Mit jelent az a gyertya, most?
Naposon is érvényes, hogy a
14.6%-os fibo 10.659 (már elhagytuk)
23.6%-os fibo 10.895 (még előttünk áll)
38.2%-os fibo 11.275 ez a maximum, ha föléje megy, akkor már lehet, hogy nem negyedik hullám.
Tehát, amikor a negyedik hullámban gondolkozunk és azt építjük, akkor a pozíció nyitáskor ezeket be kell kalkulálni, hogy akár a 38.2%-os fibo-ig is felmehet.
Lenthor, én csak megpróbálok figyelni más fórumokat is, és ha úgy érzem, hogy lényeges lehet, amit ott látok, akkor időnként beteszem ide is, hátha érdemes átgondolni a fórumtagoknak.
A napos DAX chartodon is látszik, hogy más hasonló esetekben is elment a Kijunig és akár a Kumoig is.
Én erős shortos szívatást érzek. Lehet fals kitörés is (én hozzád hasonlóan ennél a szintnél sokkal lentebbről lefordulást vártam), de egyelőre úgy látom, hogy át akarják rángatni a kritikus szinteken a DAX-ot és az SP-t is (ez utóbbit 2526 felett már át is rángatták), kivéreztetve a shortosokat.
Napos gyertya huzos. Pfen raktam fel dax, sp chartokat. Szerintem erdemes arra a daxra ranezni, es elgondolkodni, hogy 13000es eses alatt nem volt ilyen napos bull marubuzo.
Szerintem most jogos KB58irasa
A margin legyen mindenkivel, aki shortban kivárja amíg ez felmegy a Kumo-ig : )
Nézzétek meg csak 13.200-tól hányszor emelkedett, amikor mindig jöttek az összeesküvés elméletek, hogy most már biztosan emelkedünk ilyen-meg-olyan vonalak alapján.
Ennek ellenére töretlenül estünk 13.200-tól.
A hullámmozgás már csak ilyen!
KB58!
Kis negyedik korrekciós szakaszban vagyunk felfelé. Egy zöld gyertya és Te már keresgéled a beírásokat, hogy micsoda emelkedés lehet,
Nézd meg a napos Ichimokut, mi longos ezen?
Kumo alatt van minden. Kijun alatt van a Tenkan vonala.
Ha legalább már a Tenkan a Kijun fölé megy, akkor érdemes lenne elgondolkozni , de még az is csak gyenge long jel lenne.
Jelenleg erős short jel van érvényben napos charton!
ha esni fog akkor mennyi idő? Milyen intervallumban érhet le odáig?
Azt mindenesetre be kell látni, hogy kár volt ma shortolni..
Milyen kanyarral csinálják meg?
Érdekes, a mai nap mindent megjavított, nincs semmi baj, minden mehet ATH-ra és mindenki okos lett.:)
Lehet itt vonalakat húzogatni. Kérdés, mered-e pénzeddel longolni?
Mert, ha nem akkor nem is veszed komolyan!
A 4. hullámnál a 23.6%-os fibo-t elhagytuk a következő 38.2% meg már kötel van!
--------------------------------------------------------------------------
A 38.2% 9.763 -ra esik. Csak már essen!
A BUX fórumon szintén Hathor tett fel egy DAX ékből, nagy gyertyával való kitörés ábrát (mivel az előző linkje sem volt ide másolható, berajzoltam a saját chartomra):
SP kitörési és ellenállási szintnél:
https://www.elliotthullam.hu/spx-csutortok-34/
Hathor a BUX fórumon is most tett be egy fülescsésze ábrát erről.
Itt az ideje, hogy ebben a 4. hullámos örömködésbe beleszóljon Trump és lehűtse ezt a kitörő örömöt.
Velem ugyan nem tolnak ki, mert követem. (shortokat el akarják dobatni)
Lesz shortom, ha elindulunk lefelé bőven!
Hmmmm! Nem tart be most semmi szabályt.
Következő 10.800.
De, már fordulhatna bárhonnan.
Lehet, hogy egy tüskét akarnak óráson 17:35-ig.