokk sztrájkolnak az fel sem tűnik, mert a vonatok amúgy is úgy közlekednek, mintha a MÁV 30 éve permanens sztrákon lenne.
Tanároknál meg mindenki a tanárokra lesz mérges. -Mármint a szülők, hogy akkor most hogyan oldják meg a gyerekre vigyázást és miért nem tanítják a gyerekeiket a hülye tanárok, hogy sikerüljön a sulit elvégezni.
Német autógyár? Na ott nem hiszem, hogy sztrájkolnának. Mert ott meló van és profit van. Majd sztrájkolnak a MOL-nál... De ott is be sem ment az emberek többsége hetedike előtt...
Vasas szakszervezetek? Kivonul a Csepel művek mind a 200 alkalmazottja? Vagy mire gondolsz?
Tényleg olyan , mintha nem itt élnél...:-)
érintőlegesen kapcsolódik: mi lesz, ha tényleg megbénítják az országot a szakszervezetek? leáll minden, utak, reptér, a kormány már nem fogja megúszni annyival, hogy visszavonják a rabszolgatörvényt. a 4ig miatt kérdezem :D
:D
http://profitline.hu/4iG-elemzes-387700
Azért még egy 1800 alá küldésre számítok.
Pf-en már Elliottoznak, igen szép célárral.