Regisztráció Elfelejtett jelszó

NŐK & FÉRFIAK

Remélem megmentik.Egysze…

#836193 Fornit Előzmény: #836176

Remélem megmentik.

Egyszer csak majd megyek én is reklámklub és reklám2 műsorokkal teli dvdket lobogtatva bizonyítékként, és kultúrális menedékjogért folyamodok a Suvarnabhumi-n, lehet majd engem is megmenteni :)

diszkrimináció :)

#835794 TrendMan Előzmény: #835640

Mert a férfi hűséges, mint egy kutya.

A cikk gondolatai szerintem megállják a helyüket.

diszkrimináció :)

#835640 Fornit Előzmény: #835623

Ez alatt a bekezdés alatt...

"Viszonylag kevés szexben lesz része, mert csak attól a nőtől kap, akivel kölcsönösen hosszú távra kötelezik el magukat. Ezzel együtt tud élni, de az jóval nehezebb, hogyha segíteni akar magán, mert mégiscsak többre és változatosabbra volna szüksége, a társadalom egy emberként kiállt fel: „Fúj, ez undorító!” Holott ő a férfiösztöneit, amelyek felett állandóan uralkodnia kell, nem kérte, csak kapta. Ezek pedig két telt kört és alattuk egy tompa hegyű háromszöget látva, már beindulnak, és azt fantáziálják, ami a papíron ott sincs."

.....miért is van egy kutya képe??? :))))

házasság egy diligrammal

#835562 TrendMan Előzmény: #835504

Szerintem origamiznak és, ha megunják, akkor előkapják az ikebanájukat.

Akkor azt úzik izzadásig.

jáááj

#835561 Koffein

transznemű Bond?? :)

"Egy transznemű Bondra lenne szükség, hiszen a seregben is sok transznemű szolgál. Ideálisak, hiszen meg tudnak csinálni bármit."

https://player.hu/kult/legyen-a-kovetkezo-james-bo...

előttem van, ahogy az egyik percbe egy szőkével smárol, majd a másikba férfiakat xop le, hogy elkapja a világ ellenségét... ilyen egy titkos ügynök, nem válogat... csak a martini ami örök (vagy még az se??) ... :-P

házasság egy diligrammal

#835504 Fornit Előzmény: #835501

Ez a hologram kinéz úgy 10 évesnek.

Akkor ez a japán egy hologrampedofil?

És mit csinál vele, leül szemben és kiveri magának??

asszem az ügyvédei a szí…

#835222 Koffein

asszem az ügyvédei a szívükhöz kaptak :o))

de gondolom ezerszer átrágták a szöveget, ami élesbe kimehet, hogy minél kevesebb fogást találjanak az öreg franken :-P

Na ezzel most kiugraszto…

#834214 Tapasz

Na ezzel most kiugrasztod a nyulat a bokorból :-)

diszkrimináció :)

#834180 matgab Előzmény: #833602

Ismét egy olyan írás, amire baromi nagy szükség van, hogy valaki megfogalmazza!

https://www.huffnagelpista.com/atyai-jotanacsok-hu...

"

ATYAI JÓTANÁCSOK HÚSZAS ÉVEIKBEN JÁRÓ FIATALEMBEREKNEK

Pár hónappal ezelőtt lehetsőségem nyílt beszélgetni az egyik fiatal Férfi olvasómmal. Arról számolt be, hogy nagyon tetszik neki, ahogy a Huffnágel Életmód Magazin hétről hétre feltárja a nőkkel, a nőuralommal kapcsolatos Igazságokat, viszont joggal hiányolta azt, hogy nem talál a nők jelentette problémára megoldást bennük. Kedves Marci, fogadd most szeretettel tőlem az itt következő atyai jótanácsokat.


Rögtön az elején el kell, hogy keserítselek: Amíg huszonéves vagy, szinte mindig csak szopni fogsz. A korodbeli lányok sorozatosan vissza fognak utasítani, te pedig eleinte nem fogod érteni, hogy miért választanak mindig inkább valami seggfejet helyetted, amikor pedig Te olyan őszintén szerelmes vagy beléjük. Ha eddig nem jöttél volna rá, akkor most elmondom, hogy a nők nem úgy szerelmesek, mint ahogy mi Férfiak vagyunk.



A nők a "szerelmükért" cserébe mindig elvárnak tőlünk valamit. Ez lehet csak annyi, hogy szórakoztassuk őket, vagy lehet maga a szex is, de nagy részük bizony azt nézi, hogy a rendelkezésedre bocsátott vaginájért cserébe milyen anyagi természetű előnyre tud szert tenni. Ezért van az, hogy a világirodalom nem ismer olyan szerelmes verset, amit egy nő egy Férfihoz írt volna, csak olyat, amit nőhöz. Szappho munkássága és irodalmi jelentősége egyaránt azt bizonytja, hogy minden nő alapjában véve leszbikusnak születik, a heteroszexualitást pedig csak az anyagi természetű előnyökért cserébe űzik. Mivel a húszas éveidben a pénznek híján vagy, ezért nem leszel túl sikeres a velük való próbálkozások során.



Az édesanyád volt az első nő, aki elkezdett felkészíteni a rabszolga szerepre. Emlékszel, amikor azt magyarázta neked kisfiúként, hogy a lányokat védelmezned kell, hogy lovagiasnak kell lenned? Ezt a munkát folytatta az óvónénid, meg az összes tanárod, akik szinte kivétel nélkül mind nők voltak. A pedagógus pálya elnőiesedése miatt az iskolában te már nem találkoztál szinte egy Férfi nevelővel se, és ha édesapád téged is "elhagyott", vagy nincs vele szoros kapcsolatod, akkor a most következő őszinte gondolatok akár sokkolhatnak is.



Ha megfogadod a tanácsaimat, akkor a húszas éveid alatt csak a tanulmányaidra koncentrálsz. Arra, hogy ha munkába állsz, minél magasabb jövedelemre tehess szert. Használd ezt az időszakot arra, hogy felkészíted magad az Élet jelentette harcra.



Tanulj, képezd magad, olvasgasd például Esther Vilar: Az idomított Férfi című, 1979-ben megjelent könyvét, ahogy én is tettem ezt Te korodban. Az írőnő és műve hitelességéről elég csak annyit tudnod, hogy a megjelenésekor rendezett tévés beszélgetésen Alice Schwarzer, a német EMMA feminista magazin főszerkesztőnője lenácizta a szerzőt, annak ellenére, hogy Esther Vilar maga is zsidó. Végül több életveszélyes fenyegetés és sajtótámadás után választott hazája elhagyására kényszerítették. Az, hogy belőlem nem lett hajléktalan, csak neki köszönhető.



Tudom, hogy van barátnőd, és azt is, hogy jól érzed magad vele. Ez a Te döntésed, amit tisztelnem kell. Szeretném azonban felhívni a figyelmedet arra, hogy mit veszítesz egy állandó kapcsolattal. A tartós kapcsolat lustává tesz, és nem lesz lehetőséged megszerezni a csajozás terén azokat a nélkülözhetetlen tapasztalatokat, amikre később, amikor már elkezd feléd leejteni a pálya, nagy szükséged lesz. A tartós kapcsolat csak a barátnődnek kedvező, hogy szépen kialakítsa azokat a módszereit, aminek segítségével odaadó rabszolgát tud csinálni a leendő férjéből.



Sokkal jobban teszed, ha húszas éveidet szingliként töltöd. Megteheted azért, mert a mai lányok sokkal nagyobb ribancok, mint az én időmben voltak. Ezeknek már nem kell annyit kuncsorogni a punciért.



Megteheted ezt azért is, mert manapság az egyedüllét már nem akkora szenvedés, mint az volt akár húsz évvel ezelőtt is. Igen, a pornóra gondolok, használd egészéggel, és örülj annak, hogy neked már nem kell olyan megalázó kalandokba bocsátkoznod, mint nekünk kellett annak idején, amikor ez a nagyszerű vívmány még nem volt így elterjedve.



Randizz tehát minél több lánnyal, és gyűjtsd a tapasztalatokat. Rengeteg kudarc fog ugyan érni, de ez soha ne szegje kedvedet. Legalább annyi puncit fogsz szingliként is látni, mint ha belemennél egy állandó kapcsolatba. A húszas éveid alatt eszedbe ne jusson megnősülni. Várj csak türelmesen és figyelj, mi történik azokkal, akik nem olvasták ezt a cikket. Mindig legyen nálad óvszer!



A harmincas éveidben már kicsivel jobb lesz a helyezet. Ennek a korszakodnak alapvető élménye lesz, amikor a tízéves érettségi találkozódon megdöbbenten veszed észre, hogy az osztály legjobb nőjéből, akiért mindenki odavolt, egy évtized alatt kövérkés néni lett, aki csak a gyerekei képeit tudja majd mutogatni, míg te még mindig pont úgy nézel ki, mint amikor még a gimi padját koptattad.



A nők azonban most sem a külsőd vagy a személyiséged miatt fogják egyre inkább keresni a társaságodat, hanem azért, mert addigra már valószínüleg elértél valamit. Lesz egzisztenciád, így alkalmas tekintenek arra, hogy valamelyikük odaadó rabszolgájává válj.



Ne feledd azonban sohasem, hogy ők kábé úgy szerelmesek beléd, ahogy te szereted azt a céget, akitől fizetést kapsz. Bármikor készek elhagyni, ha egy jobb ajánlatot kapnak. Kezeld őket ennek megfelelően és felejtsd el azt a sok butaságot, amit a szirupos hollywood-i történetekben próbálnak eladni neked.



Várd meg szépen, hogy a barátaid közül néhányan megnősüljenek. Keresd őket fel egy fél évvel az esküvő után és beszélgess el velük. Mind, kivétel nélkül mind arról fog beszámolni, hogy a feleségén hirtelen megjelentek az "elsárkányosodás" jelei. A nejük ugyanis mindent meg fog tenni azért, hogy az egész életüket az ellenőrzése alá vonja.



Figyelj jól és tanulj abból, amikor arról mesélnek, hogyan alakultak át egyik napról a másikra egy pénzkiadó bankautomatává, akinek minden percével el kell számolnia. Nézd meg, ahogy szomorú szemmel lemondják a következő baráti sörözést vagy a közös meccsnézést, mert a feleségüktől erre nem kaptak engedélyt. Gondolkozz.



Az első sárkányfej már akkor előbújik, amikor a nő már biztonságban érzi magát és kezdi megszilárdítani a hatalmát. Ekkor kezdi el visszamenőleg (!) leszólni a barátaidat, a szokásaidat, elkezd téged feladatokkal ellátni, bírálni, számonkér dolgokat, beszámoltat, elszámoltat - kezd téged formálni a maga képére és igénye szerint. Ha nem kapsz észbe, nem húzod meg határozottan a határokat örökre papucs maradsz.



Ha van eszed, te házasság helyett inkább élvezed az életed. Építed a karriered, a munkádra koncentrálsz, sportolsz és közben tovább gyakorolsz az irántad egyre nagyobb érdeklődést mutató nőkön. A csajozás évről évre jobban fog menni, mert a korodbeli nők egyre kétségbeesettebben próbálkoznak majd azzal, hogy férjhez menjenek.



Ha jól játszol, akkor ezt ki tudod majd használni, és végre olyan nőket is megdughatsz, akik eddig keresztülnéztek rajtad. Jó eséllyel ekkor már találkozni fogsz a környezetedben olyan Férfiakkal, akik nem olvasták ezt a cikket, és megnősültek huszonévesen. Aztán egy szép napon az imádott feleségük egy mozdulattal áthúzta őket a válás jelentette húsdarálón.



Beszélj velük is, hallgasd őket végig és tanulj mások hibájából. El fogják mondani, hogy esélyük sem volt a bontóper során, hogy a bírőnő (és MINDIG birőnő van, aki maga is elvált) mennyire nem vette figyelembe az érvelésüket, hogy a volt feleségük mikkel nem volt képes megvádolni őket. Tudd meg, hogy milyen mértékű tartásdíj fizetésére kötelezték őket, és hogy ennek fejében vagy inkább ennek ellenére milyen ritkán láthatják a saját gyereküket.



Márai Sándor következő gondolatit úgy olvasd, hogy ezeket még 1943-ban írta, amikor még se híre, se hamva nem volt a feminizmus úgynevezet harmadik hullámának, azaz a nemek harca nem volt volt átítatva az emberiség történet legkártékányabb ideológiájával.



"A nő és a férfi párharcát soha ne lássad másként, mint reménytelen harcot, melyet a legkegyetlenebb önzés és a féktelen hiúság fűtenek. A megvesztegető pillanatok, a szelídebb élethelyzetek, az alkalmi ellágyulások ne feledtessék soha, mikor nővel állasz szemközt, hogy harcos vagy, kinek bőrét, életét akarja az ellenfél. Harcolj lovagiasan, de harcolj.



Ha nagylelkűséggel találkozol néha, fizess nagylelkűséggel; ha gyöngédséget kapsz, add vissza, érzelgés nélkül, gyöngédséggel, amit kaptál; ha szenvedéllyel találkozol, válaszolj feltétlen szenvedélyességgel. De soha, egyetlen pillanatra ne feledd, hogy minden érzelmes találkozás alján a meztelen önzés és hiúság parázslik.



Parázson fekszik, aki egy nő ágyában fekszik. Bőrét odaégetheti; emberi rangját és becsületét meg kell mentenie. Figyelj és harcolj. Ellenfelek állanak körül, hajzatukban tollakkal, arcukon festékkel, mint a vad harcosok."



Látni fogod, hogy a mai törvények mellett egy Férfinak gyakorlatilag nem is lehet saját gyereke, csak egy nőnek. Az elvált nők ezeket a gyereket az "őket elhagyó" apjuk ellen hangolják annak ellenére, hogy a válóperek 80%-át a világon mindenütt a nők kezdeményezik. Ezen nem kell csodálkoznod, a társadalom, amiben élünk, anyagilag érdekeltté tette a nőket a válásban.



Így aztán nem is nagyon lepődhetünk azon, hogy manapság ők igazából nem jól házasodni szeretnének, hanem sokkal inkább jól akarnak majd válni. Nem társra vagy férjalapanyagra van szükségük, hanem olyan valakire, akitől jobban megéri megéri elválni. A te feladatod emiatt az, hogy minimalizáld a válás során téged ért veszteségeket.



A mai nők, akiket a feminista propaganda gépezet a hetvenes évek óta sikerrel hangolnak a Férfiak ellen, alig várják már, hogy végre meg tudják mutatni valamelyikünknek, hogy mekkora hatalmuk van a Férfiak felett. Mert akármennyit is hablatyolnak a nem létező patriarchális elnyomásról, mi bizony egy gynocentrikus világban, nőuralom alatt élünk. A patriarchizmust pontosan ennek a nőuralomnak a leplezésére találták ki. Azt terjesztik, hogy mi nyomjuk el őket, és közben így uralkodnak felettünk.



Az egész feminizmus a kormányok és a multinacionális cégek bulija, ahol a feministák csak a hasznos idióta szerepét töltik be. A mindenkori rezsimnek és a multinacionális cégeknek azért éri meg a feministákat pénzelni, mert a feminista tevékenység hatására széthulló családok többet fogyasztanak, mint ha együtt maradtak volna. A széthullott családokban élő embereket pedig egyszerűbb kontrollálni. Ilyen egyszerű az egész.



Ezért olvashatsz nap mint nap arról, hogy már minden ötödik nőt bántalmaznak a Férfiak, ezért hazudoznak folyamatosan a nem létező üvegplafonról, ami megakadályozza őket abban, hogy magasabb pozíciót érjenek el a munka frontján, és ezért terjedt el a világ minden pontján az a hazugság, hogy egy nő egy ugyanabban a pozícióban dolgozó Férfi fizetésének csak a 70%-át kapja. Az egész arról szól, hogy a nők gyűlöljenek minket.



Annak ellenére, hogy a net tele van ezen hazugságok cáfolataival, kérdezd csak ezekről bármelyik nőt a környezetedben. Mind egyet fog érteni abban, hogy a Férfiak évezredek óta elnyomják őket. Hogy miattunk nem tudnak karriert csinálni. Hogy bántalmazzuk őket. Nem mondják, de alig várják az alkalmat, hogy revansot vegyenek a vélt sérelmeikért.



Göbbels óta tudjuk, hogy az emberek a legszemenszedettebb hazugságot is elhiszik, ha eleget ismétlik nekik. A nők készségesen elhiszik ezeket az égbekiálltó hazugságokat, mert nehezebb és főleg kényelmetlenebb lenne belátniuk azt, hogy személyes kudarcaik oka saját tehetségtelenségükben keresendő.



Amikor a patriarchizmust emlegetik, akkor magáról a Civilizációról beszélnek. A Civilizáció, amit mi Férfiak a két kezünkkel hoztunk létre, tulajdonképpen azért, hogy hozzáférhessünk a nők vaginájához.



A világ összes épülete azért épült, a világ összes találmánya azért készült el, mert mi Férfiak egy nőnek akartunk imponálni vele. Ha nem lettek volna Férfiak, a nők még mindig barlangban élnének. Légy büszke ezért arra, hogy Férfi vagy!



Egy húszas éveiben járó fiatalembertől nem lehet elvárni, hogy a MGTOW életformát válassza, ahhoz túlságosan tombolnak még bennetek a hormonok. Ezért mondják, hogy a MGTOW életforma az idősebb Férfiak sportja.



A MGTOW filozófiát azonban minden Férfinak magáévá kell tennie, aki el akarja kerülni, hogy egy nő a rabszolgájává tegye. Ha megszületne benned a tartós kapcsolat vagy a házasság iránti vágy, azt javaslom, mérlegeld alaposan, hogy mit kaphatsz a rabszolga sorsért cserébe.



Az én nagyapámnak még olyan nő jutott, aki simán levágott egy-két tyúkot akár a saját konyhájában is egy rendes vasárnapi ebéd kedvéért. Én még láthattam a nagymamámat, ahogy a csirkéket szakszerűen kivérezteti, majd megkopasztja. Egész nap dolgozott azért, hogy a család hétvégén egy jót ehessen.



Az anyámnak erre már nem volt szüksége. Ő már a piacon akkoriban megjelent bontott csirke háziasszonya volt, és csak pár órát akart a konyhában tölteni. Az ő vasárnapi ebédje persze már nem volt olyan, mint egykor a nagyinál. Szép lassan megszoktuk ezt is.



A mai lányokat nem kell bemutatni neked. Tudjuk mindketten, hogy sokuknak még egy rendes szendvics elkészítése is kihívást jelent. Képzeld el, hogy beköszönt a várva várt Zombie Apokalipszis. Nem ettetek napok óta, és te valahonnan szerzel egy élő tyúkot. Mit kezdene vele egy mai nő? Ha rajtuk múlna, mindketten éhen vesznétek. Tanulj meg tehát főzni, mert ők már nem fognak. Nincs kitől.



A Férfiak által feltalált mosógép, porszívó, mikrohullámú sütő és a többi, a háztartás vezetését megkönnyítő találmány oda vezetett, hogy a háztartási munka mára nem jelent többet heti néhány órás elfoglaltságnál. Ez felszabadította, de egyben feleslegessé is tette a nőt.



Számukra ennyivel kevesebb kötelességet jelent a család, tőlünk Férfiaktól viszont a mai napig elvárják, hogy fizetésünk nagy részét "hazaaadjuk". Sőt, azt is, hogy a házimunkából is kivegyük részüket.



A közvélekedést olyan cikkekkel formálják, amelyek azt állítják, hogy tovább élnek azok a Férfiak, akik mosogatnak vagy takarítanak. Ha pedig erre egy Férfi nem képes, vagy csak rájuk unt a rabszolgatartó feleség, akkor joggal vannak kipenderítve a közösen szerzett ingatlanból, és nem láthatják többet a gyermekeiket.



Ezért mondom azt neked, Marci, hogy ha nagyon akarsz házasodni, vagy gyereket szeretnél, mindenképpen várj negyven éves korodig. Addigra már lesz vagyonod, amit egy házassági szerződéssel meg tudsz védeni attól, hogy egy nő válással azt tőled elorozza. Addigra már lesz kellő tapasztalatod abban, hogy kiszúrd a feministákat, golddigereket és az anyának alkalmatlanokat.



Negyven évesen még bőven jó leszel az akkori huszonéves csajoknál. Akkor te lehetsz végre az a tehetős seggfej, aki a fellépésével, és persze az egzisztenciája jelentette BIZTONSÁG révén elcsaklizza őket a korosztályukba tartozó fiúk elől.



Várd ki türelmesen ezt a pillanatot! Az is lehet, hogy nem lesz kedved megnősülni, ahogy a tudós Nikola Tesla-nak sem jött meg ehhez a kedve soha.



Nagyon helyesen mondta a minap a "herevasalós" Berki Krisztián, hogy a nő csak egy eszköz, ami arra szolgál, hogy gyereked lehessen. A mai nőket szülőcsatornává degradálta a feminizmus.



Ne hagyd, hogy a hollywood-i propaganda filmek segítségével elhitessék veled, hogy lehet rájuk bármi másban is számítani. Egy pillanatig se bízz egy nő szerelmében. Majd szép lassan a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy az életben vívott harcaid során csak és kizárólag a Férfi barátaidra számíthasz.



A jó hír az, hogy rájuk viszont egy életen keresztül. A nőktől meg ne várj többet, mint hogy szülni tudnak neked egy-két-három gyereket és soha ne feledd, hogy mind ugrásra készen áll arra, hogy téged is meghurcoljanak és kifosszanak egy válóper során.



Eszedbe ne jusson azonban egy harminc feletti nővel gyerekcsinálásba fogni, ha csak nem vagy kész milliókat eltapsolni egy meddőségi központban annak érdekében, hogy termőre fordítsd egy ilyen korú nő már leállófélben levő méhét és petefészkeit.



Ha egészséges utódot akarsz, akkor mindenképp válassz olyan fiatal nőt, amilyet csak tudsz. A fiatal nők pontosan ugyanannyiba kerülnek a szexháziállat kereskedésben, mint az idősebb nők. Válaszd ezért a fiatalt! Belőle hosszú évek munkájával talán még tudsz olyan nőt nevelni, aki egy életen keresztül kitart melletted, bár erre már manapság is egyre kevesebb példát találunk.



A házassági szerződéshez minden körülmények között ragaszkodj. Ez lesz az egyetlen biztosítékod arra, hogy anyagi érdekből ne tudjon tőled lelépni a feleséged. Arra kell csak ügyelned, hogy mindent, amire az életed során szükséged lehet, a házasságkötés előtt szerezd meg. Az esküvő után már ne vegyél se ingatlant, se nagyobb értékű vagyontárgyat, ha csak nem bánod, hogy egy válás során elbukod azokat.



Ha aláírta a szerződést, akkor a válás után anya mehet szépen vissza a balettba táncolni.Rögtön az elején el kell, hogy keserítselek: Amíg huszonéves vagy, szinte mindig csak szopni fogsz. A korodbeli lányok sorozatosan vissza fognak utasítani, te pedig eleinte nem fogod érteni, hogy miért választanak mindig inkább valami seggfejet helyetted, amikor pedig Te olyan őszintén szerelmes vagy beléjük. Ha eddig nem jöttél volna rá, akkor most elmondom, hogy a nők nem úgy szerelmesek, mint ahogy mi Férfiak vagyunk.



A nők a "szerelmükért" cserébe mindig elvárnak tőlünk valamit. Ez lehet csak annyi, hogy szórakoztassuk őket, vagy lehet maga a szex is, de nagy részük bizony azt nézi, hogy a rendelkezésedre bocsátott vaginájért cserébe milyen anyagi természetű előnyre tud szert tenni. Ezért van az, hogy a világirodalom nem ismer olyan szerelmes verset, amit egy nő egy Férfihoz írt volna, csak olyat, amit nőhöz. Szappho munkássága és irodalmi jelentősége egyaránt azt bizonytja, hogy minden nő alapjában véve leszbikusnak születik, a heteroszexualitást pedig csak az anyagi természetű előnyökért cserébe űzik. Mivel a húszas éveidben a pénznek híján vagy, ezért nem leszel túl sikeres a velük való próbálkozások során.



Az édesanyád volt az első nő, aki elkezdett felkészíteni a rabszolga szerepre. Emlékszel, amikor azt magyarázta neked kisfiúként, hogy a lányokat védelmezned kell, hogy lovagiasnak kell lenned? Ezt a munkát folytatta az óvónénid, meg az összes tanárod, akik szinte kivétel nélkül mind nők voltak. A pedagógus pálya elnőiesedése miatt az iskolában te már nem találkoztál szinte egy Férfi nevelővel se, és ha édesapád téged is "elhagyott", vagy nincs vele szoros kapcsolatod, akkor a most következő őszinte gondolatok akár sokkolhatnak is.



Ha megfogadod a tanácsaimat, akkor a húszas éveid alatt csak a tanulmányaidra koncentrálsz. Arra, hogy ha munkába állsz, minél magasabb jövedelemre tehess szert. Használd ezt az időszakot arra, hogy felkészíted magad az Élet jelentette harcra.



Tanulj, képezd magad, olvasgasd például Esther Vilar: Az idomított Férfi című, 1979-ben megjelent könyvét, ahogy én is tettem ezt Te korodban. Az írőnő és műve hitelességéről elég csak annyit tudnod, hogy a megjelenésekor rendezett tévés beszélgetésen Alice Schwarzer, a német EMMA feminista magazin főszerkesztőnője lenácizta a szerzőt, annak ellenére, hogy Esther Vilar maga is zsidó. Végül több életveszélyes fenyegetés és sajtótámadás után választott hazája elhagyására kényszerítették. Az, hogy belőlem nem lett hajléktalan, csak neki köszönhető.



Tudom, hogy van barátnőd, és azt is, hogy jól érzed magad vele. Ez a Te döntésed, amit tisztelnem kell. Szeretném azonban felhívni a figyelmedet arra, hogy mit veszítesz egy állandó kapcsolattal. A tartós kapcsolat lustává tesz, és nem lesz lehetőséged megszerezni a csajozás terén azokat a nélkülözhetetlen tapasztalatokat, amikre később, amikor már elkezd feléd leejteni a pálya, nagy szükséged lesz. A tartós kapcsolat csak a barátnődnek kedvező, hogy szépen kialakítsa azokat a módszereit, aminek segítségével odaadó rabszolgát tud csinálni a leendő férjéből.



Sokkal jobban teszed, ha húszas éveidet szingliként töltöd. Megteheted azért, mert a mai lányok sokkal nagyobb ribancok, mint az én időmben voltak. Ezeknek már nem kell annyit kuncsorogni a punciért.



Megteheted ezt azért is, mert manapság az egyedüllét már nem akkora szenvedés, mint az volt akár húsz évvel ezelőtt is. Igen, a pornóra gondolok, használd egészéggel, és örülj annak, hogy neked már nem kell olyan megalázó kalandokba bocsátkoznod, mint nekünk kellett annak idején, amikor ez a nagyszerű vívmány még nem volt így elterjedve.



Randizz tehát minél több lánnyal, és gyűjtsd a tapasztalatokat. Rengeteg kudarc fog ugyan érni, de ez soha ne szegje kedvedet. Legalább annyi puncit fogsz szingliként is látni, mint ha belemennél egy állandó kapcsolatba. A húszas éveid alatt eszedbe ne jusson megnősülni. Várj csak türelmesen és figyelj, mi történik azokkal, akik nem olvasták ezt a cikket. Mindig legyen nálad óvszer!



A harmincas éveidben már kicsivel jobb lesz a helyezet. Ennek a korszakodnak alapvető élménye lesz, amikor a tízéves érettségi találkozódon megdöbbenten veszed észre, hogy az osztály legjobb nőjéből, akiért mindenki odavolt, egy évtized alatt kövérkés néni lett, aki csak a gyerekei képeit tudja majd mutogatni, míg te még mindig pont úgy nézel ki, mint amikor még a gimi padját koptattad.



A nők azonban most sem a külsőd vagy a személyiséged miatt fogják egyre inkább keresni a társaságodat, hanem azért, mert addigra már valószínüleg elértél valamit. Lesz egzisztenciád, így alkalmas tekintenek arra, hogy valamelyikük odaadó rabszolgájává válj.



Ne feledd azonban sohasem, hogy ők kábé úgy szerelmesek beléd, ahogy te szereted azt a céget, akitől fizetést kapsz. Bármikor készek elhagyni, ha egy jobb ajánlatot kapnak. Kezeld őket ennek megfelelően és felejtsd el azt a sok butaságot, amit a szirupos hollywood-i történetekben próbálnak eladni neked.



Várd meg szépen, hogy a barátaid közül néhányan megnősüljenek. Keresd őket fel egy fél évvel az esküvő után és beszélgess el velük. Mind, kivétel nélkül mind arról fog beszámolni, hogy a feleségén hirtelen megjelentek az "elsárkányosodás" jelei. A nejük ugyanis mindent meg fog tenni azért, hogy az egész életüket az ellenőrzése alá vonja.



Figyelj jól és tanulj abból, amikor arról mesélnek, hogyan alakultak át egyik napról a másikra egy pénzkiadó bankautomatává, akinek minden percével el kell számolnia. Nézd meg, ahogy szomorú szemmel lemondják a következő baráti sörözést vagy a közös meccsnézést, mert a feleségüktől erre nem kaptak engedélyt. Gondolkozz.



Az első sárkányfej már akkor előbújik, amikor a nő már biztonságban érzi magát és kezdi megszilárdítani a hatalmát. Ekkor kezdi el visszamenőleg (!) leszólni a barátaidat, a szokásaidat, elkezd téged feladatokkal ellátni, bírálni, számonkér dolgokat, beszámoltat, elszámoltat - kezd téged formálni a maga képére és igénye szerint. Ha nem kapsz észbe, nem húzod meg határozottan a határokat örökre papucs maradsz.



Ha van eszed, te házasság helyett inkább élvezed az életed. Építed a karriered, a munkádra koncentrálsz, sportolsz és közben tovább gyakorolsz az irántad egyre nagyobb érdeklődést mutató nőkön. A csajozás évről évre jobban fog menni, mert a korodbeli nők egyre kétségbeesettebben próbálkoznak majd azzal, hogy férjhez menjenek.



Ha jól játszol, akkor ezt ki tudod majd használni, és végre olyan nőket is megdughatsz, akik eddig keresztülnéztek rajtad. Jó eséllyel ekkor már találkozni fogsz a környezetedben olyan Férfiakkal, akik nem olvasták ezt a cikket, és megnősültek huszonévesen. Aztán egy szép napon az imádott feleségük egy mozdulattal áthúzta őket a válás jelentette húsdarálón.



Beszélj velük is, hallgasd őket végig és tanulj mások hibájából. El fogják mondani, hogy esélyük sem volt a bontóper során, hogy a bírőnő (és MINDIG birőnő van, aki maga is elvált) mennyire nem vette figyelembe az érvelésüket, hogy a volt feleségük mikkel nem volt képes megvádolni őket. Tudd meg, hogy milyen mértékű tartásdíj fizetésére kötelezték őket, és hogy ennek fejében vagy inkább ennek ellenére milyen ritkán láthatják a saját gyereküket.



Márai Sándor következő gondolatit úgy olvasd, hogy ezeket még 1943-ban írta, amikor még se híre, se hamva nem volt a feminizmus úgynevezet harmadik hullámának, azaz a nemek harca nem volt volt átítatva az emberiség történet legkártékányabb ideológiájával.



"A nő és a férfi párharcát soha ne lássad másként, mint reménytelen harcot, melyet a legkegyetlenebb önzés és a féktelen hiúság fűtenek. A megvesztegető pillanatok, a szelídebb élethelyzetek, az alkalmi ellágyulások ne feledtessék soha, mikor nővel állasz szemközt, hogy harcos vagy, kinek bőrét, életét akarja az ellenfél. Harcolj lovagiasan, de harcolj.



Ha nagylelkűséggel találkozol néha, fizess nagylelkűséggel; ha gyöngédséget kapsz, add vissza, érzelgés nélkül, gyöngédséggel, amit kaptál; ha szenvedéllyel találkozol, válaszolj feltétlen szenvedélyességgel. De soha, egyetlen pillanatra ne feledd, hogy minden érzelmes találkozás alján a meztelen önzés és hiúság parázslik.



Parázson fekszik, aki egy nő ágyában fekszik. Bőrét odaégetheti; emberi rangját és becsületét meg kell mentenie. Figyelj és harcolj. Ellenfelek állanak körül, hajzatukban tollakkal, arcukon festékkel, mint a vad harcosok."



Látni fogod, hogy a mai törvények mellett egy Férfinak gyakorlatilag nem is lehet saját gyereke, csak egy nőnek. Az elvált nők ezeket a gyereket az "őket elhagyó" apjuk ellen hangolják annak ellenére, hogy a válóperek 80%-át a világon mindenütt a nők kezdeményezik. Ezen nem kell csodálkoznod, a társadalom, amiben élünk, anyagilag érdekeltté tette a nőket a válásban.



Így aztán nem is nagyon lepődhetünk azon, hogy manapság ők igazából nem jól házasodni szeretnének, hanem sokkal inkább jól akarnak majd válni. Nem társra vagy férjalapanyagra van szükségük, hanem olyan valakire, akitől jobban megéri megéri elválni. A te feladatod emiatt az, hogy minimalizáld a válás során téged ért veszteségeket.



A mai nők, akiket a feminista propaganda gépezet a hetvenes évek óta sikerrel hangolnak a Férfiak ellen, alig várják már, hogy végre meg tudják mutatni valamelyikünknek, hogy mekkora hatalmuk van a Férfiak felett. Mert akármennyit is hablatyolnak a nem létező patriarchális elnyomásról, mi bizony egy gynocentrikus világban, nőuralom alatt élünk. A patriarchizmust pontosan ennek a nőuralomnak a leplezésére találták ki. Azt terjesztik, hogy mi nyomjuk el őket, és közben így uralkodnak felettünk.



Az egész feminizmus a kormányok és a multinacionális cégek bulija, ahol a feministák csak a hasznos idióta szerepét töltik be. A mindenkori rezsimnek és a multinacionális cégeknek azért éri meg a feministákat pénzelni, mert a feminista tevékenység hatására széthulló családok többet fogyasztanak, mint ha együtt maradtak volna. A széthullott családokban élő embereket pedig egyszerűbb kontrollálni. Ilyen egyszerű az egész.



Ezért olvashatsz nap mint nap arról, hogy már minden ötödik nőt bántalmaznak a Férfiak, ezért hazudoznak folyamatosan a nem létező üvegplafonról, ami megakadályozza őket abban, hogy magasabb pozíciót érjenek el a munka frontján, és ezért terjedt el a világ minden pontján az a hazugság, hogy egy nő egy ugyanabban a pozícióban dolgozó Férfi fizetésének csak a 70%-át kapja. Az egész arról szól, hogy a nők gyűlöljenek minket.



Annak ellenére, hogy a net tele van ezen hazugságok cáfolataival, kérdezd csak ezekről bármelyik nőt a környezetedben. Mind egyet fog érteni abban, hogy a Férfiak évezredek óta elnyomják őket. Hogy miattunk nem tudnak karriert csinálni. Hogy bántalmazzuk őket. Nem mondják, de alig várják az alkalmat, hogy revansot vegyenek a vélt sérelmeikért.



Göbbels óta tudjuk, hogy az emberek a legszemenszedettebb hazugságot is elhiszik, ha eleget ismétlik nekik. A nők készségesen elhiszik ezeket az égbekiálltó hazugságokat, mert nehezebb és főleg kényelmetlenebb lenne belátniuk azt, hogy személyes kudarcaik oka saját tehetségtelenségükben keresendő.



Amikor a patriarchizmust emlegetik, akkor magáról a Civilizációról beszélnek. A Civilizáció, amit mi Férfiak a két kezünkkel hoztunk létre, tulajdonképpen azért, hogy hozzáférhessünk a nők vaginájához.



A világ összes épülete azért épült, a világ összes találmánya azért készült el, mert mi Férfiak egy nőnek akartunk imponálni vele. Ha nem lettek volna Férfiak, a nők még mindig barlangban élnének. Légy büszke ezért arra, hogy Férfi vagy!



Egy húszas éveiben járó fiatalembertől nem lehet elvárni, hogy a MGTOW életformát válassza, ahhoz túlságosan tombolnak még bennetek a hormonok. Ezért mondják, hogy a MGTOW életforma az idősebb Férfiak sportja.



A MGTOW filozófiát azonban minden Férfinak magáévá kell tennie, aki el akarja kerülni, hogy egy nő a rabszolgájává tegye. Ha megszületne benned a tartós kapcsolat vagy a házasság iránti vágy, azt javaslom, mérlegeld alaposan, hogy mit kaphatsz a rabszolga sorsért cserébe.



Az én nagyapámnak még olyan nő jutott, aki simán levágott egy-két tyúkot akár a saját konyhájában is egy rendes vasárnapi ebéd kedvéért. Én még láthattam a nagymamámat, ahogy a csirkéket szakszerűen kivérezteti, majd megkopasztja. Egész nap dolgozott azért, hogy a család hétvégén egy jót ehessen.



Az anyámnak erre már nem volt szüksége. Ő már a piacon akkoriban megjelent bontott csirke háziasszonya volt, és csak pár órát akart a konyhában tölteni. Az ő vasárnapi ebédje persze már nem volt olyan, mint egykor a nagyinál. Szép lassan megszoktuk ezt is.



A mai lányokat nem kell bemutatni neked. Tudjuk mindketten, hogy sokuknak még egy rendes szendvics elkészítése is kihívást jelent. Képzeld el, hogy beköszönt a várva várt Zombie Apokalipszis. Nem ettetek napok óta, és te valahonnan szerzel egy élő tyúkot. Mit kezdene vele egy mai nő? Ha rajtuk múlna, mindketten éhen vesznétek. Tanulj meg tehát főzni, mert ők már nem fognak. Nincs kitől.



A Férfiak által feltalált mosógép, porszívó, mikrohullámú sütő és a többi, a háztartás vezetését megkönnyítő találmány oda vezetett, hogy a háztartási munka mára nem jelent többet heti néhány órás elfoglaltságnál. Ez felszabadította, de egyben feleslegessé is tette a nőt.



Számukra ennyivel kevesebb kötelességet jelent a család, tőlünk Férfiaktól viszont a mai napig elvárják, hogy fizetésünk nagy részét "hazaaadjuk". Sőt, azt is, hogy a házimunkából is kivegyük részüket.



A közvélekedést olyan cikkekkel formálják, amelyek azt állítják, hogy tovább élnek azok a Férfiak, akik mosogatnak vagy takarítanak. Ha pedig erre egy Férfi nem képes, vagy csak rájuk unt a rabszolgatartó feleség, akkor joggal vannak kipenderítve a közösen szerzett ingatlanból, és nem láthatják többet a gyermekeiket.



Ezért mondom azt neked, Marci, hogy ha nagyon akarsz házasodni, vagy gyereket szeretnél, mindenképpen várj negyven éves korodig. Addigra már lesz vagyonod, amit egy házassági szerződéssel meg tudsz védeni attól, hogy egy nő válással azt tőled elorozza. Addigra már lesz kellő tapasztalatod abban, hogy kiszúrd a feministákat, golddigereket és az anyának alkalmatlanokat.



Negyven évesen még bőven jó leszel az akkori huszonéves csajoknál. Akkor te lehetsz végre az a tehetős seggfej, aki a fellépésével, és persze az egzisztenciája jelentette BIZTONSÁG révén elcsaklizza őket a korosztályukba tartozó fiúk elől.



Várd ki türelmesen ezt a pillanatot! Az is lehet, hogy nem lesz kedved megnősülni, ahogy a tudós Nikola Tesla-nak sem jött meg ehhez a kedve soha.



Nagyon helyesen mondta a minap a "herevasalós" Berki Krisztián, hogy a nő csak egy eszköz, ami arra szolgál, hogy gyereked lehessen. A mai nőket szülőcsatornává degradálta a feminizmus.



Ne hagyd, hogy a hollywood-i propaganda filmek segítségével elhitessék veled, hogy lehet rájuk bármi másban is számítani. Egy pillanatig se bízz egy nő szerelmében. Majd szép lassan a saját bőrödön fogod tapasztalni, hogy az életben vívott harcaid során csak és kizárólag a Férfi barátaidra számíthasz.



A jó hír az, hogy rájuk viszont egy életen keresztül. A nőktől meg ne várj többet, mint hogy szülni tudnak neked egy-két-három gyereket és soha ne feledd, hogy mind ugrásra készen áll arra, hogy téged is meghurcoljanak és kifosszanak egy válóper során.



Eszedbe ne jusson azonban egy harminc feletti nővel gyerekcsinálásba fogni, ha csak nem vagy kész milliókat eltapsolni egy meddőségi központban annak érdekében, hogy termőre fordítsd egy ilyen korú nő már leállófélben levő méhét és petefészkeit.



Ha egészséges utódot akarsz, akkor mindenképp válassz olyan fiatal nőt, amilyet csak tudsz. A fiatal nők pontosan ugyanannyiba kerülnek a szexháziállat kereskedésben, mint az idősebb nők. Válaszd ezért a fiatalt! Belőle hosszú évek munkájával talán még tudsz olyan nőt nevelni, aki egy életen keresztül kitart melletted, bár erre már manapság is egyre kevesebb példát találunk.



A házassági szerződéshez minden körülmények között ragaszkodj. Ez lesz az egyetlen biztosítékod arra, hogy anyagi érdekből ne tudjon tőled lelépni a feleséged. Arra kell csak ügyelned, hogy mindent, amire az életed során szükséged lehet, a házasságkötés előtt szerezd meg. Az esküvő után már ne vegyél se ingatlant, se nagyobb értékű vagyontárgyat, ha csak nem bánod, hogy egy válás során elbukod azokat.



Ha aláírta a szerződést, akkor a válás után anya mehet szépen vissza a balettba táncolni.


Még egyetlen Férfi sem bánta meg azt, ha a házasság első néhány évében bérelt ingatlanban lakik a család. Így ha mégis alkalmatlannak bizonyul az asszony a feladatára, minimalizáni tudod a válás jelentette anyagi veszteségeidet. A gyerekről persze válás esetén így is le kell mondanod, de legalább te nem mész a híd alá, mint sok Férfitársunk, akiket az asszony két műanyagszatyorral tett ki a közös ingatlanból.



Végül van még egy másik fontos könyv, amit még szeretnék a figyelmedbe szeretnék ajánlani. Egy Chinweizu művésznevű nigériai újságíró, költő és egyetemi tanár írta és az a címe, hogy The Anatomy of Female Power. Egyszer jelenhetett csak meg Nigériában 1990-ben, aztán természetesen azonnal betiltották. A nehezen fellelhető példányaiért 300-400 dollárt kérnek el, de szerencsére egy Férfi társunk beszkennelte és felrakta a netre.



Chinweizu szerint az lenne a megoldás, ha a Férfiak megszereznék a konyha és a bölcső feletti irányítást.



A nők ugyanis csak azért vállalják, hogy gondoskodnak az ellátásunkról, mert az élelem megvonásával csinálhatnak a legegyszerűbben rabszolgát belőlünk. Kérdezd csak meg házas ismerőseidet, hányszor fordult elő már velük, hogy egy fárasztó, munkával töltött nap után a feleségük nem várta meleg vacsorával őket. Így fegyelmezik a feleségek a rabszolgáikat, nem véletlenül "Drágám, hol a vacsorám?" a címe a Tilos Rádió egyik feminista műsorának.



Chinweizu másik megfontolandó gondolata az, hogy nekünk Férfiaknak kell kézbe vennünk gyermekeink, különösen a fiúk nevelését. Akadályozzuk meg, hogy az anyjuk belőlük is engedelmes rabszolgát neveljen. Erre mondta Berki professzor, hogy a saját anyánkban sem bízhatunk meg. Nem szabad engednünk, hogy a fiaink felkészületlenül lépjenek a házasság kötelékébe.



A lovagiasságot örökre elfelejthetjük, mert ezek a mai nők már akkor sem érdemlik meg, hogy kinyissunk előttük egy ajtót, vagy a tömegközlekedési eszközökön átadjuk nekik a helyünket, ha történetesen éppen terhesek vagy nagyon öregek. Hagyjuk csak bátran, hogy maguk vigyék fel a zongorát meg a kétajtós szekrényt a nyolcadik emeletre. Egyék meg szépen a tortát, amit a feminista propaganda hatása alatt nekünk sütöttek.



Tennünk kell azért, hogy a családjogi törvényt meg tudjuk változtatni, mert magától az soha nem fog megváltozni. Ha mi Férfiak nem emeljük fel szavunkat az ellen, hogy egy nő rabszolgasorsba kényszerithessen, majd kisemmizzen minket pusztán azért, mert nem tudtunk uralkodni a fajfenntartási ösztönünkön, akkor a helyzetünk soha nem fog változni.



Ha azt szeretnénk, hogy megszűnjön a Férfiholokauszt, a 99%-ban a Férfiakat érintő hajléktalanság, akkor küzdenünk kell azért, hogy a következő generáció Férfiait ne lehessen egy válás során kisemmizni. Mert a jelenlegi családjogi törvény rossz, ezt immár mindannyian beláthatjuk.



A nők manapság már 7-8 évvel tovább élnek, mint az ugyanakkor született Férfiak. Biológia, mondják. Elfeledkeznek arról a tényről, hogy ez a szám a második világháború utáni Németországban még csak 5 év volt. Hitler uralma alatt, az úgynevezett vészkorszakban pedig csak 3 év volt a különbség.



Elgondolkodtató.



Vajon biológia oka lenne ennek, vagy csak a patriarchizmusnak van ilyen kedvező hatása a nők élettartamára? Vegyétek már észre, hogy háború folyik a Férfiak ellen. Ahogy az egész világon, úgy itt nálunk is. Most már nem mondhatjátok, hogy erről senki nem szólt nektek. Ébresztő!



Kedves Olvasó! Ha szorult Önbe egy csepp is a híres Férfiszolidarításból, akkor ezt a cikket Ön MOST lájkolja, és elküldi az összes olyan ismerősének, akiről úgy gondolja, hogy szüksége lehet rá!

diszkrimináció :)

#833602 banyaiz Előzmény: #833476

Jó példa erre Usa demokráciaexport É-Afrikában Líbia, Egyiptom, vagy Közel-Keleten Szíria. Mi is következett belőle milyen folyamatok mondjuk Líbiában Kadhafi után. Illetve egyáltalán a demokrácia exportjára történt kísérlet vagy inkább különféle imperialista szempontok voltak francia cégek gazdasági érdekei pl.

Vagy nagyon érdekes eset pl ebből a szempontból EU-Orbán cicaharc. Ahol egy tagország feszegeti a határokat , és akkor honnan nem demokrácia amit csinál és miért, és főleg mit tegyen ellene az EU. Ha tesz valamit annak mik a következményei.

Komoly ideológiai kérdések ezek, és tele gyakorlati problémákkal. Van e egyalátalán hatalma ahhoz az EU-nak rákényszerítse az akaratát, és az mivel járna ha ezt megteszi. Húz egy gyakorlatai határvonalat az elméleti okoskodások után, és azon belül még demokrácia azon túl büntetendő diktatúra. Mindezt hogyan tegye és milyen következményekkel járna. Illetve milyen következményekkel jár ha nem teszi :)

Bizony nagyon komoly dolgok zajlanak a szemünk előtt a sok lebutított hír leple alatt, ha valaki fogékony az ilyesmire.

diszkrimináció :)

#833601 banyaiz Előzmény: #833476

férfi -női ügyre ugyanez a folyamat. Férfiak elnyomják a nőket , női egyenjogúsági törekvések, egyenlőség, nők nyomják el a férfiakat, egyszemélyi női diktátor aki mindenkit elnyom.

Így futna végig ez a folyamat. :) A végén elérünk Merle: Védett férfiakhoz. :)

Ilyen ez a dialektika. Elnyomókból elnyomottak és fordítva. Nehéz ezeket a folyamatokat egyensúlyban tartani. Elérni az ideális egyensúlyi állapotot és azt megtartani.

Erre lennének a fékek , ellensúlyok , demokrácia stb de vannak gyerekbetegségei ezeknek a dolgoknak, korlátozott a hatásuk.

Kínában is éppen egy népi demokratikus diktatúra van ahol az örökös mandátumot kapott elnök a politikai ellenfeleivel megtöltötte a börtönöket , kevés a börtön már. Saját párton belüli ellenfeleivel. Miközben a fékek ellensúlyok - demokratikus világ nagy vezetője USA ezzel a kínai vezetővel egyezkedik, tárgyal és még véletlenül se hozná szóba Tibetet pl nehogy a kedves vezető megharagudjon. Szóval ingatag ez a fék ellensúly buli ha nincs mögötte valódi hatalom ami rá is kényszeríti a betartására a renitenskedőket. Viszont ha már kényszeríti akkor a saját elveit szegi meg. Elnyomja, hogy a saját értékítélete szerint jót tegyen vele. Amivel a saját értékeit megszegi, és akkor abból mi következik. Ezek ördögi körök valahol.

diszkrimináció :)

#833600 banyaiz Előzmény: #833476

Elárult forradalmat olvasd el az Állatfarm után közvetlenül . Mindkettő a diktatúra kiépülését mutatja be hogyan lesz a mindenki egyenlőből vannak az egyenlőbbek és a legnagyobb disznó a végén . :) Az idealizmusból mi lesz a gyakorlatban.

Többség az nem feltétlenül db számban jelent többséget. Hatalom átvételétől a totális diktatúráig a folyamat általában a többségből teljes kisebbségbe de az a kisebbség uralkodik.

Sztálini rendszer amiről Orwell az Állatfarmot , 1984-et írta . Az a komisszár pl akihez az egyén szintjén eljut a parancs és végrehajtja mint a hatalom eszköze , lehet másnap éppen az áldozata. Ő elnyomó, vagy elnyomott, többség , vagy kisebbség?

Sztálinnak egy kedvenc eszköze volt mindenkit félelemben tartson azzal is aki egyik nap hóhér az másik nap áldozat. Erről pl Jagoda , Jezsov , Berija ebben a sorrendben is sokat tudna mesélni a túlvilágról. :) Cseka-NKVD vezetők ugye Jagoda megölésére az utódja Jezsov adott parancsot Sztálin utasítására Blohinnak . Aztán a történelem tréfája Jezsovot éppen ugyanez a Blohin lőtte le később és jött utódja Berija. Sztálin halálában bizonyos elméletek szerint Berijának is szerepe volt . Annyira, hogy ő mérgezte meg patkányméreggel ami véralvadásgátlóként hatott olyan dózisban ami agyvérzéses tüneteket okozott . Igaz nem igaz nincs rá bizonyíték csak mendemondák.

Aztán Berijat halálra ítélték Hruscsovék is golyó , vagy kötél .

Na most mindebből az Állatfarm lakói a többség vagy a kisebbség diktatúráját érezték? Lehet, hogy az nkvd-s tiszt aki egyik nap elvitte őket mert renitenskedtek másnap áldozata lett a rezsimnek mert éppen őrá került a sor. Gondold el ha az államvédelem élén ilyen körforgás volt mi volt az egyszerű halandók között a végrehajtói szinten. :) Egyik nap még a visszavonuló katonákra lőtt a fronton . Saját katonákra másnap felakasztották mert ezt dobta ki a gép. Mint a rendszer kiszolgálóját ezzel jutalmazták. :) Milyen büntetés maradt akkor az "ellenségnek", a rendszer által elnyomottnak?

Az egész totális hatalom 1 kézben (mint többség) miközben a kiindulási pontja egy forradalom az elnyomás ellen , győz ez a forradalom és lépésről lépésre eljut idáig.

A francia forradalom mikor átment terrorba , a forradalom felfalja saját gyermekeit. Jakobinus terror lépései .

De napjainkban a saját országunkban is láthatsz ilyen folyamatokat. Mondjuk a fideszben nem hiszem túl jót tesz a karriernek ha valaki Orbán ellen politizálna. Nem jósolnék neki túl hosszú fideszes karriert. Nem lőnék agyon talán (még). Vannak ennek fokozatai . Ott a többség ezt akarja, vagy fél már mást akarni? Határeset. Így alakulnak ezek a dolgok.