Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#835925 Lenthor Előzmény: #835924

Ha nincs forgalom az emelkedés mögött, akkor egyértelmű, hogy a nagyok csak úgy vettek részt benne, hogy hagyták az árfolyamot hagy menjen fel és közben a kicsik által visszavett shortokat összeszedték és növelték a shortjaik számát.

Ha a nagyok longot nyitnak és zárják a shortjaikat az komoly forgalmat generál.

dax

#835924 olika78 Előzmény: #835923

Köszi nektek, engem még marhára elbizonytalanítanak.

A pf-en forgalom nélküli emelkedést írtak, állítólag. Az jó vagy rossz?

dax

#835923 Lenthor Előzmény: #835920

A napos 4. hullám ellenállásai rajta vannak.

https://invst.ly/9p1cr

Egyébként, ha shortban vagyok, akkor jobban tartok, ha lassan, megfontoltan megy felfelé, mert abból tartós beragadás lehet.

Ha gyorsan felhúzzák nagyon könnyen ugyan ilyen gyorsan be is ejthetik.

A gyors felhúzás lényege: Pánikot kelteni, eldobatni a shortokat és longba ültetni a nagyérdeműt, majd mehet a beejtés.

Pánik az már van. Short dobálás is volt.

dax

#835920 sztiv1 Előzmény: #835914

Az a gyertya arra való "általában" hogy ami gyorsan felmegy az majd gyorsan le is jön, közben eldobáltatnak mindent és jöhet vissza. Gondolom a trail.stop már így is zárt. aki shortban volt.

dax

#835916 LBTrade Előzmény: #835913

A szentgrálom alapján 1 felpattanás kell mostanában lennie.

Ez a 10270-es alj még beleférne a felső határába a felpatt kezdetében.

A felpatt felmehet 11300 körüliig.

Kérdés,hogy elindultunk-e.

Nem véletlenül húzták fel éppen pénteken!!

Sztem ha hétvégén lesz valami ramazuri és hétfőn réssel lenyitunk,akkor még nem a felpattban vagyunk.

Ha hétfőn nem lesz esés,akkor esélyes a 11 k fölötti cél.

dax

#835913 Lenthor Előzmény: #835908

Naposon is érvényes, hogy a

• A 4. hullám jellemzően 14,6%, 23,6% vagy 38,2%- a a 3. hullám méretének

14.6%-os fibo 10.659 (már elhagytuk)

23.6%-os fibo 10.895 (még előttünk áll)

38.2%-os fibo 11.275 ez a maximum, ha föléje megy, akkor már lehet, hogy nem negyedik hullám.

Tehát, amikor a negyedik hullámban gondolkozunk és azt építjük, akkor a pozíció nyitáskor ezeket be kell kalkulálni, hogy akár a 38.2%-os fibo-ig is felmehet.

https://invst.ly/9p0xy

dax

#835911 KB58 Előzmény: #835904

Lenthor, én csak megpróbálok figyelni más fórumokat is, és ha úgy érzem, hogy lényeges lehet, amit ott látok, akkor időnként beteszem ide is, hátha érdemes átgondolni a fórumtagoknak.

A napos DAX chartodon is látszik, hogy más hasonló esetekben is elment a Kijunig és akár a Kumoig is.

Én erős shortos szívatást érzek. Lehet fals kitörés is (én hozzád hasonlóan ennél a szintnél sokkal lentebbről lefordulást vártam), de egyelőre úgy látom, hogy át akarják rángatni a kritikus szinteken a DAX-ot és az SP-t is (ez utóbbit 2526 felett már át is rángatták), kivéreztetve a shortosokat.

dax

#835910 Hathor Előzmény: #835904

Napos gyertya huzos. Pfen raktam fel dax, sp chartokat. Szerintem erdemes arra a daxra ranezni, es elgondolkodni, hogy 13000es eses alatt nem volt ilyen napos bull marubuzo.

Szerintem most jogos KB58irasa

dax

#835906 Lenthor Előzmény: #835904

Nézzétek meg csak 13.200-tól hányszor emelkedett, amikor mindig jöttek az összeesküvés elméletek, hogy most már biztosan emelkedünk ilyen-meg-olyan vonalak alapján.

Ennek ellenére töretlenül estünk 13.200-tól.

A hullámmozgás már csak ilyen!

https://invst.ly/9p0i7

dax

#835904 Lenthor Előzmény: #835900

KB58!

Kis negyedik korrekciós szakaszban vagyunk felfelé. Egy zöld gyertya és Te már keresgéled a beírásokat, hogy micsoda emelkedés lehet,

Nézd meg a napos Ichimokut, mi longos ezen?

Kumo alatt van minden. Kijun alatt van a Tenkan vonala.

Ha legalább már a Tenkan a Kijun fölé megy, akkor érdemes lenne elgondolkozni , de még az is csak gyenge long jel lenne.

Jelenleg erős short jel van érvényben napos charton!

https://invst.ly/9p0b3

dax

#835901 olika78 Előzmény: #835900

Milyen kanyarral csinálják meg?

Érdekes, a mai nap mindent megjavított, nincs semmi baj, minden mehet ATH-ra és mindenki okos lett.:)