Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#83523 Kissherceg Előzmény: #83509

azért aki tegnap 100felett shortot nyitott nem sok köze volt ellenálláshoz és támaszhoz sem... :)))

#83515 BudFox Előzmény: #83504

majd kipróbáljuk..és úgyis beszámolunk hogy mennyire sikeres...egyébként biztosan van brókeriroda ahol ezt csinálják..

#83509 Ricsi Előzmény: #83507

Támasz alatt adni, felette venni. Eléggé egyszerű szerintem:)

Most mennem kell, majd délután leszek.

#83508 Kissherceg Előzmény: #83507

most 0 pozi, csak a taktikámat magyarázom. Felveszek egy pozit és jó, akkor bővítem, ha kistoppolnak uccsó bővítés mínusz, de előtte lévők szép plusz. Ennyi sztm.

#83504 Ricsi Előzmény: #83497

Gyerekek!

Minden rosszmájúság nélkül mondom, ha ez ilyen egyszerű lenne, mindenki ezt csinálná. Senki nem menne a bányába dolgozni.

Én feladnék egy hirdetést, mindenkitől begyűjtenék 1-1 millát, és felezném a hasznot. Mert ha mindig nyerni lehet, ahogy ide írva vagyon, biztosan megkeresek havi 4%-ot millánként. Aki adta, a fele az övé, kap havi 2% kamatot, én meg a másik feléből vígan megélek, ha találtam mondjuk 50 ilyen embert.

Kicsit gondolkozzatok, kérlek titeket.

#83503 Kissherceg Előzmény: #83490

egész értelmetlen, amit csinálni fogtok, mert egy nagy nyerőtök nem lesz. Az, hogy kistoppoltak 100on meg idegesítő, de elég combos nyerő volt előtte... Ez van. Te módszeddel nincsen gyakorlatilag nagy nyerőd, max azt hiszed. Ezzel a szarral DTzni nem lehet KT játék miatt.

#83501 Hathor Előzmény: #83499

ahhoz képest jó sok pozit nyitsz egy nap :)

az ember sajnál, hogy a shortod emelkedik, közbe már azt mondod, hogy longban vagy már..

#83499 Kissherceg Előzmény: #83474

persze, hogy nem véletlenü stoppoltak ki :)) Mire longoljak? aljvadászat? eső trendben minek lutrizol :)

sose voltam DT-s... csak unalomból néha.

#83498 Hathor Előzmény: #83497

mi legalább egyről beszélünk..

ezen a heti oldalazásban mindkettőn keresel, akkor miért kell középen várakozni és várni a 800ra, amikor tegnap 150ig is lehetet keresni. Elég 15Kn venni adni ezen a szinten és naponta két pozit zársz nyerővel..

na én tényleg lezártam a témát inkább melózok

#83497 BudFox Előzmény: #83478

én már levezettem itthon papíron hogy két számlával hogyan lehet mindig nyerni :

A legfontosabb dolog ennél a módszernél , hogy a trend alján nem szabad már shortot nyitni, és az emelkedés tetején nem szabad már longot nyitni...ha ez sikerül, akkor oda vissza kereshetsz a hatival..méghozzá jó sokat.

Bár ehhez is nagy gyakorlat, meg tapasztalat kell hogy trend végén ne nyissál rossz pozíciót.

Re: Go

#83495 kelvin Előzmény: #83463

Erre esély sincs, ha tegnap a CD vett molt akkor nem ejtik be annyira hogy levigye addig.

Ma kis csorgást várok kb 15k-s zárással.

Több nekem egyenlőre nem látszik benne

Ekkora forgalommal a mol 2k-s vétel erős támasz

#83491 Hathor Előzmény: #83479

valamit nem vesztek észre.. folyamatosan mondom, hogy napi trade-ről van szó.. az hogy 15240eladok és 14800on akarok valamikor zárni az nem napi trade.. de mindegy.

napi szintű okosságra gondoltam, nem arra, hogy fél év múlva lesz 16K vagy 14K

#83490 BudFox Előzmény: #83459

igen ám..de sokszor még napon belül sem tudjuk hogy merre indul a határidős..és kistopppolnak...a veszteségek csak emelkednek..miközben már dupla annyi nyerőt kell csinálnod majd, hogy egálban legyél...

mindegy...én majd kipróbálom..és ha beválik, akkor lehet szabadalmaztatni. :-))

#83479 Ricsi Előzmény: #83474

Én a 15 240-es shortomból zárnék 800-on. Ha nem ma, majd holnap. Ha felfelé várnám, most vennék, később eladnám.

Nem érdekel, hogy a számlám épp 0-át mutat, szerintem ti ezt nem értitek meg.

A példa kedvéért:

Eladtam 15 240-en tizet. Most 15 000. Veszek 10-et, eladom 15 100-on. Hiába nem volt papírom, megkerestem a 100 pontot. Mert újra nyitom a shortot.

Igaz, a számlámon nem jelentkezik plusz pénz, de ha majd lezárom az egészet 14 800-on, akkor találkozom vele.

Rájöttem a különbségre, most értettem meg, szerintem ez az.

#83478 holnor Előzmény: #83456

én is így gondolom. ezért is kérdeztem tnap BudFoxot a dupla pozi motivációjáról.