Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyarország

csak érdekesség, akinek …

#834783 tozsdenyul

csak érdekesség, akinek esetleg nem tünt fel:

A köztévét egy fegyveres, paramilitáris magán örzö-védö biztonsági szolgálat védi, akiröl fogalmunk sincs hogy kinek az irányítása alatt áll, vagy kinek felel és hogyan. (Ötletek azért vannak, valószínüleg ezres nagyságrendü paramilitáris magánhadsereg, pintér kézivezérlésével)

De olyan hatalmuk van, hogy simán

- akadályoznak választott parlamenti képviselöt (aki hivatalos személy)

- akadályoznak intézkedni kívánó rendört (aki hivatalos személy)

- akadályoznak intézkedni kívánó mentöst (aki közfeladatot ellátó személy)

Mindezt egy közfeladatot ellátó közintézményben

Ti mikröl álmodoztok itt még a fórumban?


majd szólj, ha rájöttél,…

#834775 tozsdenyul Előzmény: #834754

majd szólj, ha rájöttél, hogy sem értelmes párbeszédnek, sem pártpolitizálásnak nincs semmi értelme...

Az ellenzéki pártoknak 8 év kollektív hülyülés után lassan-lassan már kezd leesni.

ha ez megy az országban …

#834771 tozsdenyul

ha ez megy az országban még a legnagyobb hossz idején is, mi lesz ha majd jön egy rendes krach?

figyelni emberek, és ésszel élni

Elnézem ezeket az embere…

#834769 banyaiz

Elnézem ezeket az embereket akik a baloldalt képviselik és elképzelem elmegy egy gyárba a munkások közé agitálni. :) Kicsit szürreális jelenet lenne, de valahol innen indul az úgynevezett baloldalnak a gyengesége vsz.

Mert egy Hornból még kinézhető volt ez a tevékenység, de az utódaiból nagyon nehezen. :)

Tömegbázisa pedig ez lehetne valahol. Meg kellene embereljék magukat már én is ilyeneken ötletelek az már nagy baj mert nekem aztán ez a szakszervezetesdi , munkásmozgalmi buli nem a szívem csücske finoman szólva.

Csak annyira gyengék mint gólyafos a levegőben kóvályognak össze vissza és semmiféle korlátot nem tudnak a hatalomnak adni.

Az alapoknál van probléma nincs tartalom mögötte. Ezt még helyettesíteni lehetne mert Orbán mögött sincs semmilyen tartalom egy felfújt léggömb. Csak legalább a tartalomnak az illúzióját valahogy össze kellene rakni.

https://index.hu/gazdasa…

#834768 banyaiz

https://index.hu/gazdasag/2018/12/18/munka_torveny...

A szakszervezetek témához egy kis adalék.

Rendszerváltás utáni gyerekbetegségek közül egy . Szakszervezet ügyben a ló egyik oldaláról az istálló másik oldalára.

Ez pl egy érdemi munka lenne egy baloldali politikusnak ezen dolgozni ez változzon. Ha keresi a kihívásokat. :)

Mert az valahol vicc kategória baloldal szakszervezetek nélkül. Oké Gyurcsánynak van valami gittegylete szakszervezet ügyben de nem sok tartalom van benne ha most sem tudja mozgósítani.

Máshogy nézne ki egy ilyen munka törvénykönyv változtatás ha szakszervezeteket mozgósítani tudnák. Egyáltalán politikailag is más súlya lenne mindjárt az egésznek.

Ahogy Orbán is annak idején mikor 2002-ben veszített elkezdte szisztematikusan a polgári körök szervezését, illegalitásba vonult alig volt a Parlamentben. :) Azért nem lehet elvitatni tőle tett ebbe komoly munkát. Csak úgy a sült galamb nem szállt be a szájába. Amikor pedig mozgósítani kellett akkor volt kihez nyúlni.

pfff politológia? minek …

#834767 Koffein Előzmény: #834762

pfff politológia? minek az? amikor egy cölöb is lehet politikus? elvégzik ezt a színészképzőt, majd elmegy politikusnak, hisz a kettő kéz a kézben jár :)))

tragédiaEskü alapitanom …

#834754 rbbj11 Előzmény: #834710

tragédia

Eskü alapitanom kéne egy pártot....eddig én epitkeztem, és jövőre valami pénzt is kéne keresnem. Nincs arra időm, hogy társadalmi munkában ingyen az orszagert kialljak politikai pályán :(

Ez nagyon gáz, amit ez a…

#834733 walex

Ez nagyon gáz, amit ez az ellenzéknek nevezett valami produkált. Még mindig nem érzik, hogy ezekkel a hiteltelen embereikkel nem fognak tömegek beállni mögéjük. Földön fekvés tarkóra tett kézzel, de arra nem gondoltak, hogy az élő közvetítés varázsa lebuktatja őket. :) Aztán ott a dk parádé, majd Bernike, aki jaj, szegény, szinte sírt, barát média címlapon hozta a fotót, mintha az életéért küzdene. A hírek ferdítéséért a másik oldalnak sem kell messzire mennie, de csak adakozzatok szegényeknek tízmilliókat. :)

Legalább mission impossible Ági 10 pontos esése feldobta a napot. :D

A baloldal ezekkel az emberekkel tegnap végképp elásta magát.

Puzsér is kiakadt a produkciókon. Megtörtént az áruló zsobbik összeborulása is azokkal, akik ellen küzdöttek korábban. Csurka anno milyen jól látta a dolgokat.

Feri sughatta nekik,majd…

#834732 Sumér harcos Előzmény: #834731

Feri sughatta nekik,majd megunják hazamennek,ma volt is a barikádon,lehet szorta köztük a szamizdatot.


Úgy tűnik, hogy végeHata…

#834731 Sumér harcos Előzmény: #834730

Úgy tűnik, hogy vége

Hatalmas a tanácstalanság a Mediaworksnél, a tömeg nem túl lelkes és kezd szétszéledni. A Momentum visszasétál az MTVA-hoz, de csak pár százan tartanak velünk. Ott viszont már nem történik semmi.

Újragyújtják a rakást

Ami az előbb már égett, aztán két poroltóval sikerült eloltani. Azóta a rendőrök elmentek, mindez az MTVA székházánál zajlik.


23:11

gyáracska

#834729 banyaiz Előzmény: #834689

Lajos mindenkit sújtott. Ez volt a lényege a munkájának. :) Csak az utána ebből következő előnyöket már a népnyelv nem kötötte hozzá ami igen szomorú, de gyakori esemény .

A fideszes kismama témához , szerintem Lajos munkássága alatt nem tolongtak a fideszes kismamák. Eleve a fidesz még nagyon gyerekcipőben volt. Másrészt akkoriban még a liberális korszakukat élték.

Éppen abban a ciklusban ismerték fel , hogy a politikában nekik jobboldalon van tér . Amihez kellett a 94 -es választási kudarc többek között.

Hirtelen kinevezték magukat jobboldalinak. Deutsch még azóta is meg van zavarodva merre van az előre a pártjában. :) Tehát szegény kismamák 95-ben nem igazán tudhatták a fidesz mi fán terem is éppen, Így nem hiszem nagyon foglalkoztak vele.

És amikor Herceg lekapcs…

#834728 TrendMan

És amikor Herceg lekapcsolta a stockyt, kitört a forradalom ...

A 4 éves kormányzati cik…

#834727 banyaiz Előzmény: #834679

A 4 éves kormányzati ciklus elején, ünnepek előtt a legjobb időzítés a népszerűtlen döntés átvitelére.

Ami vsz fontos még egyszerre a különbíróság témával. Emberi számítás szerint a túlóra ügy hozza izgalomba inkább a néptömegeket. Miközben a különbíróság téma keményebb ügy. Főleg ha azok úgy fognak működni mint az MTVA. :)

Csak amíg túlóra kézzelfogható addig a bíróság elvontabb egy kicsit. Túlóra magára vonja a figyelmet.

Szóval nem véletlen ennek a két dolognak az egyszerre időzítése. Fű alatt átcsúszik ez a bírósági téma mint számítás is benne van.

A Kunigunda utcából most…

#834722 Sumér harcos

A Kunigunda utcából most értesítették szerkesztőségünket, hogy kb.: 100 fős sereg indult el a Hír Tv székházához. Komoly ostromra nem számítunk, de amint lesz bővebb infónk, cikkünket frissíteni fogjuk, képekkel.

Valóban igazak voltak az információink, s már meg is érkeztek a Hír Tv-hez. Pár százan lehetnek, velük szemben pedig felsorakozott már a rendőrsorfal.


21:20A tel-avivi nagyköv…

#834720 Sumér harcos

21:20

A tel-avivi nagykövetségnél is volt szimpátiatüntetés, jelezték a tiltakozók.


ezt nem értem egészen,Benjámín Netanjáhú (héberül: בנימין נתניהו; fideszes volt eddig.

Varju László az új Révés…

#834718 Koffein

Varju László az új Révész Máriusz, csak vérzés meg egy méretes gumibotozás nélkül: "A DK-s politikust megvizsgálták a Honvédkórházban. A térdén, a vállán és a bokáján sérült meg, dulakodás nyomai látszanak rajta, tudta meg a hvg.hu a párt sajtófőnökétől."

Nagyon gáz az egész.Első…

#834717 TrendMan Előzmény: #834700

Nagyon gáz az egész.

Elsősorban azért, mert az ellenzéki oldalon nincs egyetlen személység sem, aki mögé sokan bátran fel tudnának sorakozni.

És ebből a dilemmából Brüsszel kvara semmit nem fog megérteni.