Elvileg az SP-ben a "iv" hullámhoz elkészültek az a-b-c hullámok.
Elvileg az SP-ben a "iv" hullámhoz elkészültek az a-b-c hullámok.
A IV. hullám 3. subjának nem kellene hosszabbnak lennie az elsőnél?
Igen, de szerintem nem muszáj neki, hogy új alj legyen, lehet hogy feljebb áll meg kicsivel és háromszögezni kezd.
Ahogy USA-t ismerem, 17:35 után rájönnek, hogy jéééééé, nekünk esnünk kell és elkezdenek esni.
DAX-nak 10.178-10.207 vagy inkább 9.747-9.784 közé kell lemennie.
SP is a "iv" hullámban van, kell még neki egy "v" hullám.
1. Ha SP-ben megvolt az alj, akkor lesz visszateszt ergo DAX megy vele.
2. SP most visszatesztelheti a 2600-as szintet, és megy vissza ergo DAX megy vele. (Csak vigyázni a marginnal, pláne 3 napos szünet lesz)
3. Ha SP-ben még nem volt meg az alj, akkor csinál úljat ergo DAX megy vele.
4. DAX hetes HS még szerintem nem ért célt, de olyan nincs, hogy innen ne tesztelje a 10k-t egro DAX megy vissza.
Szóval én nem longolom jelenleg.
DAX +2.2 %
SP +0.61%
Most a DAX-nál akarják kivéreztetni a shortosokat.
én most nem akarok kukázni!
Stopot sem raktam a shortokra.
esnie kell!!!
szerintem egy nappal le vagyunk maradva USA-tól
Karácsonykor, amikor mi zárva voltunk USA esett.
Majd estünk mi és emelkedett USA.
Most emelkedésben értük behoztuk a hátrányunkat és ha esik az USA, akkor talán mi is.
Gyanús az USA. Az SP futures már 2 óraja ugyanazon a szinten van,
------------------------------------------------------------
1. mert USA még zárva
2. mert mi sem mozgunk
ez inkább csak oldalazás, USA Futurest nem hatotta meg.
Gyanús az USA. Az SP futures már 2 óraja ugyanazon a szinten van, miközben a DAX ezalatt emelkedett 50 pontot.
Lehet, hogy az amcsik húzták fel a DAX-ot, aztán nyitás után adni kezdik és venni az SP-t?
Lenthor, te hogy látod az SP-t?
Trump mondhatna valami szépet, megkoronázva az éves teljesítményét, hogy termeljenek már végre a shortjaim!
Egész jól működnek a csatornák, pont az alsó éléről rántották vissza pánikszerűen, nehogy letörjék. Onnan a nagy csati foghatná. Lehet marad ebben és ellavírozik a nagy alsó éléhez.
A nagy csati alsó élét ezer százalék, hogy megérinti.
Ott van a 3600-13600 38.2-es fiboja 9700-nál. Az jó lenne egy nagy 4. hullámnak.